reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kylesa to jest test z książki język niemowląt:-) nic nie wnosi, ktoś zapytał czy robiliśmy;-) w tej książce potem jest kilka wskazówek jak co robić w zależności od tego jakiego typu jest Twoje dziecko.
Ale kapa z tą tarczyca! Oby wróciło do normy:/
Zazdraszczam nocki[emoji16] u nas tak jak wczoraj 21-3 więc i tak jestem zadowolona :-)

Mój też kapie :) ale mój wraca o 17 więc bez porównania. Jeszcze ćwiczy z młoda po południu i wieczorem a przed ćwiczeniami trochę się bawimy więc mamy swoje rytuały [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi wczoraj młody słabo spał w dzień i nie mógł zasnąć. O 22 zaczął sobie gaworzenie i ani bajki ani kołysanki bo on chce pogadać. Dopiero 23.30 usnal. Za to spał do 7 i musiałam wyciągnąć na karmienie, potem do 9.
Wybieralam się dzisiaj na siłkę ale nie wiem co z tego wyjdzie bo nie mogę szyja ruszyć :/

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas pada i nici ze spaceru... nie lubie takich dni bo to rozwala mi młodą na cały dzień. Muszę sie nastawić dzis na marudzenie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę moją sprawdzić ż tej książki język niemowląt ale ona jest diabelek jak nic :D
Wczoraj wieczorem odkryła jak się przewrócić ż brzucha na plecy i zasnąć nie mogła bo cały czas próbowała ;) później w nocy też się obudziła po 2 i bawić się chciała ale udawałam ze śpię i zasnęła po chwili.
Boję się jak wrócimy że właśnie deszczowo będzie już cały czas i na dwór nie pójdziemy no i będzie marudna bo ona ma ciężko zasnąć w domu ehh.. na nowo trzeba będzie ustawiać dzień, tutaj się trzymam planu dnia ż domu ale jest prawie cały czas na dworze a w pl już tak nie będzie..

Pozdrawiam

Emol chyba mnie wczoraj na spacerze trochę przewialo i potem jeszcze coś źle ruszylam ręką.
Monti my chyba też nie pójdziemy, chyba że babcie wyślę.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę moją sprawdzić ż tej książki język niemowląt ale ona jest diabelek jak nic :D
Wczoraj wieczorem odkryła jak się przewrócić ż brzucha na plecy i zasnąć nie mogła bo cały czas próbowała ;) później w nocy też się obudziła po 2 i bawić się chciała ale udawałam ze śpię i zasnęła po chwili.
Boję się jak wrócimy że właśnie deszczowo będzie już cały czas i na dwór nie pójdziemy no i będzie marudna bo ona ma ciężko zasnąć w domu ehh.. na nowo trzeba będzie ustawiać dzień, tutaj się trzymam planu dnia ż domu ale jest prawie cały czas na dworze a w pl już tak nie będzie..

Pozdrawiam

U nas dziś w koncu słońce! Myślałam że już nigdy nie zobaczę słońca [emoji7]

Misia co się stało z Twoja szyja?
Oby udało ci się to rozmasowac:-)

Ewella tam nie ma diabelka!
Słońce wyszło a po niedzieli chyba też będzie więc może będzie jeszcze pogoda [emoji173]

Pewnie będzie skoro pochowalam wszystko letnie i wypralam swetry to będzie 20stopni[emoji19]

Niesamowite - zawsze jak już ma ktoś zadzwonić domofonem (listonosz, koleś z gazu, wodomierzy, kurier) to zawsze przychodzą jak karmie. Kurde zawsze [emoji23] też tak macie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol mój nie kąpie bo się boi:) ale przedwczoraj już mi zapowiedział że następnym razem on kąpie (kąpię ją co drugi dzień).Czyli przypada na dzisiaj:)
Emilka ma katarek, na szczęście nie ma zatkanego noska.Ale dziś z nią raczej nie wyjdę bo piździ strasznie.
Tak sobie obiecywałam że będę ćwiczyć i dupa, tak mi się nie chce strasznie.Wiem że nadejdzie taki dzień że zacznę ale póki co....:) zwłaszcza że figurę odzyskałam także nie mam motywacji hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry