reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Za nami nocka piekna zasnela o 20 a pierwszy cyc 4.30 potem 7 i spalysmy do 9.30.

Wszystko pieknie ladnie tylko starszak chory i wstawalam co godzine...bo goraczke mial pozniej wymiotowal pozniej w koncu rozlozylam mu w salonie i meza poslalam do niego by razem spali a on i tak do mnie do sypialni chodzil biedaczek moj.

Ewella Ola co Wy to gadacie dla Waszych dzieci jestescie calym swiatem.

Emol a czemu na nocna a nie do rodzjnnego?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka bo nie było terminówdo pediatry :/ a nie chcę czekać jeszcze całego weekendu.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra- my mamy karuzelę zawsze włączamy po kąpieli jak kremuję i wycieram Asię, bo lubi ten dźwięk pozytywki i jest spokojniejsza

Bloomka ja zawsze padam mniej więcej po 20,30 jak już Asia wykąpana i je kolację :) Moja jeszcze nie piszczy. Za to pierwszy raz się głośno zaśmiała przez sen. Jakie to było słodkie. :D

Ewella- Asia też głośno ssie kciuka i chyba bardzo to lubi, bo dosyć często to robi. Czasem to zapowiedź wołania o mleczko :) zresztą zauważyłam, że jak jest głodna to w jej płaczu zdecydowanie słychać leeee, leee. Jak się urodziła to tylko tak płakała.

Ola W- moja dziś zrobiła pierwszą zółtozieloną kupkę z przewagą zielonego. Ciekawe czy to tylko taki jednorazowy przypadek czy też będzie się powtarzał...

Emol- trzymam kciuki za badania, oby małemu nic nie było.

Maziajka- współczuję choroby synka, Mnie sam katarek Asi wykańcza a co dopiero mowa o wymiotach i gorączce :-( :(

Wieczorem Asia zjadła o 19,20 i później kolejna porcja mleczka dopiero o 2:40. na szczęście mąż do niej wstał więc jak się położyłam po 22 to wstałam dopiero po 6:30 :biggrin2::-D
Wczoraj zaczęłam czytać książkę taki wyciskacz łez i dziś też sobie czytałam jak Asia spała, byłyśmy na spacerze, ale od 17 jakaś bardzo marudna jest, tylko na rękach chce i też nie do końca zadowolona. mam nadzieję, że ją np, gardełko nie boli. u nas wszyscy w domu chorzy :(

Ola, moja Iga robi pomarańczowe kupy :D nie wiem jakie powinny nawet być...

Emol i co byłaś na dyżurze ?

Maziajka zdrowia dla syna :)

Napolka no to ładnie Ci Asia spała w nocy :) ja też się zastanawiam jak bym miała wiedzieć że boli małą gardło np.
Oby były zdrowe nasze dzieci cały czas :*

Jeżeli dziecko jest na cycku to zielone kupy są z naszego jedzenia które nie do końca podpasowało jego przewodowi pokarmowemu :) u mnie jest to co kilka dni :p

a od kiedy mleko powstaje z tresci zoladka...? Najpierw jedzenie trawi sie w naszym zoladku mikroelementy dostarczane z naszego jedzenia dostaja sie do krwi a z krwi powstaje mleko..jakim cudem ogorek czy bigos ktory moj zoladek juz dawno ztrawil mialby trawic jeszcze zoladek dziecka..
nie ma nic wspolnego zielona kupa z tym co zjemy....

Zielona kupa czesto sie zdarza i zazwyczaj nie jest powodem do niepokoju...uklad pokarmowy dziecka jest jeszcze nie do konca rozwiniety i stad takie cuda z tego samego powodu sa kolki, bole brzuszka, stekanie itp.

Dziekuje dziewczyny z Jasiem juz ok !;-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
9

Ostatnia edycja:
reklama
Napolka molestowalam go ciągle wacikiem namoczonym w rumianku. Nie był zadowolony. Jest trochę lepiej. Nie ropieje tak, ale nadal takie szklane i mu łzy czasami ciekna

Aim maziajka ja nigdy nie miałam zielonej. Przy zielojej są placze?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry