reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Panika najwazniejsze ze wam nic nie jest. A emocje beda jeszcze dlugo :-( my tez nasze auto kupilismy pod koniec sierpnia, nie bylo nowe z salonu. Trzymaj sie :-) ja mam schize teraz jak prowadze wydaje mi sie ze ktos we mnie wjedzie :-(

reklama
Abed wiem wszyscy cali!!! Też już przeżyłam zderzenie z sarna i zawsze w tym miejscu zwalniam!! Tu nie bylo szans ich ominąć... autko uzywane :D nie z salonu ;) nowe w sensie dopiero co kupione :D no ale szok dla M ogromny! Taki ze wolałam się nie odzywać bo zional jadem :D

Judith my mamy niby 65 ale wydaje mi się że jest dłuższy. Bodziaki nosi 68 a dół to już wszystke spodnie na 74.

Aga km dzisiaj nie mam zajęć, ale musiałam sama zostac, bo Arturem mnie rozkojarzal. Zrobiłam zadania zlecone do domu, poprzegladalam notatki z mikroekonomii, zaraz zabieram się za czytanie o normach prawnych.
Tak myślałam że mój jest chyba źle zamierzony. Ja miesiąc temu jak Artur wyprostowal się w wanience to był równo na jej długość i wtedy miał 66 cm. A urodził się to miał 56.

Pouczenia się to może dzisiaj jeszcze skoczek na zakupy. Teraz wszędzie jest -20% w sklepach.

Paninka mam nadzieję że wszystko z wami ok. Samochód to samochód, normalna rzecz ze kiedyś i tak by się poobijal.

Judith u mnie chyba podobnie, chociaz to j mierzylam, a wiadomo ze tak trudniej. Ale za to jest chudy :) i Kuba urodzeniowy 58cm. Z 8 lipca
ZresTa zdjecie jego nóg:
1508688244-acdf12eb6db616e5-aaaaaa.jpeg

Waga ok 5,7kg. Ale ja go nie głodze [emoji23]

Paninka matko... No dovrze ze Wy cali i zdrowi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella zapycham sobie dni żeby zleciało:D ale ograniczam się już do 1 aktywności, dziś popołudniu sobie spalysmy a w południe byłam u prababci młodej [emoji16]
Jak na urodzinkach? Mam nadzieje ze Iga jak aniołek [emoji16]

Judith moja nie była mierzona od narodzin ;-) tylko się wazymy

Aga km a co u Ciebie?

Paninka Jezus jakie przygody! Dobrze że wszystko dla Was bez szkód się skończyło oczywiście poza samochodem. I szkoda że Nowy, wyobrażam sobie ten wk*rw;-) sarna przezyla?

Emol korzystaj na znizkach:D ja mam zamiar skoczyć w tygodniu, w weekend nikt mnke nigdy w galerii nie widział bo nie znoszę tlumow[emoji16]
Kupiłaś cos?

Ola W moja też chuda, jak to mówi fizjo drobna po mamusi[emoji7] nikt nigdy nie powiedział że jestem drobna[emoji7][emoji7][emoji7] ah[emoji16]
Na 3 miechy miała 5,5 kg więc podobnie. Ciekawe ile będzie teraz - za tydzień skończymy 4 miesiące j mamy ważenie na szczepieniu. Na którym jesteś centylu z waga? My na 25.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dawno nie pisalam ale czytam na biezaco jedynie czasu na pisanie brak.

Mloda dalej gorzej sypia bylam nawet u lekarza z tymi jej pierdzochami nocnymi przepisala priobiotyk.

Mamy tez zrobic badanie moczu bo mlodej troche srom zarastal ale juz opanowane przy okazji robiny morfo bo w sr szczepienie.

Dzis mloda skonczyla 4 miesiece ale to przelecialo!!!!!

Ewela Pumelova fajnie ze Wam sie udal spacerek ja w tygodbiu jestem uziemiona przez szkole nlodego bo ma 3 razy na 11 a 2 na rano.Ale mam nadzieje ze na wiosne sie nam uda wyskoczyc moze w Pszczynie z Aniek na lody:-)

Paninka Abed kurcze ale przezycia dzieki Bogu ze wszystko ok!!

Pumelova kurcze ale zazdroszcze mezowi!!

Ola W rzeczywiscie chudziutkie nozki moja to ma takie salcesoniki;D ale syn tez takie mial.

Emol kupilas cos fajnego?

Widzialam ze pisaluscie o rozszezaniu diety ja karmie piersia wiec dopiero w grudniu zaczniemy zas na mm mozna juz w 4 mies rozszezac.
Ja poki co zbieram sloiczki darmowe mam juz 2 z hippa i kaszke i sloik z bobovity ale jeszcze musza poczekac.

Pogoda sie zepsula....ale i tak w deszczu dzis spacerowalismy godzinke tyle dobrze ze nie wialo.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola w. Ja na prywatnym wątku dodaje zdjęcia, nie wiem czy tam zagladasz. Ale również mamy takie długie nogi a o 1 kg jest cięższy. Może taka jego uroda.

Pumelova nie jechałam dzisiaj a zniżki są do dzisiaj :/ jutro wyślę siostrę to niech kupi jak będzie w centrum. Ja z małym tam nie będę się pchala. A fizjoterapeuta chciał sobie zaplusowac :)

I ja zaraz sprawdzę jak my się klasyfikujemy na który centyl to napiszę.

Maziajka najlepszego! Super ze przynajmniej tobie wysyłają. Mi tylko z Hipp doszła paczka. Drugi słoiczek do odebrania w rossmanie tak?

Aha czyżby Mikołaj dzisiaj również 4 miesiące konczyl?

Ola w. Mi zmierzyła źlee i taki wzrost wpisała w książeczkę. -.-

reklama
Maziajka u nas częściej niż rzadziej są częste pobudki w nocy. Pierwsze karmienie po 4h a potem co 2 więc i tak nie mam najgorzej - np w porównaniu do ewelli:** kiedyś na pewno uda nam się umówić:-)
Gratuluję 4 miesiecy!:* też dostałam słoiczki poczta, jeszcze ciocia mi coś dostarczyla od przedstawicieli więc zbieramy zapasy na styczeń:-) (Noo po 27.12:D)

Ola W to w normie tyle że nisko. Mi nie zmierzyła ale nawet nie pytałam.

Emol ja właśnie z młoda na zakupy to tylko w tygodniu rano - wtedy nie ma ludzi:-) chyba że będzie padać cały tydzień to odpuszcze. Napisz ten centyl. My od pierwszego ważenia ciągle w 25 więc jestem spokojna, bo ważne żeby było stabilnie z tego co czytałam:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry