reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

WsYstko fajnie, ale w tym laboratorium jakies inne jednostki stosowali....

Kur... mam dosc. Ciagle cos. Je..ne 3 miesiace minęły i co? I dalej poprawa niewielka. Mleko zmienieno. Niewielka poprawa.
Ćwiczone, a od kołku dni asymetria mam wrazenie, ze sie pogłębiła... napięcie miesniowe to juz nie wspomne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aniek ja też mam 19,20.Nam położna mówiła że zimne stópki i rączki nie są wyznacznikiem tego czy dziecku jest zimno czy ciepło,sprawdza się kark i plecki, jak są ciepłe to znaczy że dziecku też ciepło.Ale że ja matka polka jestem a nie angielka to jak mała ma zimne stopy to od razu skarpety zakładam hehe
Co do torby która nie powinna przemakać...przypomniała mi się sytuacja z butami mojego brata:) Chłopak ma 196cm i stopę adekwatną do wzrostu i dlatego ciężko mu jest kupić buty, zwykle musi wydać ok 400zł.I raz kupił sobie właśnie adidasy które po 3 miesiącach mu się rozwaliły, poszedł złożyć reklamację a pani mu nie przyjęła bo powiedziała że pewnie w nich chodził po deszczu.........w tych butach po deszczu się nie chodzi[emoji3] czujecie?buty za 400zł i tylko ma je ubierać jak słońce jest [emoji28]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Siema! Dzieci ładnie spały, L zjadł o 5, a o 6 K do nas przyszedł więc coraz dłużej śpi w swoim łóżeczku nowym:blink:

Ale mam zagwostkę jak durna nastolatka. Patrzę rano na papierek z tabletkami anty i jakimś cudem nie wzięłam wczorajszej! Pierwszy raz w życiu mi się to zdarzyło! Więc wzięłam dziś dwie. Do końca opakowania zostało mi 5 tabletek. Pytanie: czy po skończeniu tego brać od razu następne bez przerwy 7dniowej? ( coś takiego jest napisane w ulotce). Ku*wa czuję się jak osioł bez kitu... W nd był ostatni stosunek. Sorrry, że o takie rzeczy się pytam...

Aniek tak jak dziewczyny pisza wyznacznikiem jest kark a nie kończyny. Ja mam 21-22 stopnie.

Ola W Może idź do innego fizjo? Wiem że ja ciągle o tym fizjo ale pamiętam że Agatka na początku swojego życia była placzacym hardcorem a teraz jest cudowna.
[emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

Dobra koniec tematu torby :D niepotrzebnie to napisałam [emoji23]

Chybra ja raz zapomniałam wziąć ale zmiescilam się w przerwie 12godzinnej więc nie zmieniłam nic. Zrobiłam tak jak ulotka kazała.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, mój P kiedyś kupił trampki z Baty i wziął je do Nowego Jorku jak jechał na konferencję. Oczywiście zwiedzali sobie z chłopakami tam dużo wiec duużo chodzenia - po 2 dniach buty do wyrzucenia, zrobil zdjęcia i wysłał do Baty jako reklamacja - odpisali mu, że pewnie były zbyt mocno używane bo jak było napisane na opakowaniu to są „ weekend shoes” ‍♀️♀️[emoji23][emoji23][emoji23] a on głupi w nich od poniedziałku do niedzieli popylał [emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Emol przeciwciała nie dają smaku :)
Kasia ech faceci.
Aniek my też na diecie :) Grześ ostatnio patrzył jak babcia je gruszke to oslinil się cały i mlaskal a nawet nie spróbował :) my mamy 21 a przy myciu 23.
Ponoć niektóre dzieci taj maja że preferują jedna pierś, wiele kobiet jedna karmi :)
Chybra zaczelabym brać następne opakowanie jak jest tak w ulotce.

Właśnie sobie lezymy bo Grześ jadl i zaczytalam się, a on już 40 minut ssie sobie.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, też tak myślę, zacznę brać kolejne. A zobaczymy czy przez ten jeden dzień przerwy zacznie mi się plamienie hymmm. No nic. Poczekamy...
Ale wiecie co? Na prawdę zlał mnie pot i mi się słabo zrobiło i nogi mi się ugięły gdy przez chwilę pomyślałam o kolejnym porodzie :-D
Dobra, poćwiczone, obiad zrobiony, K chyba z godz jeszcze u dziadków posiedzi, L właśnie położyłam. Zauważyłam, że strasznie ostatnio się na smoka wścieka, w sumie nie przeszkadza mi to. Jakoś go przyjmuje tylko gdy się obudzi w trakcie snu, tak na przeciągnięcie.
Ola nigdy nie jest łatwo, zwłaszcza z bobasem takim jakby to powiedzieć" problemowym" :-( :( Z K może tak około roku zaczęło być w miarę normalnie. Ale widzisz, już 3 m-ce minęły i kolejne szybko miną. Spokojnie mamusia , trzymaj się:*

Judith musze spróbować.
Ja taki kombinezon mam nawet 3, ale śpiworka jeszcze nie. Na olx oglądałam takie uniwersalne do gondoli, fotelika i spacerówki z dziurami na pasy. My raczej też wskoczymy w spacerówkę, to myślę że tym bardziej przyda się i to i to.

Pumelowa tak robię letnie do tyłu, zimowe do przodu i odwrotnie. Jak bym gdzieś wyniosła, to już nigdy ich nie przyniosę.:rolleyes:
No szyja ciepła, ale te łapki jak lód.

Kasia dokładnie tak samo powiedzielh przy butach synowi NewBalanse, tylko że po miesiącu się rozkleiły 350zł.

Chybra tabl. jednoskładnikowe bez przerwy, dwuskładnikowe z przerwą. Myślę że jak jednej nie weźmiesz to spoko. Zrób jak na ulotce zalecają.

Misia no do mycia też dogrzewam, ale ja i tak na krótki rękaw chodzę. Przy podłogówce się rozpływam. Może jednak powinnam podnieść o 1°?
No Maja tak patrzy i się ślini jak jem, że dałam jej polizać, ale nic nie zamierzam narazie rozszerzać.
Nieee jednym cycem? To pewnie ta asymetria by mi potem została? Wolę się pomęczyć;)

Judith " wekendowe" buty:laugh2:padłam!

Popakowałam trochę. Jedziemy do domu.
Byłam w Rossmanie, dajcie spokój , ludzie oszaleli! Kupiłam papier, ręczniki i świeczki zapachowe:D to tyle co dokosmetyków.

reklama
Ja mam temp. 23 st. ale mieszkam w kamienicy, wiec inaczej sie odczuwa niz jak w bloku.

Aniek super swiatelka przy schodkach:)

Ja Chybra nie wiem, peanie zrobilabym jak w ulotce.

Pumelova dobrze wiedziec z ta torba, bo mam taka sama jak Ty (nawet ten sam kolor;))

Ja na zime w taki zimowy kombinezon i dodatkowo do cieplego spiworka zimowego. Do gobdoli mam inny niz do nosidelka.

Do góry