pumelova
Fanka BB :)
Paninka to nieźle, u nas jest jest tylko jedna msza niedzielna w miesiącu na chrzciny i roczki - było 8 chrztów i 5 roczkow na naszej mszy. Więc luźno bo pełno dzieci plakalo[emoji23] ja miałam takie problemy z rodzinką na ślubie bo rodzice po rozwodzie i rodziny się za bardzo nie lubią. Ale jakoś przeżyliśmy ślub (ustawianie stołów - masakra . ..) A teraz już im przeszło - nie mają problemu z przebywaniem w jednym pomieszczeniu ;-) (rozwód 10 lat temu więc marne pocieszenie ale zawsze)
Dopiero rok temu pierwszy raz zrobiłam jedne urodziny a nie osobno dla mamy i taty;/
Te rzeczy które piszecie to na katarek tak?
Emol super!
Uu współczuję syfu. U mnie mąż pedant więc widok mi nie znany[emoji23]
Aniek nie zarazisz jak kp bo dajesz przeciwciala, karm jak najczęściej
PYTANIE skąd mam wiedzieć że kaszelek jest już taki do leczenia? Czasem sobie zakaszle od 2 dni częściej ale i tak rzadko, parę razy dziennie. Więc nie wiem czy już do lekarza czy kiedy
P.s. mój torcik
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero rok temu pierwszy raz zrobiłam jedne urodziny a nie osobno dla mamy i taty;/
Te rzeczy które piszecie to na katarek tak?
Emol super!
Uu współczuję syfu. U mnie mąż pedant więc widok mi nie znany[emoji23]
Aniek nie zarazisz jak kp bo dajesz przeciwciala, karm jak najczęściej
PYTANIE skąd mam wiedzieć że kaszelek jest już taki do leczenia? Czasem sobie zakaszle od 2 dni częściej ale i tak rzadko, parę razy dziennie. Więc nie wiem czy już do lekarza czy kiedy
P.s. mój torcik
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom