reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Noooo baja! Oba miały to samo nadzienie, śmietankowo- czekoladowo- wiśniowe na ciemnym biszkopcie. Fajne, bo nie mdłe. Ale ruszam się ledwo, tak się najadłam i jeszcze qpa jedzenia została. Myślałam o spacerze, ale Męż za bardzo zmęczony. No nic. Zaraz prysznic, L śpi, w kominku się pali . Aaa i dostałam winko półsłodkie, może dziś je otworzę:blink:

reklama
Dzięki Emol:) miodu nie lubię a reszta to bym musiała po trochu wprowadzać do diety:p napisałam do lekarza i mam podawać cebion i smarować mascia majerankowa:)

Pisałam wcześniej może ktoś nie widział - jak wasze bąble tak biegają to tez się przy tym tak pocą i są rozgrzane? Nie jakoś mega ale w ogóle jest lekko spocona po takim ruchu przez pół godziny

Ewella może moje sposoby Ci się przydadzą - ten cebion to Wit C, 2x5 kropel
Wy chyba wracacie jakos jutro?:**
Dziś było u nas 18 stopni!

Kylesa po opisie badania wiem że na nie nie pojde[emoji16]
Badalam sobie wczoraj tsh ale samo bez ft3/4. Czy taki wynik jest w ogóle miarodajny? 0,9 mi wyszlo. W normie ale norma szeroka to nie wiem.
Mufka jest na nasze ręce żeby nie marzly jak prowadzimy wózek[emoji39]
Możesz spróbować innej butli?
Gratuluję! [emoji173] i wieku i wagi zacnej![emoji7]
Myśmy nie chcieli kasy więc mamy prezenty ale prababcie sypnely ale grubszą kasą. Więc tu nie pomogę.
Co to frajda z tym irobotem? Wydaje mi się to kompletnie zbedne. I tak odkurzam sierść psa codziennie[emoji23]

Aniek nie jadłam kopy:o ale często jadłam ciasta na spirytusie, to obojętnie jakie?

Ola W muszę spróbować z lustrem[emoji16]

Kasia831 gratuluje[emoji173]

Misia super zakupy![emoji173] pochwal się zdjęciami

Chybra cieszę się że się wszystko udało[emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra normalnie slinka cieknie! [emoji7]

Pumelova no właśnie nie wiem czy miarodajne... mi każą ostatnio tylko tsh badać. A zwykle badalam w komplecie. Moze tsh jest najważniejsze?

Ano to moze niezly pomysl z ta mufka... musze obczaić [emoji6]

A ja nie cierpię odkurzac (mamy wodny odkurzacz wiec po kazdym sprzataniu dochodzi mycie odkurzacza) wiec taki robocik to fajna rzecz bo chociaż troche przypilnuje porzadku na co dzień. .. chyba to kwestia tego czy sie lubi odkurzanie czy nie [emoji16]

Dobrej spokojnej nocy dziewczyny!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova dzięki jutro pójdę do apteki :)
Tak wracamy jutro jakoś po 3 mamy samolot i później jeszcze autem z Warszawy trzeba wrócić :) no właśnie słyszałam że ma być pogoda, fajnie :) może spacer ?

Ja też mam wodny odkurzacz tzn. Rainbow i już się przyzwyczaiłam do mycia po odkurzaniu albo zostawiam mężowi mycie ;) A odkurzac lubię bo Iga wtedy jest spokojna :D

Pumelova moja biega od urodzenia,jest niezmordowana.Ale nie po ci się przy tym.
Chyba pojadę w grudniu na miesiąc do pl...już powoli wariuje tu sama, muszę do ludzi...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova w tym rzecz sierść psa odkurza się codziennie jak Ciebie nie ma w domu np [emoji16] ja przy moim psie który produkuje codziennie nowe futro tylko po to żeby je zgubić baardzo doceniam iRobota [emoji6]

U nas dzisiaj były 24 sptopnie kurcze az nie wiedziałam jak małą ubrać [emoji848]

Super te torty macie [emoji5]
my chrzcic nie bedziemy chyba ze dziadki będą chcieli ochrzcic to ja mogę zajac sie organizacja miejscówki jedzenia i ludzi, oni kościelne sprawki, ale jeszcze nic nie mówili.

Nie mogę się powstrzymać od zakupów, dla Hani oczywiście, gdyby nie to że od tego miesiąca dostałam podwyżkę ogłosiłabym bankructwo [emoji23][emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kylesa ciekawe co mi lekarz powie jak zobaczy. Ale morfo jonogram mg i tsh mam w normie więc moja powieka opada z jakiegoś innego powodu :/ Ale przestała to może samo przejdzie.
Ja też mam rainbowa nie cierpię nim odkurzac ale tylko on sobie radzi z sierścią. Ale od jakiegoś czasu mamy drugi odkurzacz Zelmer taki mały zwykły i nim jak.codziennie odkurzam to tez ogarnia włosy psa, jest leciutki i w ogóle extra:D a mąż raz w tyg przejeżdża wodnym.

Ewella taaak tak! Chętnie!

Kasia831 a tam macie jakiś znajomych? Też bym chyba zwariowala gdybym nie miała:D

Judith ale ja jestem ciągle w domu, nie chodzę codziennie na spacer:D a jak to ogarnia dywany? Ja mam wszędzie dywany. No i kanapę i fotele też muszę odkurzac [emoji39]
Nooo ja miałam problem bo 20 stopni to tak jak w domu:o poszlysmy bez czapeczki!!
Ostatnio czytałam artykuł bo ja nigdy nie wiem kiedy ta czapkę zalozyc. Pisało że jak jest poniżej 15 stopni to zakladac, albo jak wieje mocno. Albo jak się uważa że samemu by się założyło czapkę ale to jest niemiarodajne bo mój mąż to czapkę by założył na mróz dopiero a ja już przy 10:D
Też uwielbiam zakupy dla agatki[emoji173][emoji16]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry