reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova mój trochę spocony ale tylko po nocy jak jest w spiochach. Od kilku dni rampersy ale chyba ba nie. Od biegania.
Właśnie Artura karmimy, ale czuję że się osiusial. Bo przez noc pamp nie zmieniany :) idę ogarniac małego.

Ewella liczę mogłaś nie jechać to byśmy się spotkaly. :)

Również nie lubię odkurzac, ale raz na kilka dni odkurzanie. Większy problem będzie jak brzdąc będzie raczkowac, :/ taki irobot fajny dla osób nielubiejacych sprzątać.

Ostatnia edycja:
Po imprezie taki natłok wrażeń miałam w głowie, że spać nie mogłam no I oczywiście jedzenie zrobiło swoje:-p Ale dzieci ładnie spały, L przespał całą noc. Pogoda cudna i chyba później z dziećmi się do rodziców wybierzemy.

Ale tak się wku*wiłam , że szok. Znowu L nie został zaszczepiony, bo jednak bez opinii neurologa nie da rady. Na trzech lekarzy dwóch chcę się wstrzymać. Niech im będzie. Za tydz wizyta u neurologa. I jeżeli On nas znowu odeśle to chyba mu je*ne. Nie jestem z tych co nie chcą szczepić, a ku* wa żadne z nich nie chcę podjąć decyzji. L ma 2,5 mies i jeszcze jest to odwlekane. Najbardziej mnie wnerwia, że każdy dr mówi co innego, ale żadnych konkretów :realmad:No czuję się bezsilna zwłaszcza, że u K było wszystko ok ehhh. L ma obniżone napięcie, no dobra, to jest fakt. No to dawać konkretne ćwiczenia i zalecenia, a nie takie pierdolamento.
No i mam już spieprzony humor na cały dzień...

Aniek - my mamy 180x200 a i tak leżymy na obrzeżach jak mały jest pośrodku bo się boimy, żeby nie zrobić mu przypadkiem krzywdy. Jak kupiliśmy z mężem takie łóżko to początkowo fajnie się krzyczał i z jednego końca łóżka do drugiego, 200 x 200 to szeptem jak każdy będzie na przeciwnym końcu to nie da rady :)
Remont będzie trwał do połowy listopada :( Ale za to z mężem schudniemy może chociaż trochę;)

Emol - jak jest "co łaska" to nie ma za mało a przynajmniej nie powinno U nas też co łaska.
Zdjęcie widziałam. No niestety z mężczyznami tak bywa. Musimy sobie jakoś radzić.

Chybra - ślinienie mamy od miesiąca. Jak leży na brzuchu to całe prześcieradło mokre.

Judith - mój równo jak skończył 2 miesiące podtrzymywał główkę na przedramionach bez problemu, ale nie dłużej niż jedną minutę.

Misia12- U nas też było coś na jąderku u mojego zeszło to po kuracji rumiankowej.

Ewella 90 - bardzo dobry sposób na nie sprzątanie przez mężczyznę też bym tak zrobiła.

Pumelova - mojemu się pocą tylko stópki. Natomiast podczas jedzenia jest Cały spocony.

Z tymi irobotem to powiedzcie dziewczyny czy jeżeli pokój jest mały jest dużo stojących rzeczy nie obija się o te rzeczy? Czy lepiej stosować go na większe, przestronne powierzchnie ?

Cdn.

Upewnienie upewnieniem, a odwlekanie odpowiedzi i unikanie odpowiedzialności to co innego, a w międzyczasie oczywiście te długie oczekiwania na kolejne wizyty...

Dziś L kończy13 tyg i prawie nic od rana nie spał. Nie wiem czy jakiś skok może przypada na ten okres? Zobaczymy jaka będzie noc i jutro. Widać, że jest bardzo zmęczony.

reklama
Czyli każde dziecko inaczej. Moja się poci jak się dużo rusza:D

No jak będą raczkowac to chyba z odkurzaczem za nią chodzić przy tej ilości siersci

Ewella jak minęła podróż ze stolycy?;-) może w środę spacerek?
Aniek, Maziajka macie czas?

Chybra nawet nie wiedziałam że neurolog może tak wstrzymywac. Mam nadzieje ze się w koncu uda żebyś nie musiała tak chodzić w te i spowrotem

Mumusia ja mam 160x200 I my się z mężem w ogóle nie dotykamy w nocy[emoji16] i pies z nami spi[emoji16]
To jeszcze miesiac remontu! Z gorki:)

Monti no właśnie wiem że samo tsh nie jest miarodajne. Ja nigdy nie miałam problemów z tarczyca ale jestem ciekawa czy samo tsh coś mu w ogóle powie w takim razie:/ Dziwne

Chybra był niby jakiś skok 11-12 tydzień a potem 14-19.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry