reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra to zależy.Wiem że robi się tak że np jak jedziesz na wczasy a akurat przypada ci w te dni miesiączka to bierzesz tabsy bez przerwy żeby @ nie dostać.Lecz jeśli nie jest konieczne wstrzymywanie @ to robisz tygodniową przerwę-tutaj mówię o dwuskładnikowych tabsach bo tak jak Aniek napisała przy jednoskładnikowych przerwy nie ma.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak tak, ja mam dwuskładnikowe tylko że na ulotce jest napisane, że gdy zapomni się tabletki z końca blankietu( to właśnie zrobiłam) to należy nie robić przerwy tylko brać kolejne opakowanie . Zastanawiałam się czemu to ma służyć, ale pewnie jakiemuś utrwaleniu antykocjepcji . No nic. Nie rozwijam tematu:blink:

Pola dziękuję.
Właśnie w starym mieszkaniu też miałam w pokoju 22-23°ale właśnie to kamienica, tam grzeje się piecami(moimi ukochanymi) to inaczej się odczuwa. Jak nam ciepło na kr.rękaw to jej w długim chyba też ciepło?
Pola masz też piece?

Chybra najwyżej będzie bobasek:tak:

Dziecka to ja dziś nie mam,zresztą wczoraj też nie miałam,jest mega spokojna i radosna,teraz spała 3gdz! ,zjadła i bawi się pandą na macie hehe Wam też się tęskni jak dzieci tak długo śpią??[emoji3]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra nie robi sie przerwy jak sie zapomni pod koniec opakowania zeby organizm nie potraktowal zapomnianej tabletki jak poczatek przerwy. Zrob jak instrukrucja mowi :-)

Kasia moj w dzien tak dlugo nie spi :-( najwyzej 20 minut ostatnio takze ja bym nie tesknila tylko porobila zaleglosci :-)

Tak ładnie odpisałam wszystkim od 1209 strony i mi zjadło tekst[emoji35][emoji35][emoji35]

Aniek, dziekuje za zaproszenie! Jeśli tylko będę w okolicy to nie omieszkam skorzystać z Twojego zaproszenia! Ja również serdecznie zapraszam na Kaszuby[emoji8][emoji8][emoji8]
Zreszta pozostałe Mamusie również, jakbyście były w okolicy to pisać, skoczymy na wspólny spacer[emoji4][emoji6]

Pumelova, większość rzeczy sportowych (odzież wierzchnia) ma zamki wodoszczelne i to nie tylko te drogie, ale te tańsze tez...

Moja uwielbia jazde samochodem, nieważne czy jasno czy ciemno, grunt ze jedzie i mruczy silnik[emoji16]

Misia, skąd ja to znam! Masz super ciuszek dla dziecka, wyciągasz z szafy, próbujesz ubrać i zonk - dzidziutek się nie miesci[emoji23][emoji23]

Aniek, jadłam ostatnio pizzę z rukola i szynka parmenska i mała normalnie jadła ja wzrokiem[emoji23] mlaskala jak szalona[emoji16][emoji16] musze spróbować z tym jabłkiem dać do polizania, niezły patent[emoji108]

Judith, myślałam dziś dokładnie o tym samym. Czy jak jest śpiworek to kombinezon zimowy potrzebny???

Pumelova, włożyłam zimowe rzeczy do worków próżniowych i schowałem do szafy. Jakie było moje zdziwienie jak otworzyłam szafę i wszystko się rozszczeslilo i mnie zaatakowalo[emoji23] koty zrobiły dziurki pazurkami i tyle z prozni[emoji23][emoji6]

Kasia, dobre! Kiedyś kupiłam szpilki ze skórzana podeszwa, reklamowałam je a w odmowie reklamacji napisali, ze buty do chodzenia w pomieszczeniach a nie po ulicy[emoji23][emoji23]

Dobrze, ze napisałaś o torbie! Przynajmniej ustrzegłaś nas przed pomysłem zakupu tej torby[emoji6][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Abed no ładnie się zgadałyśmy [emoji16] piona po dwakroć! [emoji4]

Matkooo straszycie tym kryzysem... bojeee sieeee [emoji32]

Ewella najlepszości z okazji 3 miesięcy Igi! [emoji7] moze ma skok kolejny?

Ola wszystkiego najlepszego dla Kuby! [emoji7]

Pumelova slodka ta historyjka o Bejbach [emoji16]

Katja tez wszystkiego najlepszego dla Was! [emoji7]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka o matko z tymi butami... w szoku jestem, jeśli taka odpowiedź dostalas na buty nie przeznaczone do tańca towarzyskiego.

Mąż pojechał po pracy bo część do naszego samochodu. Będzie po 22:/ nie miał kiedy się zepsuć samochód tylko w październiku. Dzisiaj mało obecna jestem Ale czytam Was. Umowilam się do fryzjera podobno najlepszego w Warszawie HAIRMATE. Na strzyżenie i koloryzacje minimum 300 ale chce w końcu aby ktoś zaproponował mi metamorfozę i aby wiedział co robi. Umowilam się na grudzień to będzie od razu prezent po części od męża :)

Ostatnia edycja:
Patuszka mam nadzieję że moje worki próżniowe zostaną nienaruszone[emoji23]
A co do torby to i tak bym ja kupiła:-) jestem z niej bardzo zadowolona i nie zamienilabym jej na inną.[emoji173]

Kasia831 moja jak dłużej śpi to sprzątam albo gotuje ;-)

Aniek też byłam w rossmanie, szybkie zakupy i zaoszczedzilam jakieś 70zl[emoji7]
Ja wolę wynieść letnie/zimowe bo przynajmniej mam jakiś prześwit w szafie:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pola dziękuję.
Właśnie w starym mieszkaniu też miałam w pokoju 22-23°ale właśnie to kamienica, tam grzeje się piecami(moimi ukochanymi) to inaczej się odczuwa. Jak nam ciepło na kr.rękaw to jej w długim chyba też ciepło?
Pola masz też piece?

Chybra najwyżej będzie bobasek:tak:
Ja mam ogrzewanie gazowe, ale w kamienicach zawsze jest taki "kamieniczny chlod;)
Pewnie cieplo jej tak jest:)

Do góry