reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra to zależy.Wiem że robi się tak że np jak jedziesz na wczasy a akurat przypada ci w te dni miesiączka to bierzesz tabsy bez przerwy żeby @ nie dostać.Lecz jeśli nie jest konieczne wstrzymywanie @ to robisz tygodniową przerwę-tutaj mówię o dwuskładnikowych tabsach bo tak jak Aniek napisała przy jednoskładnikowych przerwy nie ma.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak tak, ja mam dwuskładnikowe tylko że na ulotce jest napisane, że gdy zapomni się tabletki z końca blankietu( to właśnie zrobiłam) to należy nie robić przerwy tylko brać kolejne opakowanie . Zastanawiałam się czemu to ma służyć, ale pewnie jakiemuś utrwaleniu antykocjepcji . No nic. Nie rozwijam tematu:blink:

Pola dziękuję.
Właśnie w starym mieszkaniu też miałam w pokoju 22-23°ale właśnie to kamienica, tam grzeje się piecami(moimi ukochanymi) to inaczej się odczuwa. Jak nam ciepło na kr.rękaw to jej w długim chyba też ciepło?
Pola masz też piece?

Chybra najwyżej będzie bobasek:tak:

Dziecka to ja dziś nie mam,zresztą wczoraj też nie miałam,jest mega spokojna i radosna,teraz spała 3gdz! ,zjadła i bawi się pandą na macie hehe Wam też się tęskni jak dzieci tak długo śpią??[emoji3]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra nie robi sie przerwy jak sie zapomni pod koniec opakowania zeby organizm nie potraktowal zapomnianej tabletki jak poczatek przerwy. Zrob jak instrukrucja mowi :-)

Kasia moj w dzien tak dlugo nie spi :-( najwyzej 20 minut ostatnio takze ja bym nie tesknila tylko porobila zaleglosci :-)

Tak ładnie odpisałam wszystkim od 1209 strony i mi zjadło tekst[emoji35][emoji35][emoji35]

Aniek, dziekuje za zaproszenie! Jeśli tylko będę w okolicy to nie omieszkam skorzystać z Twojego zaproszenia! Ja również serdecznie zapraszam na Kaszuby[emoji8][emoji8][emoji8]
Zreszta pozostałe Mamusie również, jakbyście były w okolicy to pisać, skoczymy na wspólny spacer[emoji4][emoji6]

Pumelova, większość rzeczy sportowych (odzież wierzchnia) ma zamki wodoszczelne i to nie tylko te drogie, ale te tańsze tez...

Moja uwielbia jazde samochodem, nieważne czy jasno czy ciemno, grunt ze jedzie i mruczy silnik[emoji16]

Misia, skąd ja to znam! Masz super ciuszek dla dziecka, wyciągasz z szafy, próbujesz ubrać i zonk - dzidziutek się nie miesci[emoji23][emoji23]

Aniek, jadłam ostatnio pizzę z rukola i szynka parmenska i mała normalnie jadła ja wzrokiem[emoji23] mlaskala jak szalona[emoji16][emoji16] musze spróbować z tym jabłkiem dać do polizania, niezły patent[emoji108]

Judith, myślałam dziś dokładnie o tym samym. Czy jak jest śpiworek to kombinezon zimowy potrzebny???

Pumelova, włożyłam zimowe rzeczy do worków próżniowych i schowałem do szafy. Jakie było moje zdziwienie jak otworzyłam szafę i wszystko się rozszczeslilo i mnie zaatakowalo[emoji23] koty zrobiły dziurki pazurkami i tyle z prozni[emoji23][emoji6]

Kasia, dobre! Kiedyś kupiłam szpilki ze skórzana podeszwa, reklamowałam je a w odmowie reklamacji napisali, ze buty do chodzenia w pomieszczeniach a nie po ulicy[emoji23][emoji23]

Dobrze, ze napisałaś o torbie! Przynajmniej ustrzegłaś nas przed pomysłem zakupu tej torby[emoji6][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Abed no ładnie się zgadałyśmy [emoji16] piona po dwakroć! [emoji4]

Matkooo straszycie tym kryzysem... bojeee sieeee [emoji32]

Ewella najlepszości z okazji 3 miesięcy Igi! [emoji7] moze ma skok kolejny?

Ola wszystkiego najlepszego dla Kuby! [emoji7]

Pumelova slodka ta historyjka o Bejbach [emoji16]

Katja tez wszystkiego najlepszego dla Was! [emoji7]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Patuszka o matko z tymi butami... w szoku jestem, jeśli taka odpowiedź dostalas na buty nie przeznaczone do tańca towarzyskiego.

Mąż pojechał po pracy bo część do naszego samochodu. Będzie po 22:/ nie miał kiedy się zepsuć samochód tylko w październiku. Dzisiaj mało obecna jestem Ale czytam Was. Umowilam się do fryzjera podobno najlepszego w Warszawie HAIRMATE. Na strzyżenie i koloryzacje minimum 300 ale chce w końcu aby ktoś zaproponował mi metamorfozę i aby wiedział co robi. Umowilam się na grudzień to będzie od razu prezent po części od męża :)

Ostatnia edycja:
Patuszka mam nadzieję że moje worki próżniowe zostaną nienaruszone[emoji23]
A co do torby to i tak bym ja kupiła:-) jestem z niej bardzo zadowolona i nie zamienilabym jej na inną.[emoji173]

Kasia831 moja jak dłużej śpi to sprzątam albo gotuje ;-)

Aniek też byłam w rossmanie, szybkie zakupy i zaoszczedzilam jakieś 70zl[emoji7]
Ja wolę wynieść letnie/zimowe bo przynajmniej mam jakiś prześwit w szafie:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pola dziękuję.
Właśnie w starym mieszkaniu też miałam w pokoju 22-23°ale właśnie to kamienica, tam grzeje się piecami(moimi ukochanymi) to inaczej się odczuwa. Jak nam ciepło na kr.rękaw to jej w długim chyba też ciepło?
Pola masz też piece?

Chybra najwyżej będzie bobasek:tak:
Ja mam ogrzewanie gazowe, ale w kamienicach zawsze jest taki "kamieniczny chlod;)
Pewnie cieplo jej tak jest:)

Do góry