reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

WsYstko fajnie, ale w tym laboratorium jakies inne jednostki stosowali....

Kur... mam dosc. Ciagle cos. Je..ne 3 miesiace minęły i co? I dalej poprawa niewielka. Mleko zmienieno. Niewielka poprawa.
Ćwiczone, a od kołku dni asymetria mam wrazenie, ze sie pogłębiła... napięcie miesniowe to juz nie wspomne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aniek ja też mam 19,20.Nam położna mówiła że zimne stópki i rączki nie są wyznacznikiem tego czy dziecku jest zimno czy ciepło,sprawdza się kark i plecki, jak są ciepłe to znaczy że dziecku też ciepło.Ale że ja matka polka jestem a nie angielka to jak mała ma zimne stopy to od razu skarpety zakładam hehe
Co do torby która nie powinna przemakać...przypomniała mi się sytuacja z butami mojego brata:) Chłopak ma 196cm i stopę adekwatną do wzrostu i dlatego ciężko mu jest kupić buty, zwykle musi wydać ok 400zł.I raz kupił sobie właśnie adidasy które po 3 miesiącach mu się rozwaliły, poszedł złożyć reklamację a pani mu nie przyjęła bo powiedziała że pewnie w nich chodził po deszczu.........w tych butach po deszczu się nie chodzi[emoji3] czujecie?buty za 400zł i tylko ma je ubierać jak słońce jest [emoji28]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Siema! Dzieci ładnie spały, L zjadł o 5, a o 6 K do nas przyszedł więc coraz dłużej śpi w swoim łóżeczku nowym:blink:

Ale mam zagwostkę jak durna nastolatka. Patrzę rano na papierek z tabletkami anty i jakimś cudem nie wzięłam wczorajszej! Pierwszy raz w życiu mi się to zdarzyło! Więc wzięłam dziś dwie. Do końca opakowania zostało mi 5 tabletek. Pytanie: czy po skończeniu tego brać od razu następne bez przerwy 7dniowej? ( coś takiego jest napisane w ulotce). Ku*wa czuję się jak osioł bez kitu... W nd był ostatni stosunek. Sorrry, że o takie rzeczy się pytam...

Aniek tak jak dziewczyny pisza wyznacznikiem jest kark a nie kończyny. Ja mam 21-22 stopnie.

Ola W Może idź do innego fizjo? Wiem że ja ciągle o tym fizjo ale pamiętam że Agatka na początku swojego życia była placzacym hardcorem a teraz jest cudowna.
[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

Dobra koniec tematu torby :D niepotrzebnie to napisałam [emoji23]

Chybra ja raz zapomniałam wziąć ale zmiescilam się w przerwie 12godzinnej więc nie zmieniłam nic. Zrobiłam tak jak ulotka kazała.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, mój P kiedyś kupił trampki z Baty i wziął je do Nowego Jorku jak jechał na konferencję. Oczywiście zwiedzali sobie z chłopakami tam dużo wiec duużo chodzenia - po 2 dniach buty do wyrzucenia, zrobil zdjęcia i wysłał do Baty jako reklamacja - odpisali mu, że pewnie były zbyt mocno używane bo jak było napisane na opakowaniu to są „ weekend shoes” ‍♀️♀️[emoji23][emoji23][emoji23] a on głupi w nich od poniedziałku do niedzieli popylał [emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol przeciwciała nie dają smaku :)
Kasia ech faceci.
Aniek my też na diecie :) Grześ ostatnio patrzył jak babcia je gruszke to oslinil się cały i mlaskal a nawet nie spróbował :) my mamy 21 a przy myciu 23.
Ponoć niektóre dzieci taj maja że preferują jedna pierś, wiele kobiet jedna karmi :)
Chybra zaczelabym brać następne opakowanie jak jest tak w ulotce.

Właśnie sobie lezymy bo Grześ jadl i zaczytalam się, a on już 40 minut ssie sobie.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, też tak myślę, zacznę brać kolejne. A zobaczymy czy przez ten jeden dzień przerwy zacznie mi się plamienie hymmm. No nic. Poczekamy...
Ale wiecie co? Na prawdę zlał mnie pot i mi się słabo zrobiło i nogi mi się ugięły gdy przez chwilę pomyślałam o kolejnym porodzie :-D
Dobra, poćwiczone, obiad zrobiony, K chyba z godz jeszcze u dziadków posiedzi, L właśnie położyłam. Zauważyłam, że strasznie ostatnio się na smoka wścieka, w sumie nie przeszkadza mi to. Jakoś go przyjmuje tylko gdy się obudzi w trakcie snu, tak na przeciągnięcie.
Ola nigdy nie jest łatwo, zwłaszcza z bobasem takim jakby to powiedzieć" problemowym" :-( :( Z K może tak około roku zaczęło być w miarę normalnie. Ale widzisz, już 3 m-ce minęły i kolejne szybko miną. Spokojnie mamusia , trzymaj się:*

Judith musze spróbować.
Ja taki kombinezon mam nawet 3, ale śpiworka jeszcze nie. Na olx oglądałam takie uniwersalne do gondoli, fotelika i spacerówki z dziurami na pasy. My raczej też wskoczymy w spacerówkę, to myślę że tym bardziej przyda się i to i to.

Pumelowa tak robię letnie do tyłu, zimowe do przodu i odwrotnie. Jak bym gdzieś wyniosła, to już nigdy ich nie przyniosę.:rolleyes:
No szyja ciepła, ale te łapki jak lód.

Kasia dokładnie tak samo powiedzielh przy butach synowi NewBalanse, tylko że po miesiącu się rozkleiły 350zł.

Chybra tabl. jednoskładnikowe bez przerwy, dwuskładnikowe z przerwą. Myślę że jak jednej nie weźmiesz to spoko. Zrób jak na ulotce zalecają.

Misia no do mycia też dogrzewam, ale ja i tak na krótki rękaw chodzę. Przy podłogówce się rozpływam. Może jednak powinnam podnieść o 1°?
No Maja tak patrzy i się ślini jak jem, że dałam jej polizać, ale nic nie zamierzam narazie rozszerzać.
Nieee jednym cycem? To pewnie ta asymetria by mi potem została? Wolę się pomęczyć;)

Judith " wekendowe" buty:laugh2:padłam!

Popakowałam trochę. Jedziemy do domu.
Byłam w Rossmanie, dajcie spokój , ludzie oszaleli! Kupiłam papier, ręczniki i świeczki zapachowe:D to tyle co dokosmetyków.

reklama
Ja mam temp. 23 st. ale mieszkam w kamienicy, wiec inaczej sie odczuwa niz jak w bloku.

Aniek super swiatelka przy schodkach:)

Ja Chybra nie wiem, peanie zrobilabym jak w ulotce.

Pumelova dobrze wiedziec z ta torba, bo mam taka sama jak Ty (nawet ten sam kolor;))

Ja na zime w taki zimowy kombinezon i dodatkowo do cieplego spiworka zimowego. Do gobdoli mam inny niz do nosidelka.

Do góry