Emol spróbuje pociągnąć z tych butelek ale moja ma już 6 tygodni za 3 dni więc już nie jest taki bąbel.
Abed no właśnie nie pamiętam uzasadnienia ale też że wystarczy ta darmowa. A za ta druga zwykła wiem że mamy placic. No nic nie ma co gdybac, zapytam zapisze i napiszę [emoji16]
Ola W ja jestem z natury okropna choleryczka i szybko się denerwuje, bardzo to czułam przez pierwsze 3-4 tygodnie że nie mam cierpliwości do jej płaczu. Teraz już bardzo rzadko mam to uczucie, faktycznie dziecko uczy :-) może będę lepszym czlowiekiem? W pracy by się ucieszyli[emoji16]
Aniek napiszę:-) jak Twój nastroj? Nic nowego? Trochę pospacerowalas to chyba lepiej?:-)) jaki wózek kupilas? Może jej ból brzuszka sam przejdzie zanim przyjdą
ja nie wiem na ile to krople na ile dojrzalosc układu pokarmowego .
Heh nieźle z tą apteka:/ masz jedna w poblizu? Ja na ulicy obok mnie mam 4 różne
więcej aptek niż spożywczych
Chybra widzisz jak spokojnie masz z Leonem:-) może będzie przeciwieństwem Kacpra i nie będzie płakał?
podobno dzieci bywają przeciwienstwami. Moja mama mi tak mówiła zawsze dlatego nie mam rodzeństwa bo ja zaplakałam PIERWSZY RAZ po chrzcie! Moja mama do sąsiadki poszła spytać co mi się dzieje haha
Ewella ważne żebyś miała swój sposób na młoda:-) ja czasem jestem stanowcza czasem tule trudno to ja z nią będę chodzić na rękach;-)
Oj widzę że mąż nie pomaga. Nie udaje mu się jej uspokoic? Mojemu się zazwyczaj udaje a nawet jeśli nie to słowa nie mowi, on wie że musi być silniejszy ode mnie bo daje mi to bezpieczeństwo:-)
Paninka szacun za ogarnięcie tylu dzieci:-) ja bym już chciała być po wizycie u gina żebym wiedziała że wszystko w porzadku. Ja się już nauczyłam żeby nie reagować od razu, czasem sama się uspokaja :-) wietrzenie najlepsze! Wczoraj po spacerze stwierdziłam że po wszystkich dzieciach zrobię sobie cycki bo są teraz śliczne [emoji16]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom