reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kylesa to jest test z książki język niemowląt:-) nic nie wnosi, ktoś zapytał czy robiliśmy;-) w tej książce potem jest kilka wskazówek jak co robić w zależności od tego jakiego typu jest Twoje dziecko.
Ale kapa z tą tarczyca! Oby wróciło do normy:/
Zazdraszczam nocki[emoji16] u nas tak jak wczoraj 21-3 więc i tak jestem zadowolona :-)

Mój też kapie :) ale mój wraca o 17 więc bez porównania. Jeszcze ćwiczy z młoda po południu i wieczorem a przed ćwiczeniami trochę się bawimy więc mamy swoje rytuały [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi wczoraj młody słabo spał w dzień i nie mógł zasnąć. O 22 zaczął sobie gaworzenie i ani bajki ani kołysanki bo on chce pogadać. Dopiero 23.30 usnal. Za to spał do 7 i musiałam wyciągnąć na karmienie, potem do 9.
Wybieralam się dzisiaj na siłkę ale nie wiem co z tego wyjdzie bo nie mogę szyja ruszyć :/

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas pada i nici ze spaceru... nie lubie takich dni bo to rozwala mi młodą na cały dzień. Muszę sie nastawić dzis na marudzenie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę moją sprawdzić ż tej książki język niemowląt ale ona jest diabelek jak nic :D
Wczoraj wieczorem odkryła jak się przewrócić ż brzucha na plecy i zasnąć nie mogła bo cały czas próbowała ;) później w nocy też się obudziła po 2 i bawić się chciała ale udawałam ze śpię i zasnęła po chwili.
Boję się jak wrócimy że właśnie deszczowo będzie już cały czas i na dwór nie pójdziemy no i będzie marudna bo ona ma ciężko zasnąć w domu ehh.. na nowo trzeba będzie ustawiać dzień, tutaj się trzymam planu dnia ż domu ale jest prawie cały czas na dworze a w pl już tak nie będzie..

Pozdrawiam

Emol chyba mnie wczoraj na spacerze trochę przewialo i potem jeszcze coś źle ruszylam ręką.
Monti my chyba też nie pójdziemy, chyba że babcie wyślę.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę moją sprawdzić ż tej książki język niemowląt ale ona jest diabelek jak nic :D
Wczoraj wieczorem odkryła jak się przewrócić ż brzucha na plecy i zasnąć nie mogła bo cały czas próbowała ;) później w nocy też się obudziła po 2 i bawić się chciała ale udawałam ze śpię i zasnęła po chwili.
Boję się jak wrócimy że właśnie deszczowo będzie już cały czas i na dwór nie pójdziemy no i będzie marudna bo ona ma ciężko zasnąć w domu ehh.. na nowo trzeba będzie ustawiać dzień, tutaj się trzymam planu dnia ż domu ale jest prawie cały czas na dworze a w pl już tak nie będzie..

Pozdrawiam

U nas dziś w koncu słońce! Myślałam że już nigdy nie zobaczę słońca [emoji7]

Misia co się stało z Twoja szyja?
Oby udało ci się to rozmasowac:-)

Ewella tam nie ma diabelka!
Słońce wyszło a po niedzieli chyba też będzie więc może będzie jeszcze pogoda [emoji173]

Pewnie będzie skoro pochowalam wszystko letnie i wypralam swetry to będzie 20stopni[emoji19]

Niesamowite - zawsze jak już ma ktoś zadzwonić domofonem (listonosz, koleś z gazu, wodomierzy, kurier) to zawsze przychodzą jak karmie. Kurde zawsze [emoji23] też tak macie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol mój nie kąpie bo się boi:) ale przedwczoraj już mi zapowiedział że następnym razem on kąpie (kąpię ją co drugi dzień).Czyli przypada na dzisiaj:)
Emilka ma katarek, na szczęście nie ma zatkanego noska.Ale dziś z nią raczej nie wyjdę bo piździ strasznie.
Tak sobie obiecywałam że będę ćwiczyć i dupa, tak mi się nie chce strasznie.Wiem że nadejdzie taki dzień że zacznę ale póki co....:) zwłaszcza że figurę odzyskałam także nie mam motywacji hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry