reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja mam aplikacje ale nie zawsze wpisuje na bierzaco i zdarza się że mniej wiecejnokreslam o której co było, tak z pamięci :/
Niestety happy baby u mnie na tel dziwnie się formatowala i nie działały przyciski więc mam jakąś inną. Nie jest idealna no ale zawsze coś.
1500558361-aaaaaa.png

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe Ola kalorie podejrzewam będę spalać jak mały samochodzik, jak zacznę załóżmy w pon to zluzuję trochę może za jakieś pół roku :-D Chociaż wtedy pewnie Leon będzie ząbkował, a Kacprowi będą szły 5tki więc huhuhu będzie impreza jak ta lala.

uff poprasowałam i obrałam chyba z 2kg szparagówki, plecy mi odpadają :)
Mój R przedwczoraj mówi tak: kupiłem ci twoje ulubione warzywo i uszy ci się będą trzęsły jak będziesz je jadła. Popatrzyłam się na niego kpiąco bo nie ma takiego warzywa...ja nie znoszę warzyw! jem bo muszę hehe Kazałam mu podać 3 litery bo za chiny nie mogłam zgadnąć o co mu chodzi...podał ż, s i r oczywiście są nie w kolejności...i znów nie mogłam znależć w myślach żadnego warzywa, które zawiera literkę ż. Okazało się, że u nich w domu nie mówiło się po prostu szparagówka tak jak u mnie tylko Fasolka ŻÓlta Szaparagowa.... no musiałam przyznać, że faktycznie to jest warzywo, które uwielbiam i z 1kg sama potrafię wszamać tylko z bułką tartą :)

Misia moja dzisiaj marudna od 10 do 14 a potem wrócił tatuś to oczywiście spala do 16 bo ja wyszłam do lekarza:/ przy mnie śpi max godzinę:D zdrajca mały
Ja mam schize czy nie jest chora bo je po kilka minut co godzinę a nie tak dużo jak ostatnio:o

Kasia831 przynajmniej się oswoilas z tematami :-) i z problemami a to wazne. Wiesz że może nie być rozowo, A ja myślałam że będzie tylko rozowo bo te co przede mną rodziły nie narzekaly:D
Kupy pisze w notatniku:D koło przewijaka mam:p

Olisiaa haha zadalam to samo pytanie w wątku zakupowym:D
Ja tak

Kasia831 też lubię fasolkę [emoji173]

Byłam u lekarza bo mi czopki na hemo nie pomogły więc dostałam inne czopki i jak się nie oprozni ten jeden który mi został to chirurg:/ super.. Ale w aptece za te leki na hemo już drugi raz ponad 100 zostawiłam:/ gowniana sprawa Wam powiem

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova a kremy probowalas?
Faktycznie, może nie jedno ale gdzie drugie to starszak :p

Mąż fajna apke, musze sprawdzić, używaliśmy jej jeszcze za czasów syna.

Pumelova, dziękuję :*

Do góry