reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
My mamy NUKa który dostaliśmy w szpitalu aby Artur nauczył się ssac. Bardzo mu podpasowal od razu. Jest mały idealny pod buzię ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Też zapisałam - ale wszystkich nie kupię naraz :D judith mini to jest ten 0-3m?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Olisiaaa co tam u Cb?
Ja miałam USG, dziecko waży 4 kilo, lekarz mówi że do 4 to nie duże, chociaż ja widziałam na tym wydruku 4177, jak mnie jeszcze tak będą trzymać bez żadnej decyzji to będzie 5 kilo. Jest nadzieja, że jutro rano będzie jakaś decyzja. Chociaż dzisiaj słyszałam krzyki z porodówki i się boje.

Chybra a chodzisz w taki upał bo ha czekam aż się ochlodzi i dopiero zaraz ruszam.
U nas lovi ale canpol też mu pasuje i palec, mój łokieć i chyba ogólnie wszystko co da się ssać :)
Jakbym kiedyś narzekała na syna to mnie trzepnijcie. Grześ nie śpi już trzecia godzinę i wiecie co robiłam w tym czasie.... PAZNOKCIE :)
1501604733-aaaaaa.jpeg

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszła mamusia parę krzykow i po bolu![emoji173]

Misia my byliśmy teraz w Katowicach na fizjo - u nas jest piekło! Chcieliśmy połapać pokemony na centrum ale nie da się oddychać a młoda płacze że ciepło i wróciliśmy prosto do chłodnego domu. Chyba bym o 22 musiała wyjsc:D

Moje dziecko jest dziś ewidentnie nieodkladalne. Spi teraz na mnie koło cycka i zadowolona, po co jej łóżeczko.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia 12 no w sumie wybrałam moment kiedy Leoś spokojnie na reszcie usnął czyli o 13:30 wyszliśmy na 40 min. U mnie jest dużo cienia, drzewa, wieś, a synuś był cały w cieniu także nie tak źle. Ale gdy były fragmenty gdy byłam cała w słońcu to myślałam, że zejdę na prawdę. Ledwo szłam. Następnym razem chyba zrezygnuję.

Do góry