reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab ja robię z sutków taki stożek i jej wciskam.Tak jak pisze aim dziecko trzeba pozmuszać...w szpitalu myślałam że sie popłacze jak zobaczyłam co z nią położna robi ale rezultaty są.
Aniek dzięki za przypomnienie o tych muszlach.
Dziś dałam smoczek bo mojej niuni bardzo zasmakowalo mleczko i non stop szuka cyca a ja ich już nie mam prawie i musiałam jej odmówić.Fajnie załapała smoczek TT ale jak tylko usnęła to go wypluła.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patuszka ja mam zgrubienie z jednej strony na bliźnie , ale mi nie przeszkadza. Współczuję przejść, oby się ładnie i bezproblemowo w końcu zagoilo.
Nika u mnie Grześ coraz mniej śpi, coraz więcej się gapi na otoczenie, jak twierdzi mój mąż 'zwiedza'.
Grześ to w ogóle do ojca podobny i z wyglądu i z zamiłowania do jedzenia. Tylko cycka wyciagne na leżaco, to się skubaniec przysunie z 15 cm, na boczek przekreci i przyssie. Ogólnie dobre to dziecko moje jest, krzyk jest tylko o jedzonko. Tatuś był taki i nam nadzieję że mu zostanie to podobieństwo.
Pozdrawiam wszystkie rodzace, oby było szybko :) trzymajcie się.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A cholera skasowało mi się co pisalam. Trudno. Jest gorąco, młoda dre ryja, mam dość na dzis.

Ewella z moja dieta nie jeżdżę na food trucki :/ dzięki:**

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nika999 było dzisiaj 7 przyjęć z czego 3 cesarki 3 na cewniku i ja jedna która leżę bo nie mam swojego gina tu na oddziale i pewnie do jutra będę musiała czekać. Liczę na to że jak jutro ciocia będzie mieć dyżur to mi oxy podadzą a nie cewnik.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova kontroluj sobie na bieżąco i jak poczujesz ze jest bardziej wtedy po prostu pilnuj żeby sobie pojadła/popiła. Póki nie widzisz dziury w głowie czego raczej byś nie przeoczyła chyba jest ok [emoji12]

Paninka powodzenia! [emoji5]

Olisiaa mam nadzieję, że jednak się mylą i że będzie tak jak u mnie [emoji6] gin powiedziała że nie prędko się zacznie zaczło na nast dzień, na przyjęciu do szpitala lekarz powiedział "dziś pani nie urodzi" a po 4h byłam na porodówce. Więc mam nadzieję że u Ciebie w tą stronę też to pójdzie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Aim wiem wiem że przetrwam :-) udało mi się już wszystko w domu zrobić co chciałam i śpi już pół godziny więc jest nadzieja na spokojne popołudnie. Zdenerwowałam się jak to pisałam bo młoda ulewa a je dalej eh tak jak u Ciebie.

Olisiaa oby ciocia zadziałała;)
Mi mówili jak mi wody odeszły że tu się nic samo nie ruszy i że za 24h najdalej wywołanie. A po 3h zaczęłam mieć skurcze.

Emol ile u Ciebie jest stopni że o 9 się dalo wyjść?! Zazdroszczę! U mnie w cieniu pokazuje 35.

Judith dzięki! Dopiero to znalazłam wczoraj więc chyba jest bardziej wklęsłe niż wcześniej. Dlatego je co godzinę, nie dziwię się.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Fotka Poli jest na zamkniętym... opis będzie jak wrócimy do domku... poszło ekspresowo, oczekujące nie bójcie się :)
Mała niedawno zasnela ciągnie cycki jak mały Słonik, zrozumiałe bo waga 4450 g.
Pozdrawiam, lecę się położyć póki śpi.

Paninka - gratulacje!!! waga Poli KONKRETNA!!! Toż to moja prawie 4 tyg Niunka jeszcze takiej nie osiągnęła [emoji5]. Niech Wam zdrowo rośnie!
A Ty póki co odpoczywaj i nabieraj sił [emoji8]

reklama
Pumelova u mnie się sprawdziło zatykanie smoczkiem młodego i utrzymanie go na siłę bez jedzenia min godzinę. Niby dużo osób krytykuje smoczki ale u nas jakoś on nic nie zaburzył ani mojej laktacji ani jego ssania a miał od 2 doby życia z nim do czynienia. Ja wczoraj nic nie byłam w stanie w domu zrobić :D dziś nie lepiej, znaczy tyle lepiej że się nie drze, ale dalej nie śpi. Trochę go usypia Jo Nesbo jak mu czytam na głos ale tylko na kilka stron :p

Do góry