reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Paninka szacun za urodzenie! Moja chyba teraz tyle nie waży:D gratulacje[emoji173]

Aim moja konsekwentnie dziś wypluwa smoka, woli płakać. Zamówiłam z lovi bo ten z aventu chyba jest za duży po prostu że jej łatwo wypada. Mam na nią sposób taki że jak pośpi tak 40 minut i się budzi to ja kładę sobie na piersi i śpi dalej i ja kimam - teraz tak zrobiłam. No i mam głośno radio, niestety się wyłączyło i się przebudzila więc zapuscilam eske z mojego tel:D człowiek który wymyślił smoczka powinien dostać nobla. Ale też przetrzymuje ja tak żeby chociaż godzinę przerwy miała bo mi przeora brodawki. Do tego kończymy dziś 5 tyg więc wstyd tak wisieć:D może ma skok rozwojowy?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova jejku zapomniałam o diecie przepraszam :*
Dasz radę zaraz mąż wróci z pracy to Cię odciazy trochę. A upał jest straszny...
U mnie smoczka mała dalej nie chce chwilę jej sama trzymam to ona udaje że wymiotuje no i nie chce.

Paninka gratuluje :*

Moja wczoraj tak cały dzień na cycku wisiała ale nie ulewala za to w nocy, co zjadła to zaraz ulala i zasypiala i tak co 3 h ..

Ewella nie szkodzi:* jak już wprowadza wszystkie produkty które są w hambku to pójdę:D dziś jedziemy do fizjo więc będzie bez drzemki.
Może ma za dużego smoka? Moja też tak czasem wypluwa. A czasem twardo ssie tak długo aż jej rączka to nie wyrzuci z buzi bo rączki to już powoli ogarniaja ale jeszcze szaleją.
Ciekawe że w nocy ulala, podobno w nocy nie trzeba odbijać bo dziecko je spokojniej. Moja raz odbija raz ulewa - trudno powiedzieć teraz.

Ja smoczka nauczyłam tak jak cyca-na siłę xD albo mieliśmy farta bo kupiłam jeden byle jaki, który mi się po prostu wizualnie podobał i czasem wypluwa ale ja mu daje znów i znów i znów... Aż przestanie :p i po 3 razach zwykle akceptuje :D mam Canpol.

Kurczę mam 5 różnych smoczkow :D tata kupił bo jak ja byłam mała to chodziłam z 2 w budzi a 3 w ręce miałam i stwierdził że Iga też tak będzie ;) jak narazie z Lovi jej najbardziej chyba podpasowal.

Aim przy wielkim krzyku też siłą już jej trzymam smoczka ;)

Paninka wow szacun. Myślałam że Grześ będzie na lipcowym najciezszy, no w sumie jest bo Pola już sierpniowa :)
Pumelova no jest pora na skok po 4 tygodniu. U nas wczoraj było 4 tygodnie, swoją drogą kiedy to minęło, i czekam na ten skok.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha aim widzę że z Tobą nie ma dyskusji:D my tak na spacerze, wciskamy smoka do skutku (ew do domu:D) moja chętnie ssie ale jej właśnie wypada. A masz symetryczny czy anatomiczny?

Ewella z lovi dynamiczny? Zamówiłam w smyku, w czwartek mam zamiar odebrać ;-) może jej się spodoba. Ja kupiłam 2 szt ale jeden rodzaj i wciskam ten jeden:D

Misia ja co drugi dzień myślę że jest ten skok haha. Ale w tej apce jest podsumowanie ile w sumie jadła, i w żaden dzień nie przekroczyła 3h. (2,5-3 średnio w całej dobie). A w 3 tyg jak miała taki kryzys to jadła 2 dni po 6h a wszystkie pozostałe po 3h.

My mamy Avent. K w ogóle smoka żadnego nie chciał i na siłę polubił Lovi:-pL podłapał od razu.

Aleee gorąco uffff. K u dziadków. Z L byliśmy na spacerze, prawie się usmażyłam . Teraz się przytulamy. Mam nadzieję, że zaraz uśnie, a ja zjem obiad .

reklama
Do góry