Oczywiście do lekarza czy gdzieś nie zabieram młodej, zostaje z babcia lub z ciocia
ale to były pojedyncze przypadki że tata nie mógł się zająć.
Ola W ja myślę że przy naszych sklonnosciach do alergii, w pierwszy dzień dam młodej łyżeczkę lub 2 i poczekam na reakcję, jak nic nie będzie to następnego dnia dam ile będzie chciała.
Emol to ja chodzę spać wtedy kiedy moja Agatka spi[emoji23]
Gratuluję sprzedaży
Ewella mój królik jest nieszczęśliwy bo nie wychodzi z klatki - pies się go boi;-)))
Agniesia86 nie miałam do czynienia z takim stworzeniem
ciekawe ale wolę futerkowe
Okulisty mi nie zlecali więc nie byłam ale usg bioderek miała już 2 razy i jeszcze mamy przyjść raz w grudniu bo jesteśmy ciągle na granicy normy. I nadal podwójnie pieluchujemy na noc
Judith gratki:*[emoji173]
Oo to też lubię, jak idziemy do dziadków to my odpoczywamy a dziadki zabawiaja i nosza
Kurczę my dopiero raz z mężem.. Ale tak mnie bolało że nie wykazuje inicjatywy [emoji19]☹
Aniek fajnie że trafiłaś na dobrego lekarza
ojoj współczuję perfum! Ja się właściwie nie psikam niczym odkąd jest Agatka, chyba że wychodzę sama, więc jestem.wyczulona na wszystkie zapachy.
My Chyba też mieliśmy e szpitalu usg glowki
nie pamiętam.
Młoda się obudziła w nocy o 1 i nie chciała zasnac, nosilam chyba z pół godziny i się poddalam, i uwaga! Mąż wstał i ponosil i uspil! Byłam w szoku:-) ostatni raz ja usypial jak miała miesiąc [emoji173] spala do 5, nakarmilam i teraz się budzi dopiero.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom