reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola ja szczepiłam infarixem, Hania super to znosi, żadnych NOPów ale też panikowałam za pierwszym razem, a my już po drugiej dawce. A dlaczego zaszczepiłaś inna iż neurolog sugerował? Nie słyszałam o tamtej. Na pewno będzie dobrze [emoji5]

Chybra super, też lubię biżuty [emoji7]

Pumelova, ja wybrałam takie mufki: Link do: Mufka Black Comb | pinkie.pl
Chociaż jakby był śpiworek w takim wzorze tylko różowy to mufki też wzięłabym różowe - kiedyś był.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Heh z moim jesteśmy 11 lat, a On dopiero od niedawna kupuje mi trafione prezenty. No pomijam oczywiście okres początków spotykania się gdy prezenty są najlepsze i jest ich najwięcej:laugh2:

Chybra mi też od niedawna jak wprost powiedziałam co lubię rok temu bodajze. Uwielbiam minimalizm i elegancka biżuterię. A jesteśmy razem też 11 ;-)

Fajna ta mufka judith ale muszę poszukać czegoś z tej serii co mam spiworek żeby to jakoś grało. Ale fajna!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nieee nie zaszczepiłam inna. Neurolog sugerował acelularna i infarnix hexa taka jest. Tylko neurolog dał mi zaświadczenie o mogłabym miec na NFZ za darmo, ale to pentaxim czy jakas inna. A byłam prywatnie i było ki wszystko jedno i babka pow, ze ona by sugerowała
Infarnix

Ola ja szczepilam infarixem nic zupełnie się nie dzieło, nawet śladu po ukuciu nie było.
Chybra bardzo ładna, ja już mam chwilowo dość biżuterii bo od kilku lat od męża dostaje na wszystkie okazję :) Teraz poproszę go o słuchawki bezprzewodowe na siłkę :) choć jeszcze mam chęć na duże srebrne i grube koła.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola my też infanrix hexa i nic się nie działo. Szczepienie to zawsze stres ale musisz myśleć że będzie dobrze i nie doszukiwać się "innego zachowania dziecka"

My dziś z kolei pneumokoki i też się stresuje, Kuba zaczął płakać już przy wazeniu (jak nigdy) a skończył długo po szczepieniu :-( teraz wlasciwie nie spi ale, starsza tez trzeba się zająć więc czas leci. Mam nadzieje ze nocka spokojna będzie.
Z wizyty jeszcze- siusiak zaczerwieniony i dostał jakaś maść a na te problemy z robieniem kupki dostał debridat. Mówiła jeszcze że jak zauważyłam że ewidentnie po porcji mm boli go brzuch to może być alergia i spróbować bebilon pepti. Muszę przemyśleć jak będziemy dzialac.

Chybra piękna bransoletka.

A i jesteśmy po chrzcinach- wszystko przebiegło spokojnie- Kuba przespal mszę i większość imprezy ale to pewnie dlatego że nockę wcześniej zarwal przez ból brzucha.

Karuzela to za Wad tez trzymam kciuki!

Ojjj u nas pepti to była porażka.... najgorsza decyzja ever.

reklama
Do góry