Pumelova - dobry pomysł z tym kocykiem, w sumie myślałam, że dziecko ma być cały czas na rękach ale faktycznie przecież w wózeczku może leżeć.
Gratulacje dla Agatki
Mamusia Muminka - właściwie to nie zwracałam uwagi jak często mam to mrowienie, na pewno na początku karmienia. zauwazyłam tez, ze tak jak u dziewczyn, nie twardnieją mi juz piersi tylko robią się pełniejsze. w ogole to tak mi cyce porosły ze hej. na początku sie cieszyłam ale teraz to jestem przerazona, nie moge sie do nich przyzwyczaic
a jesli chodzi o kombinezon widziałam taki w coccodrilo ale on byl strasznie gruby jak na mrozy jakies..
Kylesa - Szymon prawdziwie jak na drożdżach rośnie
ja też jestem wege i jak odstawiłam nabiał (podejrzenie nietolerancji) też nie wiedziałam co jeść. zawsze jadałam dużo roślin, zwłaszcza strączkowych a tu każdy mi mówił, że nie wolno bo wzdymają, paprykę i ogórki też nie, pomidory lepiej nie bo na pewno pryskane, żadnych przypraw bo nigdy nie wiadomo, cytrusy omijać bo uczulą, no porażka. ale od niedawna jem wszystko oprócz nabiału i czekolady i jest ok
także pochłaniam warzywa, owoce, makarony, kasze, ryże i nawet nie głoduję
Chybra - moja śpi w piżamkach ze stópkami a w dzień w stroju dziennym
śpi pod cieniutką kołderką, która jest duża i wypełnia całe łóżeczko dzieki czemu Gabrysia nie skopuje jej z siebie tak jak robiła to z kocykami. śpiworki i u nas się nie sprawdziły..
Kasia - gratulacje z okazji 2 miesięcy
moja też uwielbia się przebierać, mała strojnisia, generalnie lubi jak się koło niej robi. tylko czapki nie znosi, na początku był wrzask, teraz się tylko krzywi.
Misia - jeny współczuje
ale was wzieło
oby przeszło jak najszybciej