U mnie znów przerwa w spaniu od 1 do 3
co za pieron. A teraz śpi jak susel. Na szczęście nie musiałam nosic, po prostu sobie leżała aż w końcu ja drugi raz nakarmilam i zasnela.
Ciekawe kiedy Agatka odkryje stopki[emoji7] ie mogę się doczekać
a co do obracania to pytałam fizjo bo Agatka się nie obraca - z pleców na brzuszek powinna się obracać do 6 miesiąca więc mamy czas. A ż brzuszka na plecy kto by się chciał obracać [emoji85] [emoji23]to mamy olac.
Agniesia ja też stosuje Durex ale ja go stosuje od zawsze
więc teraz jakoś ulgi nie przyniosl. No nic zobaczymy;-)
Chybra to my wykorzystaliśmy poranną drzemkę Agatki[emoji23] ja lubię rano, wieczorem bym zasnęła w trakcie[emoji23]
Ola W to pewnie zależy od metody bo my musimy ćwiczyć 4x dziennie[emoji16] plus 2x e tyg fizjo ale to w ramach tych dziennych ćwiczeń - po prostu jedne robimy u niego. Ale czytałam ostatnio że ta met polega na wyuczeniu prawidlowych odruchów dlatego trzeba tak czesto. Ale jeszcze max 5 miesięcy i koniec terapii [emoji23]
Kylesa o kurcze dobrze wiedziec! Czyli 2 miesiące ja 2 mąż - do końca roku dociagniemy jakby się żłobek nie sprawdził [emoji23]
Ja mam zamiar po skończonym 6 miesiącu więc od nowego roku startujemy
Ola W mnie się wydaje że jakby Agatka miała dłuższe nogi to by krzyżowala, teraz dotyka się stopkami więc jest po prostu za mala
Liluli Agatka też miała fazę płaczu przy kąpieli, 2-3 tygodnie to trwało.
A Agatka od kilku dni uczy się nowej literki, 'b';D ciągle tylko robi dziubek i próbuje powiedzieć bu;D śmieszne to jest
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom