reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Za nami nocka piekna zasnela o 20 a pierwszy cyc 4.30 potem 7 i spalysmy do 9.30.

Wszystko pieknie ladnie tylko starszak chory i wstawalam co godzine...bo goraczke mial pozniej wymiotowal pozniej w koncu rozlozylam mu w salonie i meza poslalam do niego by razem spali a on i tak do mnie do sypialni chodzil biedaczek moj.

Ewella Ola co Wy to gadacie dla Waszych dzieci jestescie calym swiatem.

Emol a czemu na nocna a nie do rodzjnnego?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka bo nie było terminówdo pediatry :/ a nie chcę czekać jeszcze całego weekendu.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra- my mamy karuzelę zawsze włączamy po kąpieli jak kremuję i wycieram Asię, bo lubi ten dźwięk pozytywki i jest spokojniejsza

Bloomka ja zawsze padam mniej więcej po 20,30 jak już Asia wykąpana i je kolację :) Moja jeszcze nie piszczy. Za to pierwszy raz się głośno zaśmiała przez sen. Jakie to było słodkie. :D

Ewella- Asia też głośno ssie kciuka i chyba bardzo to lubi, bo dosyć często to robi. Czasem to zapowiedź wołania o mleczko :) zresztą zauważyłam, że jak jest głodna to w jej płaczu zdecydowanie słychać leeee, leee. Jak się urodziła to tylko tak płakała.

Ola W- moja dziś zrobiła pierwszą zółtozieloną kupkę z przewagą zielonego. Ciekawe czy to tylko taki jednorazowy przypadek czy też będzie się powtarzał...

Emol- trzymam kciuki za badania, oby małemu nic nie było.

Maziajka- współczuję choroby synka, Mnie sam katarek Asi wykańcza a co dopiero mowa o wymiotach i gorączce :-( :(

Wieczorem Asia zjadła o 19,20 i później kolejna porcja mleczka dopiero o 2:40. na szczęście mąż do niej wstał więc jak się położyłam po 22 to wstałam dopiero po 6:30 :biggrin2::-D
Wczoraj zaczęłam czytać książkę taki wyciskacz łez i dziś też sobie czytałam jak Asia spała, byłyśmy na spacerze, ale od 17 jakaś bardzo marudna jest, tylko na rękach chce i też nie do końca zadowolona. mam nadzieję, że ją np, gardełko nie boli. u nas wszyscy w domu chorzy :(

Ola, moja Iga robi pomarańczowe kupy :D nie wiem jakie powinny nawet być...

Emol i co byłaś na dyżurze ?

Maziajka zdrowia dla syna :)

Napolka no to ładnie Ci Asia spała w nocy :) ja też się zastanawiam jak bym miała wiedzieć że boli małą gardło np.
Oby były zdrowe nasze dzieci cały czas :*

Jeżeli dziecko jest na cycku to zielone kupy są z naszego jedzenia które nie do końca podpasowało jego przewodowi pokarmowemu :) u mnie jest to co kilka dni :p

a od kiedy mleko powstaje z tresci zoladka...? Najpierw jedzenie trawi sie w naszym zoladku mikroelementy dostarczane z naszego jedzenia dostaja sie do krwi a z krwi powstaje mleko..jakim cudem ogorek czy bigos ktory moj zoladek juz dawno ztrawil mialby trawic jeszcze zoladek dziecka..
nie ma nic wspolnego zielona kupa z tym co zjemy....

Zielona kupa czesto sie zdarza i zazwyczaj nie jest powodem do niepokoju...uklad pokarmowy dziecka jest jeszcze nie do konca rozwiniety i stad takie cuda z tego samego powodu sa kolki, bole brzuszka, stekanie itp.

Dziekuje dziewczyny z Jasiem juz ok !;-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
9

Ostatnia edycja:
reklama
Napolka molestowalam go ciągle wacikiem namoczonym w rumianku. Nie był zadowolony. Jest trochę lepiej. Nie ropieje tak, ale nadal takie szklane i mu łzy czasami ciekna

Aim maziajka ja nigdy nie miałam zielonej. Przy zielojej są placze?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry