reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova najczęściej też tak mam ze karmię to ktoś dzwoni. Tylko ja jeszcze Man kombi bo nie ma podpisanych domofonow i ludzie obcy dzwonią do mnie bo właściciel nie odbiera to dzwonią po kazdyum przycisku. Już parę razy mówiłam mężowi ze pójdę z flamastrem i podpisze...

reklama
Emol to jeszcze gorzej:D ja mam ta świadomość że jak ktoś dzwoni to musi być do nas bo w domu mieszkamy w dwie rodziny. Chociaż łazi jeden menel którego już raz zwyzywalam bo pijany chodzi, więc zawsze najpierw zerkam kto a potem otwieram.

Coś tu ucichlo na forum :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Noo na prawdę cicho. Mąż zrobił spaghetti, K u dziadków, L niby śpi, pewnie zaraz będzie darcie, za oknem leje. Za kilka dni mam ur i rodzice mi dali już dziś piękna branzoletkę ze Skorpiona ( uwielbiam ten sklep!) :-) :)

K ma ur razem ze mną i kupiłam mu cudowny motorek z Clementoni, wczoraj przyszedł, był zachwycony. Ale dziś już odesłaliśmy go , bo dźwięk nie działał po godz:hmm: Kurczę mam nadzieję, że naprawią i szybko odeślą .

Po chorobie jeszcze mi został taki rwący kaszel, massssakra.

Emila się usypia a ja jej robię porządki w ubrankach, kurcze ile tego mam na 62...ostatnio dostaliśmy od różnych osób pajacyki takie same wszystkie tylko w różnych rozmiarach, wszyscy kupili w Next hehe rzygać mi się chce tym różowym[emoji3]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Pumeliva to przynajmniej z okna widzisz bramę. Ja jej nie widzę. -.- więc czasami czekam na kuriera, ktoś dzwoni to otwieram a tu do właściciela. A najgorzej to i tak mają sasiedzi, bo nie ma do nich pociagnietych Lini na domofon (z jednego mieszkania 2 były zrobione) i u nas domofon jest. To jak ktoś do nich przychodzi to też dzwonią po naszym domofonie -.-

Kasia ja też raz dostałam tą samą bluzę w tym samym rozmiarze tyłko na szczęście chociaż kolor inny. A nie mówię ze mój Artur również dostał różowe (ewidentnie dziewczęce) rzeczy. Wiec ciesz się ze chociaż płci ci nie pomylili

Kylesa u mnie podobnie Hania zasnela o 22 a pierwszy raz jeść o 5. Cudowne nieznane mi wcześniej uczucie. Oczywiście obudziłam ją bo pare razy wcześniej ją sprawdzałam bo dziwne to dla mnie bylo [emoji12]

Ja też właśnie porządki robie, chowam za małe ciuszki, 62 jeszcze się nadają ale nie wiem jak długo, 68 czekają w gotowości a ja zaczynam polowanie na okazje to 74 pokupuje [emoji28]

A i przygotowania do zimy która mnie przeraża rozpoczęte, śpiworek wybrany tylko zamówić, mufki wybrane tylko zamówić [emoji5]

A ja od wczoraj przeziębiona, chyba zatoki, mega słabo się czuję i schizuję się że małą zarażę [emoji53] a ona dodatkowo w poniedziałek szczepiona była to już w ogóle [emoji26] no nic, mam nadzieję że będzie dobrze, a mam prawie 6 kg bobasa [emoji16] (5900 dokładnie)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny sorry ze o sobie, ale zniosłam to ledwo.
Byłam szczepić Kubę. Dostał infarnix hexa. Bo tak zaleciła pediatra a neurolog zalecił acelularne.
Płakał bardzo. Po 20min zasnął. A ja mam paranoje na najbliższe 72h.
Któraś tym szczepiła?

Normalnie umieram ze stresu. Czułam sie jakbym mu robiła najwieksza ktYwfe. ZelaszcA ze nie jestem przekonana co do słuszności tej sCepionki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chybra pochwal się bransoletka [emoji173]

Kasia831 mi się jeszcze różowy nie znudził [emoji173][emoji16] pamiętam jak pierwsze ubranka kupiłam kremowe z założeniem że nie będę różowych kupować [emoji23]

Emol to gorzej masz z tym domofonem :D u nas są 2 mieszkania a i tak mylą bo my jesteśmy 1 mieszkamy na dole a na domofonie 1 jest nad 2 i to już jest niedoogarniecia[emoji16]

Judith haha pamiętam też taka pierwsza noc. Strach patrzeć do łóżeczka i to zaskoczenie że po prostu spi[emoji23]
Muszę mufki zakupic, masz jakieś fajne?
Super waga! Zdrówka Ci życzę!

Ola W niestety nie znam się na szczepionkach, szczepilam hexacimą. Ale stesowalam się okropnie tak jak Ty. Trzymam kciuki żeby dzisiejszy wieczór i noc były w porządku bez gorączki:-) :*

20171011_152437-1.jpg
Taka, na zewnątrz złota, w środku ma srebrne listki. Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam dostawać biżuterię:laugh2:

Załączniki

• 20171011_152437-1.jpg
    20171011_152437-1.jpg
    729,1 KB · Wyświetleń: 403
Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 825420 Taka, na zewnątrz złota, w środku ma srebrne listki. Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam dostawać biżuterię:laugh2:
Piękna [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja też[emoji16] Chociaż połowa tego co dostaje jest nietrafiona.
Ale mąż już wie co lubię to najważniejsze[emoji16]

Do góry