reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova karmię, bo mój głodomor nie odpuści.

Piękne torciki dziewczyny. My też zamówimy mały, a babcia męża zrobi nam uwielbianą kopę(laski ze śląska wiedzą co to)taki rodzaj ciasta/deseru nasączony spirytusem.:p

Kylesa gina już zmieniłam.
Mufka to coś ciepłego zamiast rękawiczek.
Z tym badaniem oczek u dzieci to faktycznie musi być hardkor.
Majcie też nie lubi na brzuszku, u was kaczuszka , a ja muszę uklęknąć i robić jej głupie miny, to chwilkę poleży.
Super waga Szymcia. Mam nadzieję że łzy wzruszenia? Najlepszego dla solenizanta❤
Myślę że zwykłe ubrania jak najbardziej pasują.
Jak znajdziesz jakiś iRobot(podróbę) to daj znać. Tak długo masz już wzór wybrany, to koniecznie musisz ten tatuaż zrobić.

Emol herbatkę popijam, soku z bzu niemam.
Miłego dnia na uczelni.

reklama
Aniek oki dam Ci znac. Juz gdzies mi sie obiło o uszy ze jest polska firma która robi odkurzacze w dobrej cenie. Jak znajde to Ci wysle linka.
mufka ogolnie jest mi znana tylko nie wiem czy to dla dzieci ma byc czy dla nas?

Emol właśnie spokijnosci na uczelni!
Wszystkim milego dnia zycze [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek kochana 9 lat temu też myślałam że to mój ex jest problemem, ale w końcu zrozumiałam dlaczego przyciągnęłam takiego ewenementa...tu absolutnie nie chodzi o to żeby szukać winy w sobie nawzajem tylko zrozumieć dlaczego tak się dzieje. Ja zrozumiałam i chciałam żeby mój ex też zrozumiał bo tylko wtedy mogliśmy nad sobą pracować lecz on mi obwieścił że żadnych zmian wprowadzać nie będzie bo nie jest gotowy dlatego też odeszłam bo chciałam lepszego życia.Także warto też się przede wszystkim sobie przyjrzeć...gdyby nie to mojej słodkiej córeczki nie byłoby na świecie;)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

A ja byłam z rodzicami na zakupach. Dziadek latał z niuniem, a ja z mamą szperalysmy. Kupiłam sobie dwie bluzki. Jedna na chrzciny, druga na 18 - nastke do Grzesia chrzesnego. Także jestem zadowolona. Teraz poluje już tylko na płaszcz i kozaki.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ufff już jesteśmy w domu, msza była na 11:30, a na 13 na salę. I L i K nazbierali prezentów, jesteśmy przeeeezadowoleni! :-) :)
Macie tort L i niżej K :blink:
20171015_144013-1.jpg
20160416_091842.jpg

Załączniki

• 20171015_144013-1.jpg
    20171015_144013-1.jpg
    658,5 KB · Wyświetleń: 498
  • 20160416_091842.jpg
    20160416_091842.jpg
    174,6 KB · Wyświetleń: 503
reklama
Do góry