Byłam w przychodni i jakaś bardziej rozgarnięta recepcjonistka była.Powiedziałam jej że kazano mi czekać na list, w którym mi napiszą kiedy mała ma być szczepiona ale do tej pory nic nie dostałam a ona powinna być szczepiona w przyszłym tyg.Sprawdziła w systemie mamy kłuju kłuju we wtorek.Kurczę da się sprawdzić?da...
Aniek byłam tak wnerwiona na nią że myślałam że udusze, myśli że jak ma dziecko to wszystko wie.Jak nosiłam małą i płakusiała to mi ją brała i mówiła że u cioci będzie jej lepiej[emoji51]Tak,byłam zazdrosna,odczuwałam to jako napaść.Uważam że każdy powinien się zapytać czy może ją wziąć, czy może poprowadzić wózek itp ,przynajmniej ja tak się zawsze zachowywałam w stosunku do innych rodziców.
Poczytałam trochę o rozszerzaniu diety i będę to robić w 6 miesiącu.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek byłam tak wnerwiona na nią że myślałam że udusze, myśli że jak ma dziecko to wszystko wie.Jak nosiłam małą i płakusiała to mi ją brała i mówiła że u cioci będzie jej lepiej[emoji51]Tak,byłam zazdrosna,odczuwałam to jako napaść.Uważam że każdy powinien się zapytać czy może ją wziąć, czy może poprowadzić wózek itp ,przynajmniej ja tak się zawsze zachowywałam w stosunku do innych rodziców.
Poczytałam trochę o rozszerzaniu diety i będę to robić w 6 miesiącu.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom