Ola nie wkręcaj sobie że małemu coś jest przez Ciebie. Jedne dzieci są spokojne inne bardziej absorbujące. Każda z nas boi się o rozwój swojego dziecka, ale nie można dać się zwariować. To co bobaską teraz dolega, to minie.
Z naczyniakami nie pomogę, bo my nie mamy. Odchody mogą się pojawiać i zanikać przez 6 tyg. Tylko krwotok, gorączka, albo specyficzny zapach zgnilizny to powody do niepokoju
Moja malutka dziś pierwszy raz po kąpieli tak strasznie płakała że w żaden sposób nie potrafiłam jej uspokoić. Jak by ją ktoś ze skóry odzierał i trzepała rączkami.(ogólnie nie lubi się kąpać i ubierać) Ponosiłam aż się uspokoiła, przy cycu zasnęła ok.23.00 i śpi słodko do teraz tylko tak chełka na spaniu.
Ewella żeby nie było. Ja codziennie biorę prysznic,
ale właśnie wieczorem jak mąż jest, a jestem przyzwyczajona rano i wieczorem.
Emol gratuluję kupek!
Aga_km no na siłę jej do smoka nie zmuszę. Będziemy próbować . Oby Twoja Jagodzia nic nie wydziwiała, chociaż myślę że większość dzieci tych starszych tak musi odreagować.
Linoone no ja jak z domu wychodzę, a wychodzę codziennie , to też się robię na ludzi. Oko podmalowane i włosy umyte. Na szczęście już mi urosły, że mogę je spiąć i nie muszę modelować. Po domu chodzę w biustonoszu i krótkich spodenkach jak jesteśmy sami i w podobnym zestawiku śpię.
Abed ja też właśnie miałam lekarkę do której chodziłam z chłopakami i była moim rodzinnym, jak przyjaciółka. Znamy się od 24lat. Wszystko nawet przez tel.załatwiłam i o każdej porze. I dziś się dowiedziałam że od tygodnia jej nie ma. Zostało jej ok.3 mce.życia.... Do innych lek.nie mam takiego zaufania jak do niej.
Karuzela nie mam pojęcia jaka jest norma. My mamy ok12 pieluch na dobę, czasem więcej i w prawie wszystkich mamy albo brudno, albo taka rzadka jajecznica.
Mnie też się wydaje że temat brzuszka dotyczył mnie wieki temu
Misia faktycznie Grzesiowi nie dasz rady szczotką. A położna mówiła, że moźna grzebieniem dla dzieci, albo szczotką dla dorosłych z włosia. Chodzi o to żeby do skóry był dopływ powietrza. My mamy już na zapas szczotkować 2 razy dziennie dość mocno.
Kylesa dziękuję. Poproszę jutro na wizycie o jakieś piguły lekarkę.
Rano idziemy do lekarza na wizytę. Ciekawe do kogo mnie panie zapisały? Nie ma tam teraz za wielkiego wyboru w lekarzach. Chyba będę musiała się do innej przychodni zapisać.