Tymuniek dziękuję.. Kochana poslalam Pw.
Dorota pewnie, że tak. musisz uzbroić się w cierp,iwosc teraz. pllecam książkę język dwulatka choć warto zacząć od języka niemowląt.
Patimyszka pamiętaj jeszcze o nospie i magnezie
Witaj French i gratuluję!
Joanna nie robiłam bety w ciazach.. Tylko w tej gdzie serduszko przestało bić na zlecenie lekarzy.. ale jak to pomoże Ci się uspokoić to leć tak by za dwa dni zrobić znowu akurat przed wekeendem. super z tesciorem, tez dużo robilam bo to taki piękny widok d,a mnie był ach..
Agilka dobrze, że się podzielilas swoją radością.
Aninek idź koniecznie. z progesteronem u was pewnie jest jak tu. czyli ciężko dostać choć babeczka po ivf dają w mega wysokich dawkach., nankazda ciaze zalatwialam sobie poorzez znajome znajomych etc ale zapas musiak być. Teraz również.. trzymam kciuki by to nie było nic poważnego, sama niedawno się z tym borykalam. może nadzerka? pisz jutro co i jak.
Kasiulka myślę czy by swoich nie przełożyć. mam późno bo wedle om 13+3 a z racji moich ooprzednich przeżyć mialobyc robione w okolicach 12.. jestem dobrej myśli ale z drugiej strony na co mi tyle czekać to nie wiem.. tak mialabym wyniki jeszcze przed świętami..
Migula na krwiaka dostałaś dupka?? oszczędzaj się.. i gratki