reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek42 - Twój mąż jest na diecie, mój wręcz przeciwnie ciągle je słodycze i kupuje je chyba w hurtowych ilościach, więc jak ciągle przy mnie je to i mnie kusi :( Może odciągnij troszkę laktatorem dla odczucia ulgi?

Emol to w takim razie udanej zabawy. Fajna odskocznia od codzienności :) Super że Arturek dał Ci pospać :)

Dziewczyny orientujecie się ile może trwać katarek u niemowląt? Asia ma już tydzień a ja zamiast poprawy widzę pogorszenie. ledwo oddycha nad ranem i mega dużo odciągam fridą bo aż się krztusi przez to. Szczepienia to na pewno przełożymy ale i tak pójdę z nią we wtorek do lekarza to może chociaż gardełko jej sprawdzą.

reklama
Hejkaa [emoji4] właśnie znow musze was nadrabiac bo 3 dni nic nie moglam poczytac...
Jestesmy po szczepieniach 5 w 1 i pmeumokokach. Za tydzień rota bo nasze bobo ma takie wymeczone jelitka ze zdecydowalismy poczekac.
Od 3 dni nie jem nabialu i mam wrażenie, że na buzi schodzi mu ta cala paskudna wysypka. Wiec moze tez jest skaza bialkowa. .? Ale zobaczymy co wyjdzie w praniu. Na razie karmie piersia tylko podaje delicol i kolzym.
Wczoraj była hardkorowa kolka [emoji22] do tego nieielismy prądu od popołudnia do polnocy wiec wszystko w ciemnosci przy swieczkach [emoji23]

No i wczoraj Szymon skonczyl 2 miesiące! [emoji7]
Buziakiiiiii i czytam nadal. Oby mi pozwolil [emoji6]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa- wszystkiego najlepszego dla Szymonka
emoji173.png
oby już więcej nie miał kolek:biggrin2: jak tam po szczepieniu? Dzielny był ? :)

Aniek42 - Twój mąż jest na diecie, mój wręcz przeciwnie ciągle je słodycze i kupuje je chyba w hurtowych ilościach, więc jak ciągle przy mnie je to i mnie kusi :( Może odciągnij troszkę laktatorem dla odczucia ulgi?

Emol to w takim razie udanej zabawy. Fajna odskocznia od codzienności :) Super że Arturek dał Ci pospać :)

Dziewczyny orientujecie się ile może trwać katarek u niemowląt? Asia ma już tydzień a ja zamiast poprawy widzę pogorszenie. ledwo oddycha nad ranem i mega dużo odciągam fridą bo aż się krztusi przez to. Szczepienia to na pewno przełożymy ale i tak pójdę z nią we wtorek do lekarza to może chociaż gardełko jej sprawdzą.

Napolka moja Oliwia miala katar poltora tygodnia, najpierw rzadki a potem zgestnial i przeszlo, tylko u nas ten katar byl maly, odciagalam moze 4 razy dziennie? Jak u Was gorzej to dobry pomysl zeby odwiedzic pediatre.

Kylesa wszystkiego najlepszego dla Szymonka!:)

Emol udanej zabawy dzis!:)

Aniek oby przeszedl szybko ten bol piersi. Fajnie z tymi ubrankami, ja mam jakies spiworki po karolince, ale dokupilam dwa, jeden z hmu taki do wozka, i wczoraj na limango spieorek keiser, taki tez do fotelika samochodowego:)

Chybra ale u Was aktywnie! Masz czas na cwiczenia?

Pola oczywiście, że mam czas. Nie wyobrażam sobie, że miała bym odmówić sobie jedynego mojego ukochanego zajęcia, w ciągu dnia na pewno znajdę15 lub 30, a i czasem nawet 45 min na ćw, teraz często je robię z K, On ma mega frajdę wtedy:blink: Też organizuję chłopakom dzień tak aby mieli razem popołudniową drzemkę, wtedy mam przynajmniej 2 h dla siebie. Matka najlepiej umie sobie zorganizować czas:laugh2:

Ja nie wiem co się dzieje, że tyle dzieci ma katar. Mój albo nie miał albo to olałam i o tym nie wiem :-pAle uważajcie. Im więcej odciągacie tym więcej kataru się produkuje.

Chybra- nie strasz nawet z tą produkcją :-D

Pola@ Zazdroszczę Ci trochę tych ćwiczeń- też niby mogę ale jakoś tak się nie mogę zmobilizować. Ćwiczyłam przez dwa tygodnie, ale później jakoś przestałam. muszę od nowa zacząć, może od poniedziałku. :) narazie spróbuje ograniczyć słodycze i częściej body wrapping robić

Wczoraj moja Asia była po południu bardzo marudna, a dziś obudziła się z dobrym humorem. Uśmiechała się od rana, troszkę gaworzyła i UWAGA: jak ją położyłam do kołyski to grzecznie leżała i się patrzyła na obrazek, Mąż od rana w pracy a ja w tym czasie umyłam włosy, zrobiłam makijaż, przebrałam się z piżamy, pościeliłam łóżko, ogarnęłam cały pokój wyprasowałam jej wszystkie ubranka, które były po praniu.Mówiłam jej ciągle co robię to patrzyła i się uśmiechała, najbardziej spodobały jej się dwa body które uprasowałam, bo bardzo szeroko się uśmiechnęła jak jej pokazałam. Za chwilkę będzie pora karmienia więc idę mleko jej naszykować póki się jej usnęło to się obędzie bez płaczu przy zmianie pieluszki :biggrin2:

Jutro wybieram się na grzyby, bo przydałoby się troszkę ususzyć do bigosu i barszczyku :blink:

z tymi ćwiczeniami to do Chybry miało być :) Pola@- moja katarek ma gęsty od kilku dni ale rozrzedzam mucofluidem i się rzadszy robi bo inaczej ona nie ma jak oddychać a ja jak jej odciągnąć :(

No i zapędziłam... dzisiaj moze nie jest AZ tak złe jak juz było, Alr tez sie drze, płacze, nie daje odłożyć, zadypia na rękach, ale jednocześnie na tych rękach sie wierci i wyrywa/pręży....
A dzis przychodza do mnie koleżanki.....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry