reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Jakieś bóle nocne się pojawiły, ale nic tam, teraz tylko czuję jakbym miała na dole zakwasy. A może to przez to, że wczoraj ćw i wieczorem na spacerze byliśmy:-p

Mąż zaraz spada do pracy, synuś buszuje.Ja walnę kawkę i jagodziankę, umyję głowę. Pogoda ładna więc pewnie skoczymy do rodziców na basenik i może do kumpeli. Jutro jako ostatni wypad przed porodem skoczymy w miacho na jakiś obiad.

Dziś39 tydz zaczynam, +9 kg na wadze, ostatnio mam tak po obiedzie mega napad obżarstwa! Masakra.

Kurczę Wy tu już od dawna o karmieniu piszecie, o pępku, o nockach, o kupkach, a ja czuję jakbym tak jakby nie swoje forum czytała, bo mam wrażenie, że mnie to nie dotyczy , a poród to już w ogóle:-p
Trzymajcie się;-) ;)

reklama
A i nas zaczęły się problemy. Grześ nie spał od 15-19 a potem 24-4. Przystawialam, a on biedny się wiercił i stękał. Dałam odciagniety pokarm, zrobił kupke i w końcu usnal. No i nie wiem co jest. :( czy to brzuszek czy się nie najadl?

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakieś bóle nocne się pojawiły, ale nic tam, teraz tylko czuję jakbym miała na dole zakwasy. A może to przez to, że wczoraj ćw i wieczorem na spacerze byliśmy:-p

Mąż zaraz spada do pracy, synuś buszuje.Ja walnę kawkę i jagodziankę, umyję głowę. Pogoda ładna więc pewnie skoczymy do rodziców na basenik i może do kumpeli. Jutro jako ostatni wypad przed porodem skoczymy w miacho na jakiś obiad.

Dziś39 tydz zaczynam, +9 kg na wadze, ostatnio mam tak po obiedzie mega napad obżarstwa! Masakra.

Kurczę Wy tu już od dawna o karmieniu piszecie, o pępku, o nockach, o kupkach, a ja czuję jakbym tak jakby nie swoje forum czytała, bo mam wrażenie, że mnie to nie dotyczy , a poród to już w ogóle:-p
Trzymajcie się;-) ;)
Hehe Chybra lacze sie w tym odczuciu..
Fajnie sie o tym wszystkim czyta I tez juz bym ta moja chciala tulic..A jej dobrze tam w brzuszku.. ;) Pocieszam sie ze do 42tyg zostalo max 2 tyg I juz bede ja miec ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

My niestety mamy drugi dzień kolki. W nocy pobudki co godzinę, niewiele zjada bo się pręży :/ w dzien prawie nie śpi....ale przetrwamy ;)

Co do nawału pokarmu, to pod prysznicem masowac piersi,zeby pokarm zszedl , u mnie to przynosiło ulgę. Raz,że masaż, a dwa,że pokarm schodził. Ten nawał w trzeciej/czwartej dobie tak do 36godzin trwał

Chyba i ja mogę się połączyć z tobą, mam wrażenie że jestem daleko za murzynami. Niektóre dzieciaczki już po 3 tyg mają a ja nadal w dwupaku. Ale pocieszmy się tym że będzie nam łatwiej pozniej, będziemy mogły dopytać dziewczyny o karmienia, brzuszki , pieluszki itd [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny może zrobimy jakaś tabelkę które mamuśki się już rozpakowany a które nadal czekają z datami urodzin i imionami pociech. Będzie nam łatwiej zapamiętać i skojarzyć

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak fajnie by bylo miec to juz za soba.... [emoji36] . Moj przyjechal wczoraj, wyprawka czeka, lozeczko na lokatorke tez. A te telefony: odbieram mowie halo i slysze .... to juz? Ekhe....
Popieram pomysl tabelki bo ja tez sie gubie. Fajnie by bylo jeszcze zeby nasze juz rozpakowane mamusie napisaly terminy porodu z om lub usg a potem termin narodzin. Ja latam do listy i sprawdzam ktora na kiedy termin miala.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry