reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Jutro tzn dziś rano ogarne co pisalyscie.

@Kylesa jak podajesz ten nutrition? Kupiłam i na opakowaniu jest 1 miarka na 25ml wody - tak robisz? Lekarz mi polecił odciągnąć łyżkę mleka i pół miarki i jestem ciekawa jak robisz:D my ulewamy tak okropnie że to jest teraz większy problem niż kupa.
Lekarz powiedział że te krople sab simplex relaksuja układ pokarmowy dlatego ulewa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od kiedy podajecie te San simplex? Bo maja w składzie to samo co espumisan, a espumisan mozna po miesiącu z tego co sie orientuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czy któraś z Was zmaga się z bólem krzyża/lędźwi podczas schylania albo wstawania z łóżka? Myślę o takim silnym prawie paraliżującym bólu.. od wczoraj taki mam i nie wiem co się dzieje czy to normalne po CC czy jechać robić rentgen

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Morela a miałaś wcześniej problemy z kręgosłupem? Podejrzewam że rtg nic nie pokaże, ale można od tego zacząć. Jeśli to kregoslupowe bóle to raczej rezonans. Może to być przepuklina, a mogą być zwykle korzonki.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Karuzela po prostu karmilam i od razu zasypialam. Nie było rozmyślań w łóżku. Ale wiedziałam że muszę te 5 dni do kolejnej wizyty położnej się poświęcić. Dlatego jestem taka zadowolona ze przytul i w końcu będę mogła dłużej pospac. ;) na razie dokarmiamy ale już to są 2 butle po 30 ml na dzień a nie 5 po 60:) może się uda wyeliminować mm a może tak zostanie. To wszystko zależy od Artura jak będzie głodny.

Inka trzymam kciuki aby ruszyło. To już koniec lipca, powiem szczerze to bardzo szybko zlecialo :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra nadrabiam już:-)

Emol mam nadzieję że pępek się dobrze goi!

Ola W na pewno nic mu nie zrobiłaś:-) mój tata jak na byłam taka malutka to mnie pociągnął za ręce i mi ramię z barku wyciagnal haha wezwał pogotowie i się nawet nie przyznał dopóki mi nie wstawili:D
Ola Wszystko robisz najlepiej jak możesz:* spokojnie:-)

Ewella pewnie w domu macie bardziej suche powietrze albo cos:-) moja też w domu kicha. Jak my spacerujemy za długo to potrm płacze że jest głodna i muszę cisnąć do domu:D w ogóle to u lekarza w szpitalu nawet się nie obudziła na badaniu, wczoraj na usg też nie - nikt nam nie wierzy że ona taka placzliwa:D

Aga km nie narzekam haha ważne że mnie teraz nic tam nie boli:p
Rozumiem Cię z tym wychodzeniem. Ja planuje iść rano na spacer i wychodzę o 15 haha. Fajnie że w koncu podszedł jej jakiś smoczek!

Inka może coś ruszy po wizycie męża:D haha jęczmień schodzi?

Monti tych miękkich mam M bo taki ogólnie noszę ale przymierzylam je. A tych usztywnianych jak noszę 75D to tu wzięłam 80D bo wtedy jest większa miseczka bo kupowałam jeszcze w ciaz y je. Z tych miękkich jestem bardziej zadowolona

Chybra szkoda że mąż ucieknie już do pracy. Ale dasz sobie radę:*
Kciuki za wyjście!

Misia dokładnie, na mnie teraz ciągle ulewa więc się ciągle przebieram.
Kiedy będziesz powtarzać badania krwi?

Aniek haha nie powiedziałam że rano! To kiedy się wykapie to już inna historia:D byle do 17 zdążyć zanim mąż przyjdzie żeby się ogarnąć do tego czasu. Haha spacerek udany :D
Musiało jej się podobać że tak pocisnela:D

Linoone ja bym spytała o tak wielki skrzyp gina na wszelki wypadek.

Karuzela powodzenia na badaniu:-) oby była była!
Nie wiem ile może być max ale moja nawet 10 robiła

Kylesa ponawiam pytanie:D moja jak to jest takie gęste to nie chce jesc:(

OLA w podawałam jak miała 3tyg i 4dni.

Dziś kończymy miesiączek[emoji175]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Olissia ucieka strasznie a te nasze pioruny nie chcą się wykluc :D
Mój noworodek wagowo pewnie by przyrownal innym ale rozwojowo wiadomo miesiąc wstecz :)
Gratulacje Pumelova okres noworodkowy za Wami!
Dziś lezakuje na maksa. Przytulasek przybiegl do mnie o 6 rano i jeszcze śpi. Pogoda taka ze nie chce się z łóżka wychodzić :D mąż coraz wcześniej jeździ do pracy w razie gdybym musiała go ściągać na szpital :D tak w ogóle on teraz ogarnia zajęcia dodatkowe córy basen i konie więc wieczory zapelnione.

Kasia jestem z Tobą! Kciuki zaciśnięte :*

reklama
Do góry