reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja właśnie wróciłam ze sklepu i jest gorąco nadal, zaczekam jeszcze z 40min i pójdziemy na spacer bo jeszcze dzisiaj nigdzie nie była.
W domu leży na golasa w pampersie to jej pasuje ;)

Misia no to masz grzecznego syna jak pozwolił Ci paznokcie zrobić :) ja dzisiaj chciałam u stóp pomalowac ale stwierdziłam, że nie robię bo jak zacznę a ona zacznie się drzec to będę chodziła z paroma palcami pomalowanymi ;) I miałam rację nie minęło 10 min a ona już płakała :p

reklama
Hejka dziewczyny,

Poczytałam, ale nie wiem czy zdążę odpisać, bo mój Miki wisi na mnie non stop. Pokłady cierpliwości i siły mam kompletnie wyczerpane.

Mój na moje nieszczęście tak jak ssal smoka tak od dwóch dni stanowczo odmawia

W ciągu dnia kompletnie nic nie da mi zrobić

Paninka gratuluję [emoji171]

Paninka gratuluje [emoji18]

Misia ale z Grzesia grzeczny chlopak [emoji6]
Piekne paznokcie [emoji18]

Pumelova moj tez najchetniej tak by spal. A jak go tylko odloze to jest krzyk.

Moj Szymek smoczka raz wezmie a pozniej przez 2 dni nie. A daje mu praktycznie od samego poczatku.

Paninka, gratulacje!!!

Mojemu smoka muszę wpychać na siłę. [emoji6] Ze 3 razy wypluje, pokrzywi się, a potem już ładnie ssie. Mam dynamiczny z Lovi, taki 0-3m.

Misia, boski pazurki. [emoji4]

My z racji tego, że mój mąż wyjechał (na miesiąc!!!!), to zaliczamy 3 spacerki dziennie. Psy same się nie wyprowadzą... ten w ciągu dnia, w tym upale, robimy króciutki, w chuście. Poranny w wózku, a wieczorny albo wózek albo chusta, zależy na co mamy ochotę [emoji6]

Nasz niedzielny kryzys sobie poszedł, wróciły grzeczne czasy [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Polecam wam smoka MAM, u nas żaden inny nie dał rady, a tego od razu mała załapała. Ma tajny kształt bo jest super wąski na początku. Nuk niby podobny ale już nie pasuje.

Paninka gratulacje. Moja Mała doszła do takiej wagi po 2 tygodniach [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła mamusia u mnie bez zmian, leżę i nic się nie dzieje. Dola mam,. Ryczeć mi się chce
Tęsknię za domem i mała

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia to super ze Grzesiowi wystarczyło być koło mamy a nie na mamie. Mój śpi po godzinie i się budzi na cycka bo strasznie gorąco. Drugi spacer zaliczony 19-21. Z przerwą o 20 na karmienie u mojej mamy. Teraz znowu śpi przy piersi. Była dzisiaj u nas pozlna. Artur waży 3850 ;) Coraz większy z niego chłopak. Powiedziała abym nie dopajala woda bo karmię głównie piersią więc nie muszę. Ja osobiście uważam, że mleko jest słodkie i dlatego dzieci ciągle wiszą teraz na piersi. Napije się trochę wody to i ktoś może mi go dopoic, a nie ciągle Ja i moja pierś. I śpi chociaż po godzince.

Czytam was ale jakoś aż tyle czasu na podpisywanie każdej z osobna to nie ma. Bo jak nie mały to w domu trzeba coś zrobić. Ale jestem z wami myślami.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry