reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ola W bardzo ładna ta mufka to pasuje do każdego wózka ?

Na basenie było super :D Iga była wyspana i nie płakała, rozgladala się wszędzie chyba nie wiedziała co się dzieje, fajnie nogami ruszala jak na brzuchu mieli pływać, tylko jak nurkowali to chwilę płakała. wychodzą z wody też nie płakała pozwoliła się ubrać co jest u nas ciężkie przy takiej pogodzie ;) w domu zjadła i powoli usypia :) następnym razem ja też mam być w wodzie z mężem bo mówią, że dziecko lepiej się wtedy czuje jak jest mama i tata :) polecam takie zajęcia ! :)

Ewella ja mam mutsy active i pasuje. Wiec wydaje mi sie, ze do każdego. Jest duża :)

Pokrowiec na gondole jest taki na styk bardzo, ale tez standardowy raczej. Wiec wydaje mi sie, ze nudna tez powinna na wszystkie pasowac.

Prezentuje sie tak:
1508609815-423deb6c1c3ac76b-aaaaaa.jpeg
1508609823-46db5838e08294c5-aaaaaa.jpeg
1508609829-ba9cc77d6c1d8f69-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola a ten pokrowiec na nóżki jest z fajnego materiału? Bo mają mega tanie śpiworki do fotelika a ja potrzebuje bo my często autem i nie wiem czy warto:-)

Ewella super że Wam się podobało[emoji16] my chyba odpuścimy, ostatnio płacze przy kąpieli, temat odsunelismy:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova hmmm taki jak większość toreb do wózków. Środek ma kiepski.
1508615950-864819235b3909cc-aaaaaa.jpeg
1508615973-b90a2d1093faa72e-aaaaaa.jpeg

Ten środek to taki sztuczny brakuje mi słowa jak opisać...

Gdybym zgubiła ten swój na poczatku to bym kupiła oryginalny/używany. Ale Z tej gondoli juz długo nie pokorzystam, wiec wolałam kupic taki za 40zl zeby tylko był

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella też fakt:D

Ola to jednak nie ryzykuje, kupię porządny który sobie upatrzylam [emoji16] ale mufka obowiązkowo, tylko nie wiem jeszcze który wzór

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hey mamusie:*
My byliśmy dziś z dziećmi w Deku i Merkurym pooglądać łóżka i szafy, będziemy teraz kupować. Ale tu albo tu coś nam nie pasowało z montażem czy transportem. W nd skoczymy do Abry, mam nadzieję, że coś wybierzemy i że dzieci nie rozniosą sklepu:-p

Poza tym odkurzanie, spacer, mycie kominka i prysznica i naklejanie naklejek nad łóżkiem K, a mąż zrobił obiad. Taki nawet fajny dzień, ale na dobranoc ręce mi opadły. Mamy taką zabawkę grzechotkę plastikową, którą L bardzo lubi, K nie wiem co chciał zrobić, chyba potrzymać i pokazać ją L i nagle mu rzucił na twarz! No cholera do tej pory aż mnie skręca w żołądku:no: Nic się L nie stało, śladu nie ma, ale ryczał przez to tak panicznie zanosząc się z 15 min dopóki mu butli nie dałam na dobranoc. Kurde człowiek patrzy, uważa, milion razy powtarza i takie coś no:no2: Ogólnie K uwielbia L i dba o Niego. Ehhhhh masakra...

Dobra, L zjadł, odkładam go.

reklama
Pumelova teraz doczytałam że będziecie same. Nie jest lekko, ale jak masz kogoś na miejscu, kogo ew.możesz prosić o pomoc, to spokojnie.

Emol ja też już tak dużo nie noszę jak na początku, tylko wszystko co przy malutkiej robię to zgarbiona. Karmienie, przewijanie, zabawa na macie, kąpiel...jak plecy mają nie boleć?

Pola najlepszości na 3 mce.❤

Kylesa jak farbowanie? Zdążyłaś na spokojnie?

Ola super ta mufka. Pokrowiec też pewnie będzie przydatny.

Ewella fajnie że Iga zadowolona. Musimy się zapisać. Maja uwielbia wodę.

Byłam z młodym na pokazach sztuk walki, było super, tylko stanowczo za długo. Wyjechaliśmy z domu po 13, a wróciliśmy o 19.30. Były pokazy, kawa i pyszne ciasta.
Majcia biedna była u babci. Dostała porcję mojego mleka do butli, ale nie spodziewałam się że to tyle potrwa i babcia dokarmiła mm, no i Majusię boli brzusio. Śpi niespokojnie i zrywa się. Ehhhh...

Do góry