reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja cały czas robię kaftan bezpieczeństwa młodemu do spania, inaczej nie ma opcji, on macha tymi łapami jak wariat:D ostatnio mąż się śmiał że ile lat go tak będziemy wiązać :p

Ja też mam little frog bo mi się kolory jej spodobały i była dobra cena na olx ;)

reklama
Aniek ja mam iRobota 880 albo 886 (nie pamietam [emoji16]) juz rok i nie wiem jak ja żyłam wcześniej! Dodatkowo mam kota i psa (pies teraz linieje na potęgę) i nie wiem jak miałabym ogarnąć czas na sprzątanie - a tak to my wychodzimy z Hanią na spacerek, robot sprząta a jak wracamy jest czyściutko [emoji173]️

Ah a my mówiliżmy chustom nie, nigdy w życiu ale właśnie wracamy ze sklepu.. umówiliśmy się na konsultacje z doradcą i w przyszłym tyg zaczynamy noszenie. Ja zdecydowałam się na kółkową bo chcę ją mieć tylko na chwilę na czas wyjścia z psem a jak będzie tylko można przerzucam się na nosidło :) kółka łatwo się wiążą i szybko do noszenia na szubko i na chwile idealne. No zobaczymy [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola - nie popsułaś dziecka bo nie ma dzieci popsutych, przeżyłaś ogromną traumę i masz prawo być bardziej nerwowa po tym wszystkim. Na spowijanie nie jest za późno jak synek ma 2,5 miesiąca. Nie poddawaj się!
A to, że dziecko płacze mniej czy więcej to jest po prostu ich rodzaj mowy i tak to trzeba sobie tłumaczyć.
Trzymam za Was kciuki!

Dziękujemy :*

Aim... :D ja z kolei zadałam to pytanie mężowi, jak kolejny raz mowil, zeby zapakować do tulika [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova jak tam walka z molami? Jak przygotowania do imprezy? Hmm chyba już dzisiaj swietujecie też , udanego wieczoru :)

Ola W będzie dobrze, jesteś dobrą mamą po prostu trafił Ci się cięższy przypadek jak i u mnie , co Ige pochwalę, że był dobry dzień to później jest tragedia-zero pochwał :p

Judith powodzenia z chustą :) my też dzisiaj byłyśmy w sklepie w chuscie i w jedną stronę oglądała a wracajac juz spała no i juz nie płakała jak ją wiazalam ;) (pewnie tylko dzisiaj :p)

Liluli dasz radę z chustą jak ja dałam co takie rzeczy mnie przerażają to wszyscy dadzą radę ;)

A U nas co ... wczoraj pół dnia płaczu bo brzuch ją bolał i kupy nie mogła zrobić, dzisiaj już lepiej było niby ale wieczór tragedia już ponad godzinę płacze i co już zaśnie odloze to od nowa...
Z pozytywnych rzeczy kupilam sobie bilet na Davida Guette w krakowie, w styczniu będzie a cieszę się jak dziecko :D
A teraz dalszy ciąg usypiania :(

Wypadłam zupełnie z forumowego życia bo od kilku dni w domu szpital, wszyscy chorzy.
Macie moze jakies sprawdzone turbo skuteczne pomysły na pozbycie sir kataru u takich maluchów?
My stosujemy wode morską i oczyszczenie kilka razy dziennie, inhalacje, maść majerankową, mokry ręcznik na nockę na łóżeczko plus nasivin soft i od 4 dni mamy gila. Byłyśmy oczywiście u lekarza i osluchowo jest ok, furczy tylko w nosie.
Dziś wieczorem dodatkowo wprowadziłam aromaterapie i czekam na cudowne ozdrowienie bobasa mojego .....

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti zdrówka.

Ewella i Ola życzę cierpliwości.

Pumelova póki pamiętam. Najszczersze życzenia, zdrówka i grzecznej Agatki :)

U mnie Arturem miał jedną drzemkę w ciągu dnia Ale 14-16.45 i już o 20.30 marudny byl bo spiacy. Na zmianę Ęęę (jeść) i yuuu(spac) więc już śpi od 21.30. Korzystam i idę już spać bo inaczej on wstanie a ja będę padnieta. Zobaczymy o której wstanie... niech chociaż po 4.

reklama
Do góry