reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ola W ja nie chwalę i nie myślę o niczym ;) bo wczoraj myślę sobie Iga zaśnie obejrzę z mężem jakiś film itp a ona oczywiście zasnąć nie chciała :p

U nas deszczowo od rana :( później na urodziny teścia idziemy .
Miłego dnia :)

Dziś L jadł dwa razy w nocy, o 1 i o 5, dziwne, w ogóle i On i K znowu mieli dziwne pobudki na zmianę, do tego K mnie skopał po plecach gdy przybył do nas, a nad ranem zasikał nasze łóżko, dzisiaj mąż je musi uprać, bo jest mega poplamione. W ogóle za miesiąc planujemy kupno nowego, tylko chyba nie ma materiału, na którym plamy nie będą bardzo widoczne i z którego będą się raz dwa usuwać ( nie chcemy skóry czy czegoś takiego).

W ogóle L po raz pierwszy dłużej się zainteresował karuzelą i leżeniem w bujaczku oraz zaczął wpychać pięści do buzi i często ma odruch moro. To chyba oznaczało kolejny skok:blink:

L wykąpałam, pranie się robi, deszcze leje, później trza odkurzyć i skoczyć do rodziców i zapłacić za chrzciny. W sumie nuda. Od pon ma się pogoda poprawić.
Buziaki :*

dziękuję za inhalatory! oczywiście każda ma inny :D ale powtórzył się microlife a z tego mam też termometr więc może się zdecyduję na taki :)

Karuzela jak po szczepieniu? była kupa? ;)

KAsia831 ja mierzyłam po szczepieniu bo się bałam że ma gorączkę ;) też mi się poprzestawiało i wolę dziecku kupować :p jestem w szoku!

Emol boże 18h! współczuję jej.

Kylesa i co, następnej nocy też spał 5h? :p życzę Ci tego! Fajnie że przynajmniej kąpie synka, nie martw się, w końcu będzie pewnie pomagał ;)

Liluli jasne, ale z rodziną może być tak samo ;) z przyjaciółmi spotykam się przynajmniej raz w tygodniu jak nie częściej, a z rodziną na urodzinach tylko.. ;) nie ma co porównywać ;) wyjdzie za 20 lat ;)
nie daj się teściowej! ;)

Aniek eh ja wyrzuciłam wszystko co miałam w szafkach (makarony kasze ryże mąki itp) kupilam wszystko nowe, wymylam wszystko i dziś jest mol w szafce. szlag-mnie-jasny-trafi.
ej no czemu syn nie może być? na naukach nam mówili że rodzice nie mogą być tylko.
Przeprowadzka szybko minie i będziesz się cieszyła nowym domem :*

Mumusia też pamiętam to oczekiwanie, to napięcie! ah :) a bąbelek ma już prawie 3 miechy. nie wiem kiedy to zleciało..
dobrze że zastój szybko puścił!

Katja mam nadzieję że chrzciny się udały bo masz dzisiaj :)

Napolka cudownie że się przekręciła! Moja nie ogarnia takich rzeczy chyba że przypadkiem jej wyjdzie :D

Ola W haha teściowa będzie Ci pewnie piękne komentarze rzucać :D swoją drogą dopiero niedawno się zorientowałam że mnie obserwujesz ;D
no ja miałam mole w mące. bleahh

Dziewczyny które otulają - chcecie otulacz z motherhooda? nigdy go nieużywałam bo za wielki jest a nie owijałam jej od początku. za darmo oddam! taki mam tylko różowo biały Link do: Otulaczki | Kategorie produktów | Motherhood

Ewella z molami - zobaczymy, wysmarowałam szafki cytryną bo podobno pomaga. Przygotowania do imprezy - cały dzień w kuchni :D ale fajnie wszystko wyszło, chociaż połowa nie przyszła bo poprosiłam żeby chorzy nie przychodzili bo mamy chrzciny. Agatka współpracowała - całe rano spała a ja gotowałam. Tylko marudziła już wieczorem i goście szybko też poszli.. a dziś za to wykruszyli się właściwie wszyscy i przyjdzie tylko chrzestny. urodziny życia.
ijeee na jego koncert też bym pojechała! super! <3

DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA! <3

pogoda z dupy, ale z okazji idę sama do rossmana i pepco, a co! :-)

Ewella znam to [emoji23]

Pumelova.... [emoji23] liczyłam na szybsze skojarzenie :D ale zeby nie było-wyswietlilas mi sie zupełnie przypadkiem :D nie szukałam Cie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ewella znam to [emoji23]

Pumelova.... [emoji23] liczyłam na szybsze skojarzenie :D ale zeby nie było-wyswietlilas mi sie zupełnie przypadkiem :D nie szukałam Cie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Widocznie musiałam odczytać powiadomienie podczas jakiegoś nocnego karmienia że nie skojarzylam [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry