tea80
Fanka BB :)
Nie jestem w stanie nadrobić paru stron forum,widziałam tylko ze rozpakowaly się następne mamy,którym gratuluję,ja jestem od wczorajszego popołudnia w domu,dziś podjęłam decyzje ze karmię mm,pokarm mam zaledwie 2 dni,raz udało mi się nakarmić małą a rąk to moje obstawianie to porażka,nie umiem,mała się denerwuje,ja też,i tak kończy się na butli,poza tym nie wiem w co najpierw włożyć ręce,minie chyba parę dni zanim sobie wszystko zorganizuje,przy trójce jest co robić,ale jestem zakochana w małej,spełniona teraz w macierzyństwie kompletnie,żadnych złych nastrojów,smutnych myśli,mimo braku czasu i bezsennosci jest idealnie[emoji6],
Mam pytanie do mam które brały euthyrox w ciąży,mnie zapisał ginekolog nie chodziłam do endo i teraz nie wiem czy od razu odstawić czy nie,lekarze w szpitalu nie potrafili odp.wysyłają do endo,ale nie pójdę na wizyte z 1 pytaniem ,chce do końca brać opakowanie które mam,czyli jakieś 2 tygodnie,potem odczekać do końca połogu i zrobić wszystkie badania,dobry pomysł?mam dawkę 50.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie do mam które brały euthyrox w ciąży,mnie zapisał ginekolog nie chodziłam do endo i teraz nie wiem czy od razu odstawić czy nie,lekarze w szpitalu nie potrafili odp.wysyłają do endo,ale nie pójdę na wizyte z 1 pytaniem ,chce do końca brać opakowanie które mam,czyli jakieś 2 tygodnie,potem odczekać do końca połogu i zrobić wszystkie badania,dobry pomysł?mam dawkę 50.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom