reklama
tea80
Fanka BB :)
Witam nowe mamuśki,Anetka ciąża co do dnia tak samo jak moja[emoji1]Witam się i ja z terminem na 13 lipca. Na razie czuje się ok Dużo śpię, mam dziwny posmak w ustach , tylko raz wymiotowałam więc na razie mnie omija... Dwa tygodnie mnie okropnie piersi bolały ale juz odpuszczają na szczęscie. Za to pije litrami... Raz mi zimno raz gorąco... Wczoraj mieliśmy usg i był 6t6d więc dzis zaczynam 7 tc. Staraliśmy się długo bo 1,5 roku. W styczniu mielismy podchodzić do inseminacji a tu proszę.... Różnica między dziećmi będzie duża bo 9 i 11 lat
Jeśli chodzi o płeć,to mi 3 ciąże się zgadzaly z kalendarzem chińskim,teraz wychodzi synek i na to się nastawiamy,choć tak wysoka beta i te wymioty mogą być na dziewczynkę.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do.chinskiego to mi wychodzi na jednym.chlopczyk a na drugim dziewczynka w planie Benedona.wychodzi dziewczynka.Przeczucia tez na.dziewczynke Przyrost bety tez by na to wskazywal ale zobaczymy najwazniejsze by zdrowe:-)
Kurde juz sierpniowki ale ten czas leciii!!! Ani sie zobaczymy a bedziemy rodzic
Kurde juz sierpniowki ale ten czas leciii!!! Ani sie zobaczymy a bedziemy rodzic
anetkadg
Marzec 2008
jest test który okresla płeć dziecka od chyba 8 tyg ale kosztuje 120 zł więc poczekam do Usg
Agness 555
Aktywna w BB
Witaj ja ostatnią miesiączkę miałam 11 października ( mam długie cykle po 37-38 dni ) Pierwszą wiztę miałam 15 listopada no i niestety tylko się zestresowałam,bo na usg jeszcze nic nie było widać nastraszył mnie ciążą pozamaciczną itp..Cześć dziewczyny, mam 24 lata, według moich obliczeń termin porodu wychodzi na 27 lipca. Będzie to moje pierwsze dziecko, trochę się stresuję dlatego od razu po zrobieniu testu umówiłam się do lekarza, dopiero zaczęłam przeglądać różne fora i teraz się zastanawiam czy wizyta u lekarza 26 listopada czyli w najbliższą sobotę to nie za wcześnie. A wy kiedy miałyście swoje pierwsze wizyty?
Wczoraj byłam znów na wizycie no i jest piękny pęcherzyk ciążowy ok 4 mm i zarodek Kolejną wizytę mam 7 grudnia i moja pani ginekolog powiedziała że już będę mogła usłyszeć serduszko i założy mi kartę ciąży
D
Deleted member 134305
Gość
Co do.chinskiego to mi wychodzi na jednym.chlopczyk a na drugim dziewczynka w planie Benedona.wychodzi dziewczynka.Przeczucia tez na.dziewczynke Przyrost bety tez by na to wskazywal ale zobaczymy najwazniejsze by zdrowe:-)
A co to za plan benedona? To jakiś kalkulator płci?
D
Deleted member 134305
Gość
Aaa nie wiedziałam ze to ma taka nazwę dzięki, w przypadku syna sie sprawdziło faktycznie bo juz było po owulacjiTo zasada że współżycie przed owulacja daje dziewczynkę a w dniu lub zaraz po owu jest chłopiec - chodzi o wagę plemników x i y i ich żywotność
Agness 555
Aktywna w BB
Nakręciłyście mnie z tym kalendarzem chińskim no i też sprawdziłam sobie wychodzi chłopak ....a ja tak marzę o dziewczynce i już imię mam nawet wybrane Wiadomo ,że najważniejsze żeby było zdrowe ale ciche nadzieje na córcie są
reklama