reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

1480007993149.jpg

010igov3fkey3mez.png

Załączniki

• 1480007993149.jpg
    1480007993149.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 753
reklama
Ale podobno nowe urzadzenie BabyComp podwarzylo.metode shetelsa i najwieksze szanse na dziewczynke sa na owulacje...
Takze na dwoje babka wrozyla.Znam kobiety ktore mialy 4 dni przed owu stosunek i.maja chlopca a i takie ktore wspolzly w dzien owu i.maja dziewczynke.takze nie.ma reguly.

010igov3fkey3mez.png

Dorota ja sprawdzalam mame siostre i siebie i poki co wszystkim sie zgadza:D haha wiem ze takie "wrozby" to mozna wsadzic miedzy bajki ale przynajmniej zabawa jest.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Mi z obu wychodzi chłopiec . Zobaczymy co na badaniu 3D/4d pokaże mi lekarz 13 stycznia . Ostatnio w 12 tygodniu powiedział mi ze na 80% dziewczynka i sie sprawdziło

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry