reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra racja!!! I nas też maść majerankowa w pogotowiu, depulol super rzecz i jeszcze polecam olejek eukaliptusowy :) kropla na pieluszke czy do kąpieli... aromactit itp szkoda kasy.

reklama
Dzięki dziewczyny.Tylko ja się troszkę boję olejku eukaliptusowego,pamiętam że ja go średnio tolerowałam-to samo miałam i mam z olejkiem miętowym.Po prostu przytyka mnie i nie mogę oddychać i troszkę się boję że tak samo mogłaby zareagować hmm pamiętam jak kilka lat temu byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy i za każdym razem pod sam koniec kładła mi na twarz maskę algową.Tym razem maska algowa była z miętą bo tej zwykłej nie było na hurtowni i dosłownie minutę po nałożeniu zaczęłam się dusić.Szybko zaczęła mi zmywac i dopiero gdzieś po pół gdz doszłam do siebie ...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Moj sie ślini jak nie wiem :D

Dziewczyny polecam piłeczkę albo piłeczkę grzechotkę oball. Moj sie w niej zakochał. Łatwo zlapac, jesy mega.
Dwoje znajomych par tez miało i zachwalali, bo poznoej dzieci sobie ja rzucają, zgniatające. No cudo! [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A zapomniałam napisać jaki widok na mnie czekał jak wróciłam ze szkoły. Chyba moja mama się będzie Arturem zajmować, bo jak on się zajmuje to sodoma i gomora. Zamiast być zrelaksowana to mnie od wejścia cos bierze jak widzę taki syf.
1508014483-aaaaaa.jpeg

Zrobiłam jedno zdjęcie, bo wstyd pokazać kanapę czy sypialnie. Nawet jego spodnie rzucone na podłogę, nieposcielone lozko, zabawki rozrzucone po całym mieszkaniu. Nie ma nawyku odkładania na swoje miejsce i zmywania po sobie od razu talerza, bo po ci jak ma inne w szafce a suszarka wygląda jak piramida, zamiast po 2 talerze wyciągnąć :(
a Artura ubrał tak ze wola o pomstę do nieba. Już za krótkie spodnie i sam bodziak na dł rękaw i bluza. Tak wyszli na spacer. Co z tego ze całe łydki mu wychodziły na zewnątrz :/ chyba osiwieje

Emol na pocieszenie tutaj tak się chowa dzieci.Jest zimno a one bez czapek,w body, gołe nóżki...tylko tutaj jest inny klimat i nie łatwo o chorobę, w pl to co innego..za każdym razem jak jadę do pl jestem tam.chora.Aż już się boję jak z dzieckiem pojadę...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia dzięki, w wolnej chwili posłucham. tylko problem w tym że to mój mąż powinien, a nie ja. A on uważa że wszystko jest ok.
Nawet nie żartuj że siostra powiedziała, że mało:szok: no co za tupet!
Ja z dzieciakami też nie lubimy nienaturalnych hałasów, wrażliwcy jesteśmy.
Co za historia z maseczką:o

Abed najlepszego na 3 mce.❤
Jak maluszek po szczepieniu? Doczytałam że była gorączka. Mam nadzieję że już lepiej.
Ja bym się tak bardzo tą wagą nie przejmowała, ważne że przybiera.

Emol no właśnie mnie to wkurza. Niby co łaska, ale jednak za mało. A co jeśli ludzi nie stać?
Gratuluję nowego członka rodziny.
Mąż się popisał, nie ma co...skąd ja to znam?

Ewella czekamy tu na Ciebie. Przywieź słonko.

Tymuniek co u Nelci po wizycie? Jak ty się czujesz po zabiegu?

Mamusia Muminka dziękuję.
Materace oglądamy i w końcu trzeba będzie coś wybrać. Ja się uparłam na taki 200×200 i nie odpuszczę żeby był mniejszy.
Mam fajny przepis na pikle. Nadaje się na ogórki i cukinię wszyscy się nimi zachwycają. Napiszę Ci jak odnajdę zeszyt w pon.
Współczuję hemoroidów. Ile jeszcze u Was ten remont windy potrwa? Ja bym chyba też na balkon nie wystawiała. Lepiej porządnie wietrzyć mieszkanie.
Biedny paluszek, mam nadzieję że szybko się zagoi.

Misia trzymam za ogarnięcie i dogranimd chrzcin.

Karuzela to u was pewnie po 6mcu się poprawi. Moja Majcia też w dzień prawie nie śpi. Jakie macie wskazówki od fizjo?

Joldżi współczuję ze spaniem. Może to przejściowe?

Pumelova o 9.00 po drugim śniadaniu?:-Dnie źle.
Ja też mam w nocy robaczka i tak zabawnie tą główką kręci. :biggrin2:

Chybra dobrze że guzior zniknął.
Ja myślałam żeby dać 100-150 tym bardziej że to tylko my po zwykłej mszy chrzcimy. Gratuluję wyspania.
Tatuaż też mam zaplanowany, tylko czekam aż skończę karmić.:tak: no i już pisałam że chcę iRobot. Maja też się ślini jak buldożek i ma mnóstwo nowych umiejętności. trzymam za Was, żeby chrzciny się udały.

Paninka ja mało używałam eukaliptusowych, lepsze Oil Olbas kropelka na ubranie i do kominka zapachowego podpalałam.

Maść majerankową u młodego stosowałam w 2mcu życia z zalecenia lek.
U nas mało zabawek. Bujaczek który uwielbia, wibracje i małpeczka z hipciem. Mata edukacyjna która teraz leży w garderobie żeby matka mogła coś porobić, a bąbel się bawi. Konik morski FP do spania w wózku. Powieszony na fotelku żółwik pozytywka na uspokajanie w samochodzie.
Majcia nie podnosi się na wyprostowanych rączkach. Za to jak ją trzymam tak na sobie tyłem na półleżąco, to się małpka do siedzenia podnosi i śmieje na głos. Namierzyłam sukienkę na chrzest i rano po nią jedziemy.
Ja mam od wczoraj katar w jednej dziurce, boję się że małą zarażę, no ale co zrobić?

Aniek też byłam chora, u mnie oraz gorzej, Artur trochę się zarazil, bo kaszel miał, ale już od 2 dni lepiej i ze mną i z nim. Jadę zaraz na uczelnię. Muszę autobusem bo oni muszą przyjechac do mnie po 12. Wiec nie mogę zabrać samochodu

Kasia już nawet przymknelabym na to oko, ale one były na specjalnej kupce do oddania, bo za małe. A on z tego wziął, gdy ja byłam za 1h umowiona z sasiadka, gdzie miałam jej Dac te ubranka.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry