reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
linoone ja tez tak mialam ze jak karmilam jedna piersia z drugiej lecialo, zastanawialam sie co by tu zrobic zeby zlapac mleko z drugiej piersi :) bo szkoda zeby sie zmarnowalo :p
szkoda ze nikt jeszcze nie wymyslil jakiegos patentu wlasnie na kapiace mleko
Pielucha tetrowa albo wkladki laktacyjne wiecznie mokre byly

Karuzela super że wychodzisz na prostą :-))
Mi też moja mała siedzi na cycu czasem więcej czasem mniej ale generalnie tylko jak brzuszek boli to chce ssać żeby się uspokoić a tak to już regularnie wcina

Ewella rozumiem - za malo.trzeslo :D dziś moja bardzo marudziła i spróbowaliśmy - wystarczy ja wynieść na dwór i od razu śpi smacznie - więc poszliśmy na spacer (codziennie chodzimy od kilku dni) bo to jest chyba lek na całe zło:D
Kurczę ja moja położna splawilam smsem, może zagadam czy może chociaż zwazyc małą.

Patuszka dasz radę wycisnąć:D już jutro:-)) super!

Olisiaa no ja nie kupię z canpolu:D

Maziajka a jak działają wielorazowe?

Kasia831 mnie tak stopy.bolaly okropnie .

Linoone mamy czujniki w cyckach haha:D ja mam na pewno minutnik bo jak Byliśmy na dłuższym spacerze to masakra haha. A powiedz jak Twoje psiaki????

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Olisiaa wymyślił - muszle laktacyjne.
1499959463-aaaaaa.jpeg

Tak z 5ml z jednej po karmieniu wyciagne :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim nigdy nie miałam żadnych z takich chorób ale skoro misia i Pumelova też tak miały tzn że to przez ciążę.Bo ze stopami też tak mam po.nocy...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Misia 12 czy te muszle zastępują wkładki??? Koleżanka mi je poleca, zakupiła w szpitalu ale jak one się sprawują nie wiem....

Zdycham... okna na dole i szafki kuchenne umyte , w pokojach w miarę ogarniete. Jutro poodkurzam i umyje podłogi. Nie wiem kto mi powiesi zaslonki :D

Teraz czas na prysznic i jadę jakieś zakupy zrobić bo na jutro zapowiedziały się kumpele. Standardowo piekę bezę :D

Dziewczyny a powiedzcie mi jak robicie, zawsze karmicie z obu piersi? Moja rzadko kiedy pociągnie z drugiej :/ budzę ja, przewijam i karmie - od 15 do 25 minut z jednej piersi i potem już zasypia nie chce drugiej. Czy tak jest ok że na zmianę piersiami karmie? Zauważyłam że jak jej dam z drugiej to potem ma kolke:/ może to ten nadmiar laktozy w mleku poczatkowym? Można jedna piersią na jedno karmienie?? Nie wiem czy zbyt chaotycznie nie napisałam o co mi chodzi:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova normalnie pierzesz je w pralce.

Ewella a ta polozna to ile lat ma czemu mialoby frugo zaszkodzic mleko powstaje z krwi a nie z tresci zoladka jedyne na co trzeba uwazac to alergeny szczegolnie mleko krowie-nabial .

Linone zawsze to lepiej na zdrowie bez slodyczy i fast foodow choc dla mnie nie do przezycia szcegolnie slodycze ja juz w szpitalu mala karmilam z twixem w reku;D

.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry