reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej, hej [emoji3]

Pumelova - raz jeszcze wszystkiego co najlepsze dla Agatki z okazji ukończenia 1 miesiąca [emoji8][emoji8][emoji8]

Kasiu - trzymam kciuki [emoji110][emoji110]. Powodzenia [emoji8]

Aniek - strasznie mi przykro z powodu Waszej lekarki .

Co do domowego zestawu - w takim samym funkcjonuje [emoji6]

Paninka - my też dzisiaj lezakujemy, baaa nawet pospalam coś - także jestem szczęśliwa [emoji4].

Co do porównan wiekowych naszych dzieciatek - ciekawa jestem jak bliźniaczki bułkaasi - one mają już skończone 2 miesiące. Następnie bliźniaczki Curran_twins i bliźniaki Anity [emoji3].

reklama
Witam. Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Pumelova jestem już taka zmęczona tym czekaniem. Ciąża na lekach podtrzymujących a teraz nie chce się skończyć... Jęczmień nie schodzi. A po maści z antybiotykiem mam wrażenie że bardziej kłuje oko.

Buziaki.

Olisiaa fakt przeleciało. Pomysl że bulkaasia urodziła 25 maja:D ja sobie porownalam 2 zdjęcia z kąpieli 7 i 26 lipca to inne dziecko:o

Kasia831 KCIUKI!!!!

Paninka a Ty możesz wieczorami odpoczywać:-))

Aga km to sobie pomyślałam o blizniakach :D

Inka wierzę Ci. Większość już urodziła to musi być frustrujace ciągle czekac. Nie wiem nawet jak Cię pocieszyć;**

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No to wychodzimy do domu ok 14ej:blink:
Jest tak. Leoś ma wybity bark podczas porodu, mamy na niego uważać i w ciągu tyg sam ma się zrosnąć. Usg główki bardzo dobrze, a w usg brzuszka wyszło coś z lewą str miednicy tylko nie wiem co dokładnie, za 6 tyg mamy się udać na kontrolne usg i sprawdzenie napięcia mięśniowego. A no i na uszku to ma brodawkę, nie naczyniaka:-p Dostaniemy skierowanie do speca.
No i szykuję się na nocne hardcory domowe:-p Niech ten pierwszy okres 3 mies minie jak najszybciej.
Buziaki:*

Witam. Pozdrawiam wszystkie mamusie.

Pumelova jestem już taka zmęczona tym czekaniem. Ciąża na lekach podtrzymujących a teraz nie chce się skończyć... Jęczmień nie schodzi. A po maści z antybiotykiem mam wrażenie że bardziej kłuje oko.

Buziaki.
Pomasuj oko złotym pierścionkiem kilka razy dziennie po dwóch dniach śladu nie będzie :-)
Ps. Nie udzielam się, ale śledzę wątek :-) pozdrawiam wszystkie mamuśki rozpakowane i zapakowane zycze cierpliwosci wszystkim :-)

Hej, hej. Ja po wizycie u lekarza, ktg w porządku, zrobił usg i powiedział, że dziecko duże (waży 3501g) rzekomo, zaczął gadac, że jest termin i ciążę trzeba rozwiązac, że on nie jest zwolennikiem chodzenia po terminie. Normalnie tak mnie zestresował, że powrotną drogę płakałam cały czas.
A przecież waga z usg to plus minus 500 g, jak nie urodzę teraz w weekend to w poniedziałek mam się zgłosic do szpitala i pewnie we wtorek będzie wywołanie. Mąż już w domu na urlopie i tylko mnie denerwuje, seks nie pomaga, a zresztą mąż już nie ma ochoty i w ogóle mnie nie wspiera.Eh... :( :( :(

Aha jeszcze zapomniałam napisac brzuch mnie boli tak na dole już od paru dni, nie jakieś skurcze tylko ból, już nie wiem czy to ze stresu czy co. Troszkę się boję tego wywoływania, wydaję mi się to takie nienaturalne. Może te sutki zacznę masowac, ale nie wiem jak się do tego zabrac.

reklama
Pumelova mamy powtórzyć morfologie za miesiąc.
Kasia powodzenia :)
Aga_k_m mamy bliźniaków się nie odzywaja bo czasu pewnie nie mają. Ja z jednym czytam forum jak karmie i po za tym czasu nie mam, a co dopiero z dwójką takich szkrabow.
Linoone no proszę robi się śpioch :)
Inka teraz z perspektywy czasu jak myślę że chciałam już urodzić, to teraz myślę że mogłabym poczekać z tydzień i tak skończyło się cc. Ale z drugiej strony ostatnie kilka dni ledwo chodziłam przez obrzęki.
Chybra w domu najlepiej.
My dzisiaj mamy odwiedziny wieczorem. O 17.30 moja przyjaciółka z mężem - syna nie biorą bo jest po chorobie, a później koleżanka która nie może mieć dzieci. Sama się upomniala o odwiedziny u Grzesia. Mam nadzieję że będzie ok. No i kupy nadal nie ma :/już 36 godzin. Nie płacze, sika i bąki puszcza, ale się martwię.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry