reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra dużo siły Ci życzę! [emoji7] kurde mam czesto momenty zwątpienia i az się boję jesieni... ryzyko dołow jest duze zwłaszcza ze juz ciagle pada. Co bedzie w październiku. ..

A propos farbowania wlosow... ja mam jasny blond... a raczej mialam bo teraz juz siwe [emoji52]
No i nie cierpię swojego koloru wiec farbuje - obecnie czarny +czerwone ombre. Ale odrost mam bardzo szybko niestety... ale... ostatnio w rosmanie znalazlam farbe w sprayu na odrosty i daje rade! [emoji16]

Ola taka wyzsza temperatura jest normą jeszcze u naszych Bobów [emoji4] tak mi powiedziala polozna.

Mamy 2 nebulizatory: Philips Respironics i Hi-tech medical. Oba podobne w działaniu. U nas mega eksploatowane bo Maja ciagle chorowała. Teraz zresztą też [emoji48]

Karuzela u nas to samo, Maja ciagle z nami śpi. .. kurde oby nie do osiemnastki [emoji23]

Liluli to okropne, nie dość że mąż wkurza to jeszcze tesciowa dokłada... grr po co w ogóle są teściowe! [emoji48]
A moj wczoraj sobie popił a jak mu zarzuciłam że sie dzieckiem nie zajmuje to oznajmił że skoro chciałam dziecko to chciałam też się nim zajmować. Myslalam ze go zabiję ale oszczedziłam bo to przy córce było... dramat. Zwłaszcza po alkoholu ma takie odpały... straszne. Ale z córką teraz super ma kontakt. Widac nie lubi maluchow.

Aniek - posikana słoma! Bo padne [emoji23][emoji7] I dzieki za przepis!!

Bloomka rodzice czasem jak czymś zaskoczą... to człowiek się zastanawia jakim cudem sam dożył do dorosłosci [emoji16][emoji23] moja mama tak się boi niemowlaka jakby sama nigdy dzieci nie miała [emoji23] ale juz powoooli jej przechodzi.

Aniek a czy te winogrona byly dobrze umyte? Bo czytalam ze sa mega pryskane i mogą byc bardzo szkodliwe...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie zamowiłam przez moją doradczynię chustę tez z Little Frog. Choc na razie Szymon wykazuje dużą niechec i sie drze w chuscie... mam nadzieje ze mu przejdzie.

Moja znajoma odradzała chusty lniane na sam poczatek. Tak ze bawełnianą zamowilam.

Ola bueheheheeeeeeeeee Tesciowa jest wszędzie [emoji23]
Nie zrzucaj na siebie winy, na pewno nie zepsulas dziecka! Wszystko sie ulozy, na początku wiele dzieci jest trudnych do ogarnięcia. Moja Maja byla baaardzo high need a teraz jest cudowna spokojna dziewczynką [emoji4] a kolki miala takie ze balam sie ze jej sie mozg uszkodzi bo tak sie darła...

Monti zdrowia wam zycze! Wszystko co wymienilas, stosowalismy i nie mam pojęcia co by tu dodać. .. chyba żeby dziecię wyzej mialo glowke to katar lepiej schodzi...

Pumelova wszystkiego najlepszego urodzinowo! 100 laaaaat! [emoji320] [emoji512] [emoji324] spełnienia większości marzeń [emoji7]

Taaak tez spal 5 godzin jeeeessss [emoji16][emoji23]

Ola w <3 mi rowniez nie na reke ten koniec swiata

Kylesa 5h! To super... zawsze te wypłaty są po końcu świata ;)

Ciocie wyszły, Artur jakiś marudny był (jest już 3 dzień) nie jestem jakoś z tego powodu zadowolona.

Ostatnia edycja:
Po szczepieniu ok- bez temperatury, na nozce juz sladu nie ma. Kupa wczoraj po chyba 8 dniach- można powiedzieć że ją "urodzil" bo tak się męczył ale co z tego jak nie wszystko chyba wyszlo bo dalej brzuch boli.

Z tym wędrowaniem córki to jest tak ze od czasu ciąży odprowadzamy ja bo nie raz dostałam od niej w brzuch, po cc też więc nie było opcji żeby ż nami spala. Dużo pomogło też zbieranie naklejek na tablicy za każdą przespana noc w swoim łóżku. I mąż który konsekwentnie odnosił ja i czekał aż usnie u siebie.

Pumelova najlepszego!!!

Ale pogoda :-/ kawka i byle do wieczora ;-)
Kubuś ma dziś 3 miesiące. Niech ktoś zatrzyma czas...

Hej dziewczynki no còż dobrego obiadu nie zjem jeszcze długo trzeba trzymać się diety także gotowane lub parowane obiadki...
Za miesiàc mam usuniecie protez trzustkowych ehhh
Mloda ma złe wyniki z morfologi Anemia skaza azs znow zmiana mleka na NeoCate hmmm zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł bo ponownie szyje ma wywalonã I chyba przejdzirmy na nutramigen walczymy z jej skòra nie wiem kiedy nadejdzie koniec:(

Karuzela u nas też ciéżko z kupami ale pomaga nam dicoflor w kropelkach I zawsze lżej:)polecam mała buteleczka 5ml koszt 40zł ja dałam wczoraj 10kropel I było ok kupa była już nie taka meczaca:)

reklama
Kylesa o to to to wlasnie! Dokładnie o ten mozg sie boje! ;)

Co tam wyplata! Ja jeszcze po porodzie nie byłam u fryzjera, a tu koniec swiata [emoji23]

Karuzela najlepszwgo dla Kubusia ode mnie i Kubusia ;)
Ps co tam lekarz pow odnośnie nietolerancji/alergii?

Tymaniutek :( przykro mi :( skaza jej wyszła z morfologii?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry