reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Pumelova mój trochę spocony ale tylko po nocy jak jest w spiochach. Od kilku dni rampersy ale chyba ba nie. Od biegania.
Właśnie Artura karmimy, ale czuję że się osiusial. Bo przez noc pamp nie zmieniany :) idę ogarniac małego.

Ewella liczę mogłaś nie jechać to byśmy się spotkaly. :)

Również nie lubię odkurzac, ale raz na kilka dni odkurzanie. Większy problem będzie jak brzdąc będzie raczkowac, :/ taki irobot fajny dla osób nielubiejacych sprzątać.

Ostatnia edycja:
Po imprezie taki natłok wrażeń miałam w głowie, że spać nie mogłam no I oczywiście jedzenie zrobiło swoje:-p Ale dzieci ładnie spały, L przespał całą noc. Pogoda cudna i chyba później z dziećmi się do rodziców wybierzemy.

Ale tak się wku*wiłam , że szok. Znowu L nie został zaszczepiony, bo jednak bez opinii neurologa nie da rady. Na trzech lekarzy dwóch chcę się wstrzymać. Niech im będzie. Za tydz wizyta u neurologa. I jeżeli On nas znowu odeśle to chyba mu je*ne. Nie jestem z tych co nie chcą szczepić, a ku* wa żadne z nich nie chcę podjąć decyzji. L ma 2,5 mies i jeszcze jest to odwlekane. Najbardziej mnie wnerwia, że każdy dr mówi co innego, ale żadnych konkretów :realmad:No czuję się bezsilna zwłaszcza, że u K było wszystko ok ehhh. L ma obniżone napięcie, no dobra, to jest fakt. No to dawać konkretne ćwiczenia i zalecenia, a nie takie pierdolamento.
No i mam już spieprzony humor na cały dzień...

Aniek - my mamy 180x200 a i tak leżymy na obrzeżach jak mały jest pośrodku bo się boimy, żeby nie zrobić mu przypadkiem krzywdy. Jak kupiliśmy z mężem takie łóżko to początkowo fajnie się krzyczał i z jednego końca łóżka do drugiego, 200 x 200 to szeptem jak każdy będzie na przeciwnym końcu to nie da rady :)
Remont będzie trwał do połowy listopada :( Ale za to z mężem schudniemy może chociaż trochę;)

Emol - jak jest "co łaska" to nie ma za mało a przynajmniej nie powinno U nas też co łaska.
Zdjęcie widziałam. No niestety z mężczyznami tak bywa. Musimy sobie jakoś radzić.

Chybra - ślinienie mamy od miesiąca. Jak leży na brzuchu to całe prześcieradło mokre.

Judith - mój równo jak skończył 2 miesiące podtrzymywał główkę na przedramionach bez problemu, ale nie dłużej niż jedną minutę.

Misia12- U nas też było coś na jąderku u mojego zeszło to po kuracji rumiankowej.

Ewella 90 - bardzo dobry sposób na nie sprzątanie przez mężczyznę też bym tak zrobiła.

Pumelova - mojemu się pocą tylko stópki. Natomiast podczas jedzenia jest Cały spocony.

Z tymi irobotem to powiedzcie dziewczyny czy jeżeli pokój jest mały jest dużo stojących rzeczy nie obija się o te rzeczy? Czy lepiej stosować go na większe, przestronne powierzchnie ?

Cdn.

Upewnienie upewnieniem, a odwlekanie odpowiedzi i unikanie odpowiedzialności to co innego, a w międzyczasie oczywiście te długie oczekiwania na kolejne wizyty...

Dziś L kończy13 tyg i prawie nic od rana nie spał. Nie wiem czy jakiś skok może przypada na ten okres? Zobaczymy jaka będzie noc i jutro. Widać, że jest bardzo zmęczony.

reklama
Czyli każde dziecko inaczej. Moja się poci jak się dużo rusza:D

No jak będą raczkowac to chyba z odkurzaczem za nią chodzić przy tej ilości siersci

Ewella jak minęła podróż ze stolycy?;-) może w środę spacerek?
Aniek, Maziajka macie czas?

Chybra nawet nie wiedziałam że neurolog może tak wstrzymywac. Mam nadzieje ze się w koncu uda żebyś nie musiała tak chodzić w te i spowrotem

Mumusia ja mam 160x200 I my się z mężem w ogóle nie dotykamy w nocy[emoji16] i pies z nami spi[emoji16]
To jeszcze miesiac remontu! Z gorki:)

Monti no właśnie wiem że samo tsh nie jest miarodajne. Ja nigdy nie miałam problemów z tarczyca ale jestem ciekawa czy samo tsh coś mu w ogóle powie w takim razie:/ Dziwne

Chybra był niby jakiś skok 11-12 tydzień a potem 14-19.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry