No i wypadlam wczoraj całkiem ale kręgosłup mnie powalił wczoraj, ruszyć się nie mogłam. Na szczęście Grześ chyba wyczuł powagę sytuacji bo był grzeczniutki niesamowicie, nawet hak na niego. Pół dnia w łóżku bawił się obok mnie.
Bab ja zostawiam małego z dziadkami jak idę na siłkę.
Karuzela u nas jak się tak miota przy piersi (np po ciężkim dniu lub jak boli brzuszek) to daje mu smoczek i przytulam do cycusia i jak się uspokaja to podmieniam i wtedy ładnie je.
Agniesiam agama fajna gorzej z jej jedzonkiem
Liluli my idziemy z Grzesiem na kontrolę drugi raz pod koniec listopada. Też nie mamy niby wskazań bo na pierwszym wszystko ok.
Aniek sto lat, wszystkiego najlepszego. Super że nic Majci nie jest.
My nie mieliśmy żadnego usg poza bioderkami :/
Ola na krzyzowanie nóg nie zwróciłam uwagi, ale Grześ nie wsadza nóżek do buzi. Albo ich jeszcze nie zauważył albo nie sięga.
Chybra u nas też gadula straszna.
Grześ przestał się obracać, myślę że to dlatego że mu dobrze. Jak na brzuszku to leży na brzuszku, jak na plecach to na plecach. Za to na brzuszku zaczął prostowac łapki, no i chyba zaczyna gaworzenie takie gugu, gaga.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Bab ja zostawiam małego z dziadkami jak idę na siłkę.
Karuzela u nas jak się tak miota przy piersi (np po ciężkim dniu lub jak boli brzuszek) to daje mu smoczek i przytulam do cycusia i jak się uspokaja to podmieniam i wtedy ładnie je.
Agniesiam agama fajna gorzej z jej jedzonkiem
Liluli my idziemy z Grzesiem na kontrolę drugi raz pod koniec listopada. Też nie mamy niby wskazań bo na pierwszym wszystko ok.
Aniek sto lat, wszystkiego najlepszego. Super że nic Majci nie jest.
My nie mieliśmy żadnego usg poza bioderkami :/
Ola na krzyzowanie nóg nie zwróciłam uwagi, ale Grześ nie wsadza nóżek do buzi. Albo ich jeszcze nie zauważył albo nie sięga.
Chybra u nas też gadula straszna.
Grześ przestał się obracać, myślę że to dlatego że mu dobrze. Jak na brzuszku to leży na brzuszku, jak na plecach to na plecach. Za to na brzuszku zaczął prostowac łapki, no i chyba zaczyna gaworzenie takie gugu, gaga.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom