reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia z ta plcia w tak wczesnym czasie to nie dokonca moja siostra miala w 13 i nub byl plaski wszystko bylo na dziewczynke lekarz tez powiedzial ze dziewczynka a w 17tc juz byl nub stojacy i jajka:D
Nub do 14 tc jeszcze moze sie podniesc dlatego okreslanie na tym etapie plci wlasnie jest takie do konca nie pewne.

Ja.jak.bede teraz na.usg to na pewno.zapytam sie jaki nub albo nawet mi pokaze:-)

010igov3fkey3mez.png

reklama
Podobno dużo tez zależy od pH kobiety w trakcie stosunku, także metod jest wiele :)
Usg jest najpewniejsze, u mnie juz w 13 tc było wiadomo ze syn. Ale laska która ze mną leżała po cc do końca myślała ze córka a urodził sie syn :D imię musieli na szybko wymyślać

Truskawka moja kolezanka 2 tygodnie temu corke a 4 lekarzy jej powiedzialo ze syn bedzie!! Wszyscy byli w takim.szoku:D takze najpewniej jak sie urodzi:D

010igov3fkey3mez.png

To zasada że współżycie przed owulacja daje dziewczynkę a w dniu lub zaraz po owu jest chłopiec - chodzi o wagę plemników x i y i ich żywotność

to do mnie ta zasada nijak się ma bo syn z 9 dc, córka z 11 gdzie owu miałam 12 dc, teraz maluszek z 5 dc... cykle mam 24 dniowe

mi z jednego córka wychodzi, a z drugiego chłopiec :D

Witam nowe Mamusie :* i &&&&&&za wizyty

Dziewczyny a kiedy mówicie rodzicom, teściom ogólnie rodzinie o ciąży?
My myślimy żeby najbliższej rodzinie powiedzieć na święta Bożego Narodzenia :)
Chcielibyśmy też w jakiś fajny oryginalny sposób ich poinformować :)

Maziajka to tak jak u nas :)

reklama
Do góry