reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Przy karmieniu piersią juz po 2 miesiącach dostałam okres . Mała karmiłam 4 miesiące bo miałam operacje ręki i kazali mi ja odstawić ze względu na to ze byłam troche w szpitalu . Moje poranki musza być powolne ... duszno mi z rana ... super mdłości nie mam ale czasami wymiotuje troche z rana . Ale nie mam apetytu ... jest moment ze mnie ssie i idę coś zjeść ale po dwóch gryzach juz czuje sie zapełniona i nie mogę nic wcisnąć w siebie .. ogólnie masakra ... często jestem głodna a jak juz zacznę jeść to tak mecze jedzenie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oby Wam sie nie powtórzyło

Anna garulacje, ja proponuje Ci w skończonym 7 tyg o ile nic sie nie będzie dziać. Teraz pójdzie moze coś będzie a moze nie i bedzies 2 tyg w stresie czy jest juz serduszko

Misia 2 mce po porodzie to bardzo szybko a karmiłaś tylko cycem? Wychodziło Ci przynajmniej 8 karmien na dobę?

Witam się i ja :) z terminem na 13 lipca. Na razie czuje się ok :) Dużo śpię, mam dziwny posmak w ustach , tylko raz wymiotowałam więc na razie mnie omija... Dwa tygodnie mnie okropnie piersi bolały ale juz odpuszczają na szczęscie. Za to pije litrami... Raz mi zimno raz gorąco... Wczoraj mieliśmy usg i był 6t6d więc dzis zaczynam 7 tc. Staraliśmy się długo bo 1,5 roku. W styczniu mielismy podchodzić do inseminacji a tu proszę.... Różnica między dziećmi będzie duża bo 9 i 11 lat

Załączniki

• 15209049_10208220293531727_366697702_n.jpg
    15209049_10208220293531727_366697702_n.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 61
anetkadg super ze sie udało bez inseminacji
Ja szczerze wam powiem ze w naszym przypadku to był jednorazowy wyczyn i dokładnie wiem w jaki dzień nasze dziecko zostało poczęte . Tak ze mamy naprawdę wielkie szczęście .

Dziewczyny macie jakieś oczekiwania co do płci ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

szczerze to chcielibyśmy dziewczynkę bo ja mam syna, a mój mąż bliźnięta z 1 małżeństwa też chłopcy ;) więc przydałaby się jakaś kobieta w tym gronie , ale szczerze to najważniejsze szczęsliwie do lipca :) nie ważne z kim pod serduszkiem ;)

Odnośnie wróżb to mi kiedyś w kartach wyszło ze będę mieć samych synów :p
Aim niedługo Andrzejki wiec możesz wtedy powróżyć hehe :)
Mnie by sie marzyła córka, ale dla mnie naprawdę najważniejsze zeby było zdrowe

reklama
Ja mam już syna w pierwszej ciazy od poczatku mowilam ze będzie syn. Teraz kalendarz chiński podpowiada ze będzie drugi syn i tak mi też podpowiada intuicja. Chociaż ostatnio mam pewne wątpliwości a to dlatego że tamta ciąża była bezobjawowa a tu ciągle mdłości nudności i inne cuda wiec zastanawiam się czy to jednak nie dziewucha :)
Pożyjemy zobaczymy ale ze tak powiem na żadną konkretna się nie nastawiam :) ciekawe tylko czy tym razem intuicja mnie nie zawiedzie

p19u3e3k9ugosgbi.png

Do góry