pumelova
Fanka BB :)
Ewella może wiesz za dużo wrażeń i ma problem zasnac? Ja dziś musiałam nosić do zaśnięcia A u nas to rzadkość ale nie umiała zasnąć - ale i dzień intensywny, odwiedziny w 2 obcych miejscach, spacer po lesie, opieka cioci, a o 19 biedra[emoji23] - i teraz od 22 karmię już drugi raz także chyba to tak dziala.
Chybra dobrze ze.to jakies.drewniane nie bylo;-) zdarza sie!:*
Aniek nie jest źle, tyle że z bólu pleców nie mogłam zasnąć bo ja wcześniej nie kapalam a to dodatkowe obciążenie w niewygodnej pozycji
Ojoj tyle czasu to faktycznie skąd mogłaś wiedzieć. Oby myszce szybciutko przeszlo![emoji173]
Na pocieszenie mąż mi dzwonił wieczorem że idą na plażę bo mają hotel zaraz na plaży i 26 stopni [emoji7][emoji7][emoji7] czemu u mnie w firmie nie ma takich szkoleń?!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra dobrze ze.to jakies.drewniane nie bylo;-) zdarza sie!:*
Aniek nie jest źle, tyle że z bólu pleców nie mogłam zasnąć bo ja wcześniej nie kapalam a to dodatkowe obciążenie w niewygodnej pozycji
Ojoj tyle czasu to faktycznie skąd mogłaś wiedzieć. Oby myszce szybciutko przeszlo![emoji173]
Na pocieszenie mąż mi dzwonił wieczorem że idą na plażę bo mają hotel zaraz na plaży i 26 stopni [emoji7][emoji7][emoji7] czemu u mnie w firmie nie ma takich szkoleń?!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom