reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek dzieki! ostatnio szukalam na xiaomi telefonu bo moj mi się sypie i sie smialam ze odkurzacz zamiast tego kupię [emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewella to super :-)) to jutro o 10 zawitam a Tychy. Paprocany?

Linoone właśnie jak pisałam o tej sierści to o Tobie pomyślałam [emoji23] będziemy się wspierać [emoji106]
Agatka też ciągle podrapana, nawet świeżo po obcieciu. Nie nadążam juz.

Misia może jakiś skok ma? Agatka teraz jest nieobliczalna, wczoraj spala od 22 do 7 z jedną przerwą to dziś co godzinę się budzilam bo.albo jeść albo.smoczek wypadł.

Emol.to skorzystalas :D Agatka fajnie śpi w ciągu dnia ale tak do 17 potem już nie i.marudzi.

Aniek no Nie! Jak kiedyś przestanę kp to spróbuje:D
Ja w czwartek nie moge, przyjeżdża babcia meza:-( A potem ma być brzydko.
Udanego wypadu do siostry!

A my mamy kaszelek coraz większy:-( jak.posmarowalam pod noskiem ta mascia.majerankowa to jest tylko gorzej[emoji19]

I do tego wszystkiego zastój mi się zrobil, już mnie cała dobę cyc boli [emoji58] spałam w kapuscie, cała smierdze, przed kp rozgrzalam termoforem ale dalej twarda.. Jeszcze tak nie miałam :-(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova biedna Agatka ż tym kaszlem :* oby jej nie rozłożyło bardziej, ma gorączkę ? I jeszcze ty z piersiami, przykladaj jak najczęściej tą kapustę mi pomogło oby Tobie też :* ok paprocany 10 :)
Mi czwartek też nie pasuje bo mamy wizytę w poradni audiologicznej.

Iga też tak się drapie, obetne paznokcie a ona znowu podrapana i nie wiem jakim cudem.

Xiaomi heh, mój mąż zajmuje się sprzedażą ich telefonów ( oraz IPhone' ów) :-p Mówi, że mają bardzo dobre podzespoły lecz robione są w Indiach i dlatego są takie tanie. Ciekawe jak robot od Nich się sprawdzi hymmm.

Dobrze, że już jest dzisiaj. Wczoraj miałam najgorszy dzień od nie pamiętam kiedy. Może to była jakaś podświadoma depresja urodzinowa? Jeszcze L dowalał, a ja miałam świadomość, że żadnego świętowania ur nie będzie i wiecie, w ogóle przez 100 lat nigdzie nie wyjdziemy:-p Następna depresja w sylwka:-D Przynajmniej lampka wina wieczorna mnie wyluzowała.

Dziś jeszcze brat z dziewczyną są to podskoczymy z dziećmi do rodziców. Nie lubię z całą bandą jechać, bo zbieramy się godzinę...

L wstał w nocy o 4 i teraz je. Męż pojechał homologację butli załatwiać. Zaraz chyba wykąpię L.

No nic. Życzę Wam przeżycia kolejnego dnia:laugh2:

Ja też obcinam pazurki jak śpi, ale właśnie to nic nie daje, bo on potrafi świeżo obciętymi się podrapać;)
Mój jak spał normalnie 22-9 z dwoma przerwami na kamienie, to od dwóch dni budzi się 3-4 razy. Jestem już tak tym wymęczona.
Pumelova, miałam to, masakra. Przed karmieniem gorący okład, (ja wkładałam cycka do wanny i prysznicem gorącym lałam), po karmieniu zimny, i non stop liście w staniku. I to tłuczenie tych liści o 3 w nocy, ahh uroki kp ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella nie ma gorączki - jakby jej się pojawiła to jutro odwołamy.
Tylko ten kaszel. Nie ćwiczę z nią dziś żeby jej jeszcze nie obciazac.

Moja teściowa ma xiaomi i jest zadowolona ale to jej pierwszy smartfon więc każdy by jej pasowal:D
Chybra Ty miałaś wczoraj urodziny??? Gdzieś mi umknelo.

Linoone wierzymy że to skok i że MINIE[emoji16][emoji106] no mi się właśnie nie chciało tłuc i tylko pocielam[emoji23] dziś się zmobilizuje. To może tak boleć kilka dni?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova nawet ja jadlam kope :) rodzina w Mikołowie :) chyba masz rację z tym skokiem bo ostatnio po tym jak był marudzi zaczął rączki oglądać a wczoraj wieczorem zaczął sięgać po grzechotke. Tak się cieszyła że mu ciągle zbieralam i patrzyłam jak lapie. Dziwne z tą piersią, po jedzeniu nadal twarda?
Emol ty tak nie szalej z tym sprzątaniem, zostaw coś mężowi.
Aniek myślę że na Grzesia 18 coś sobie jeszcze kupię.
Judith spróbuj po kapieli podważyć i psiknac oktinoseptem. U nas pomogło. Aniek to ja tak robię.
Chybra ty nie narzekaj, przynajmniej możesz się napić.
Dziś wybieram się na siłkę.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia wolałam samą na czysto posprzątać. 3h wolne w ciągu dnia nie pamiętam kiedy ostatnio al długo spał. Wy codziennie widzę że sprzatacie, cwiczycie a mi się aż tak nie chce lub nie mam czasu. Ale wczoraj musiałam w końcu się ruszyć. Powiem wam ze moja lodówka lśni. A mój mąż nawet nie zauwazylby że jest brudna :/
A u mnie Artur ciągle głodny, dodałam znowu butlę do karmienia a od 3 dni patrzy na rączki. Wystawia przed siebie i patrzy. Albo składa rączki do siebie (jak na modlitwę). Wczoraj dałam mu gryzaka to nawet trochę go gryzl niż rączki.

Pumelova nie zazdroszczę z zastojem. :( ja się bałam ze w szkole będą mi się korkowac. Ale jak widać chyba nie mam tyle mleka jak sądziłam. Od 2 tyg ponownie karmienie mieszane a moje piersi mają się nie najgorzej.

Pumelova tluczona kapusta lepiej działa więc tlucz ! :D
Ja mam piersi pełne twarde a Iga coś mało je, pewnie dużo wrażeń podróż i powrót do domu tak działają.
U nas też dzisiaj wielkie sprzątanie no i duuzo prania, mąż miał zająć się Iga a ja miałam wszystko zrobić ale zadzwonił po mamę i razem będziemy sprzątać a ona z nią wyjdzie ;)
Iga od tygodnia rączki składa razem i się nimi bawi a wczoraj nogi próbowała złapać, gryzak też ostatnio trzymała ale do buzi nie trafiła.

reklama
Aniek o ile sie nie mylę to xiao-mi mozna zamówić na Ali za połowę tej ceny. Jakis czas temu nawet Srokao wrzucała recenzję tego chińskiego irobota [emoji16]

Dziewczyny wiem, ze niektore bobasy juz podnoszą główki do gory leżąc na plecach. Moja mala tez właśnie zaczyna. Co to oznacza? Czy to są już zwiastuny przygotowania do siadania czy zwykłe ćwiczenie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry