reklama
paninka87
Fanka BB :)
Hejka! A ja korzystam póki jeszcze mogę i też pisze Co prawda nie śpię od 7 bo muchy atakują ale leżenie w łóżku do 9 jest jeszcze możliwe.. wrr zadzwoniłam o moskitiery ale pomiar dopiero w przyszłym tyg ale już jest nadzieja powiem że do sypialni ma być na cito. Cora spała w najlepsze do 9 ale wczoraj cały dzień aktywnie na dworze to zmęczona. A mamuska odganiala muchy żeby jej to spanie umożliwić
Jak ja się cieszę ze już nie mieszkamy w bloku. Rano wychodzę i młodą zaczepia sąsiadka i ma kompana do zabawy. Starsza sama się soba zajmie. Pilnuje tylko żeby szła do kąpieli i pokój ogarnęła.
Wczoraj opalilam nogi więc nie będę bladziochem na porodowce dziś strasznie duszno, słońce na razie za chmurami ale pot się leje.
Jak ja się cieszę ze już nie mieszkamy w bloku. Rano wychodzę i młodą zaczepia sąsiadka i ma kompana do zabawy. Starsza sama się soba zajmie. Pilnuje tylko żeby szła do kąpieli i pokój ogarnęła.
Wczoraj opalilam nogi więc nie będę bladziochem na porodowce dziś strasznie duszno, słońce na razie za chmurami ale pot się leje.
pumelova
Inka to jeszcze tydzień na luzie :-) nie martw się, urodzisz w terminie!
Ewella jak moja o 8 zasnęła i szybko wskoczylam pod kołdrę to nawet pomyślałam że miałam iść na spacer ale kto by mnie zmusił może jutro
Czyli nie tylko ja się tak poce to dobrze
Paninka u nas też skwar:-) mój sąsiedzi wyjechali więc w koncu jest cisza w tym domu[emoji173] uwielbiam cisze ( mamy sypialnię pod pokojem dwóch 10 latkow i szlag mnie trafia jak biegają bo mieszkałam wcześniej w bloku na samej gorze)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewella jak moja o 8 zasnęła i szybko wskoczylam pod kołdrę to nawet pomyślałam że miałam iść na spacer ale kto by mnie zmusił może jutro
Czyli nie tylko ja się tak poce to dobrze
Paninka u nas też skwar:-) mój sąsiedzi wyjechali więc w koncu jest cisza w tym domu[emoji173] uwielbiam cisze ( mamy sypialnię pod pokojem dwóch 10 latkow i szlag mnie trafia jak biegają bo mieszkałam wcześniej w bloku na samej gorze)
Emol
Dziewczyny czy u was też jest tak poebane z tym usc? Ja już godzinę czekam a nie ma żadnych osób oczekujacych. Małego zostawiłam z mamą, nie doczekam się chyba. Już kurwica mnie roznosi... a zaraz jeszcze za parking opłata się skończy.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
ewella90
Ok
Ja w urzędzie załatwiam w 40min. 3osoby były przede mną. Tak to jest w tych urzędach pewnie kawę piją.. .
Pumelova no też myslalam położyć się spać dalej ale teraz mała śpi to idę chwilę zdrzemnąć się
Jejku ale u mnie pachnie w mieszkaniu leczem , sąsiadka chyba robi
Ja w urzędzie załatwiam w 40min. 3osoby były przede mną. Tak to jest w tych urzędach pewnie kawę piją.. .
Pumelova no też myslalam położyć się spać dalej ale teraz mała śpi to idę chwilę zdrzemnąć się
Jejku ale u mnie pachnie w mieszkaniu leczem , sąsiadka chyba robi
pumelova
Emol no co Ty, my usc załatwilismy 3 dni po porodzie - zadzwonilismy, okazlo się że już wszystko jest i mąż pojechał i załatwił akt i PESEL bez problemu w parę minut:-)
Wiedzieliście że bepanthen 100g jest w gemini za 30zl a w rossmanie za 48?!
Wiedzieliście że bepanthen 100g jest w gemini za 30zl a w rossmanie za 48?!
reklama