reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Uff narobiłam was, ale wybaczcie, nie będę na wszystko odpisywać. [emoji6]
Trochę mnie mnie nie było, bo najpierw wyjechaliśmy, a potem znów zostałam sama z dzieckiem. Mąż rozkręca firmę, więc więcej go nie ma jak jest. Także trochę jestem samotną matką. Mąż nawet jak jest, to średnio się angażuje w dzieciowe sprawy. Ciągle jest zajęty, ciągle telefony itp. Generalnie wszystkie decyzję podejmuję sama, co do szczepień itp. On uważa, że się lepiej orientuje i mi tylko przytakuje. Czasem mnie to wkurza, bo to też jego dziecko, no ale cóż. Jego wybór.
U nas dalej z zachowaniem ok, młody grzeczny. Wiadomo ma swoje momenty, ale tak to aniołek [emoji173]

My mamy 180x200 i też się nie dotykamy jak śpimy. Tzn. tak było do tej pory, bo ostatnio mąż się ciągle przewala na moją połowę i śpimy w ścisku na jednej stronie, a druga zupełnie pusta..

Chybra, współczuję akcji że szczepieniem. Mam nadzieję że lekarze się ogarną.

Pumelova, ja też codziennie odkurzam, też mam wodny odkurzacz. Jestem przerażona co będzie jak młody będzie raczkował..
Co prawda tylko jeden pies gubi sierść, ale i tak jest dramat.

Mojemu się pocą dłonie i do tego się lepią od mleka i ogólnie cały czas są mokre, bo je non stop pakuje do paszczy [emoji12]

Czy wasze maluchy drapią się po twarzy? Bo mój wygląda strasznie! Cały podrapany, mimo, że na bieżąco mu obcinam pazurki. Każdego ranka ma nową szrame do kolekcji.. [emoji12]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Linoone Grześ nie ma szansy się podarować bo pilnuje pazurów odkąd mi się przez jedną noc podrapal jak szalony.
Ewella brak korków w Warszawie, ty to masz szczęście. Toż to prawie oksymoron.
U mnie Grześ drugi dzień nic nie spała o 17 padł i teraz go wybudzilam na jedzonko. Pewnie poszaleje w nocy.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia mój spał 12-15 jak nigdy tak długo. I nie pamiętam kiedy przespal spacer. Widzę że on nie lubi spać w wózku jak jest chłodno i jest grubo ubrany. Dzisiaj ciepło to był w bodziaku i spodenkach i po 10 min zasnął. I druga drzemka 19.20-21 więc też długo. Posprzatalam sobie, umylam podłogi,nawet polerowalam sztućce i umylam lodówkę. Ostatnie takie rzeczy były jeszcze w ciazy. :)

Hej dziewczyny.
Wczoraj pojechaliśmy po sukienkę na chrzest i na wycieczkę do Krakowa. Uwielbiam Kraków....

Kasia masz 100%racji! Nigdy nie twierdziłam że jestem święta i bez winy. W większości sytuacji odpuszczam, ale nieraz po prostu nie mogę. Jak wiem że mam rację, a sytuacja się powtarza, to też nie milczę. Ale fakt jest taki że trzeba nad związkiem pracować we dwoje, a nie że jeden odpuszcza, a drugi dogryza, prawda? Tak czy inaczej chętnie poczytam.;)
Gratulacje dla Emilki:tak:
Masz rację przyjedź córci śnieg pokazać:yes:

Ola dobry sposób z tym lustrem:wink:

Misia pochwal się zakupami. Przeczytałam, że kupiłaś bluzkę na 18stkę Grzesia:D
U nas też kiepsko ze spaniem w dzień.

Pumelova moja nie jest spocona jak biega, nie zauważyłam. Muszę sprawdzić.
Poważnie nie jadłaś kopy?? To mój ulubiony śląski deser.:p
Ja baaardzo chętnie na spacerek, ale najwcześniej w czwartek.

Mamusia teraz mamy 160×200 i trochę nam ciasno w 3, a jak młody przyleci, to ja z Majką się zmywam do łóżka od młodego.

Linoone to z angażowaniem się męża i ciągłym brakiem czasu i telefonami, dokładnie tak samo. Męż się po prostu do ciebie przytula w łóżku.:-) :)

Emol zazdroszczę zapału do pracy.

Dziś siostra mnie odwiedziła, bo też miała tu umówioną wizytę do lekarza. Poszalałyśmy po sklepach, mały relaks przy kawce i deserku. Pogoda cudna!
Kataru już prawie nie mam, cieszę się bardzo.
Jutro ja się wybieram do siostry, bo mam tam super krawcową i jestem umówiona na drobne szycie.
Dobranoc.

Screenshot_2017-10-15-22-06-21.png Screenshot_2017-10-15-22-03-09.png
Kylesa coś takiego znalazłam.

Załączniki

• Screenshot_2017-10-15-22-06-21.png
    Screenshot_2017-10-15-22-06-21.png
    155,1 KB · Wyświetleń: 110
  • Screenshot_2017-10-15-22-03-09.png
    Screenshot_2017-10-15-22-03-09.png
    134,7 KB · Wyświetleń: 104
Aniek standardowo na Ali też dostaniesz roboty [emoji6]

Suuper pogoda dzisiaj! Tylko ta inwazja chińskich biedronek [emoji53]

U nas wrasta paznokietek u stópki [emoji25] dziś czerwony się zrobił, nie wiem jak to ugryźć więc jutro pójdziemy do lekarza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Judith biedactwo, z boku wrasta czy od przodu? Ja tam na stópkach raz trochę ciachnęłam, ale w rączkach 2 razy w tygodniu, bo tak drapie mała małpka i ma od razu czarno za paznokciami taki mały bąbel.
Któraś mamusia pisała że paznokbiem trochę podważyła i octeniseptem psikała.

reklama
Aniek z boku - nic nie cięłam tylko na prosto bo już był taki szponek. Psikałam dzisiaj octaniseptem ale i tak rano mamy lekarza niech tam zerknie.
Hani też u rączek tak rosną a ja się boje obcinać, robię to na śpiocha ale mimo wszystko

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry