Linoone fajne te zajęcia dla niemowlaków, chodziliśmy z młodym i z Mają się wybieramy.
Tyle godzin snu? To ci się dzieciątko dało wyspać. Jeśli kp to nie trzeba dopajać.
Pumelova no korzystam z pogody, właściwie cały dzień jesteśmy po za domem. Ja po trochę ograniczałam kropelki i nie widziałam żadnej różnicy. Teraz nawet windi nie używamy prawie w ogóle, chyba raz w ciągu tygodnia. Też miałaś fajnie przespaną noc.
W dzień karmię na siedząco, a w nocy wyłącznie leżąc.
Pumelova, Ewella jak Wam się spacerek udał? Dziewczyny dały pogadać?
Ewella ty to miałaś mega wczasy, nie ma co marudzić. Moja laska też nie chce nic z butelki, ale to dziwne, bo jak była u teściowej, to ją spacyfikowała do picia mojego mleczka z butli.
Emol mogę być Aniela, też mi się podoba
twój słownik wymiata.
Fajnie też macie z nocami. Artur wie że mama musi wypocząć.
Jak Arturo po szczepieniu?
Monti pewnie masz rację, ale wiesz jak to jest tak coś jest nowe i nieznane to człowiek ma obiekcje.
Paninka zaproszenia bardzo ładne
Udanego wyjazdu Wam życzę. Żeby pogoda dopisała. Fajne ubranka.
Myślę że po słodzie jest i więcej pokarmu i lepszej jakości jak się pije codziennie tak jak aim.
Judith jak nie trzeba to dobrze, że nie podajesz kropelek. U nas było na początku ciężko i bałam się odstawić, musiałam to zrobić stopniowo. Muszę koniecznie to ali ogarnąć.
Najważniejsze jest zdrowie i najedzony bobas, a jaką metodą, to już mniej istotne.
Kasia to faktycznie musiał być koszmar. Ja tak chodziłam za moją siostrą o 10lat starszą,
a do brata w nocy przechodziłam spać 12 lat starszy. teraz mi ich żal że taką przylepę mieli.
Aim ukłony za wytrwałość. Ja na początku piłam ten wspomagacz z Humany, a teraz karmi, albo ten napój z aldi 2-3 razy w tygodniu.
Abed , o Boże! Na szczęście nic Wam nie jest. Nie nawidzę tych tirowców. Jeżdżą jak władcy dróg! Mamy znajomego który jeździ tirem i nawet osobówką też tak szarżuje. Jego hasło" większy ma pierwszeństwo" wrr.
Pola gratuluję udanej imprezki.
Ty się nie sugeruj tym ile ściągniesz. Dziecko potrafi dużo więcej wyciągnąć mleczka.
Spróbuj może z tym słodem, albo przynajmniej to karmi?
Aha ja też podaję vit D w kratkę, ale się staram. Widać że Miki jest zadowolony w nosidełku i piękna Ty.
Chybra chyba coś krąży w powietrzu. Przedwczoraj Maja wieczorem też dwie kupy pod rząd walnęła, ale takie ogromniaste i wodnite, wszystkimi otworami przeciekało, a starszy wczoraj pół nocy do wc latał, tylko bez rewolucji, narmalne kupy były. Zazdroszczę wyspania.
Mamusia fajny ten pajacyk i praktyczny. trzymam kciuki za Wasze chrzciny
Ślad z podkładu, woda z płynem do naczyń na ściereczce. Może się uda bez prania całości. Popieram z napojem z aldi.
Chłopaki wyprawione, a my Z Majcią jeszcze sobie drzemiemy, dziś młody kończy po 13, to mamy czas. Na obiad na szybko łazanki zrobię i git. Muszę dziś iść na cmentarz, grób rodziców i dziadków umyć, bo jak się pogoda spieprzy, to będzie ciężko. Okna też wołają o odświeżenie...
Cdn.