reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab ja robię z sutków taki stożek i jej wciskam.Tak jak pisze aim dziecko trzeba pozmuszać...w szpitalu myślałam że sie popłacze jak zobaczyłam co z nią położna robi ale rezultaty są.
Aniek dzięki za przypomnienie o tych muszlach.
Dziś dałam smoczek bo mojej niuni bardzo zasmakowalo mleczko i non stop szuka cyca a ja ich już nie mam prawie i musiałam jej odmówić.Fajnie załapała smoczek TT ale jak tylko usnęła to go wypluła.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patuszka ja mam zgrubienie z jednej strony na bliźnie , ale mi nie przeszkadza. Współczuję przejść, oby się ładnie i bezproblemowo w końcu zagoilo.
Nika u mnie Grześ coraz mniej śpi, coraz więcej się gapi na otoczenie, jak twierdzi mój mąż 'zwiedza'.
Grześ to w ogóle do ojca podobny i z wyglądu i z zamiłowania do jedzenia. Tylko cycka wyciagne na leżaco, to się skubaniec przysunie z 15 cm, na boczek przekreci i przyssie. Ogólnie dobre to dziecko moje jest, krzyk jest tylko o jedzonko. Tatuś był taki i nam nadzieję że mu zostanie to podobieństwo.
Pozdrawiam wszystkie rodzace, oby było szybko :) trzymajcie się.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

A cholera skasowało mi się co pisalam. Trudno. Jest gorąco, młoda dre ryja, mam dość na dzis.

Ewella z moja dieta nie jeżdżę na food trucki :/ dzięki:**

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nika999 było dzisiaj 7 przyjęć z czego 3 cesarki 3 na cewniku i ja jedna która leżę bo nie mam swojego gina tu na oddziale i pewnie do jutra będę musiała czekać. Liczę na to że jak jutro ciocia będzie mieć dyżur to mi oxy podadzą a nie cewnik.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova kontroluj sobie na bieżąco i jak poczujesz ze jest bardziej wtedy po prostu pilnuj żeby sobie pojadła/popiła. Póki nie widzisz dziury w głowie czego raczej byś nie przeoczyła chyba jest ok [emoji12]

Paninka powodzenia! [emoji5]

Olisiaa mam nadzieję, że jednak się mylą i że będzie tak jak u mnie [emoji6] gin powiedziała że nie prędko się zacznie zaczło na nast dzień, na przyjęciu do szpitala lekarz powiedział "dziś pani nie urodzi" a po 4h byłam na porodówce. Więc mam nadzieję że u Ciebie w tą stronę też to pójdzie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Aim wiem wiem że przetrwam :-) udało mi się już wszystko w domu zrobić co chciałam i śpi już pół godziny więc jest nadzieja na spokojne popołudnie. Zdenerwowałam się jak to pisałam bo młoda ulewa a je dalej eh tak jak u Ciebie.

Olisiaa oby ciocia zadziałała;)
Mi mówili jak mi wody odeszły że tu się nic samo nie ruszy i że za 24h najdalej wywołanie. A po 3h zaczęłam mieć skurcze.

Emol ile u Ciebie jest stopni że o 9 się dalo wyjść?! Zazdroszczę! U mnie w cieniu pokazuje 35.

Judith dzięki! Dopiero to znalazłam wczoraj więc chyba jest bardziej wklęsłe niż wcześniej. Dlatego je co godzinę, nie dziwię się.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Fotka Poli jest na zamkniętym... opis będzie jak wrócimy do domku... poszło ekspresowo, oczekujące nie bójcie się :)
Mała niedawno zasnela ciągnie cycki jak mały Słonik, zrozumiałe bo waga 4450 g.
Pozdrawiam, lecę się położyć póki śpi.

Paninka - gratulacje!!! waga Poli KONKRETNA!!! Toż to moja prawie 4 tyg Niunka jeszcze takiej nie osiągnęła [emoji5]. Niech Wam zdrowo rośnie!
A Ty póki co odpoczywaj i nabieraj sił [emoji8]

reklama
Pumelova u mnie się sprawdziło zatykanie smoczkiem młodego i utrzymanie go na siłę bez jedzenia min godzinę. Niby dużo osób krytykuje smoczki ale u nas jakoś on nic nie zaburzył ani mojej laktacji ani jego ssania a miał od 2 doby życia z nim do czynienia. Ja wczoraj nic nie byłam w stanie w domu zrobić :D dziś nie lepiej, znaczy tyle lepiej że się nie drze, ale dalej nie śpi. Trochę go usypia Jo Nesbo jak mu czytam na głos ale tylko na kilka stron :p

Do góry