reklama
linoone ja tez tak mialam ze jak karmilam jedna piersia z drugiej lecialo, zastanawialam sie co by tu zrobic zeby zlapac mleko z drugiej piersi bo szkoda zeby sie zmarnowalo
szkoda ze nikt jeszcze nie wymyslil jakiegos patentu wlasnie na kapiace mleko
Pielucha tetrowa albo wkladki laktacyjne wiecznie mokre byly
szkoda ze nikt jeszcze nie wymyslil jakiegos patentu wlasnie na kapiace mleko
Pielucha tetrowa albo wkladki laktacyjne wiecznie mokre byly
pumelova
Fanka BB :)
Karuzela super że wychodzisz na prostą :-))
Mi też moja mała siedzi na cycu czasem więcej czasem mniej ale generalnie tylko jak brzuszek boli to chce ssać żeby się uspokoić a tak to już regularnie wcina
Ewella rozumiem - za malo.trzeslo dziś moja bardzo marudziła i spróbowaliśmy - wystarczy ja wynieść na dwór i od razu śpi smacznie - więc poszliśmy na spacer (codziennie chodzimy od kilku dni) bo to jest chyba lek na całe zło
Kurczę ja moja położna splawilam smsem, może zagadam czy może chociaż zwazyc małą.
Patuszka dasz radę wycisnąć już jutro:-)) super!
Olisiaa no ja nie kupię z canpolu
Maziajka a jak działają wielorazowe?
Kasia831 mnie tak stopy.bolaly okropnie .
Linoone mamy czujniki w cyckach haha ja mam na pewno minutnik bo jak Byliśmy na dłuższym spacerze to masakra haha. A powiedz jak Twoje psiaki????
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też moja mała siedzi na cycu czasem więcej czasem mniej ale generalnie tylko jak brzuszek boli to chce ssać żeby się uspokoić a tak to już regularnie wcina
Ewella rozumiem - za malo.trzeslo dziś moja bardzo marudziła i spróbowaliśmy - wystarczy ja wynieść na dwór i od razu śpi smacznie - więc poszliśmy na spacer (codziennie chodzimy od kilku dni) bo to jest chyba lek na całe zło
Kurczę ja moja położna splawilam smsem, może zagadam czy może chociaż zwazyc małą.
Patuszka dasz radę wycisnąć już jutro:-)) super!
Olisiaa no ja nie kupię z canpolu
Maziajka a jak działają wielorazowe?
Kasia831 mnie tak stopy.bolaly okropnie .
Linoone mamy czujniki w cyckach haha ja mam na pewno minutnik bo jak Byliśmy na dłuższym spacerze to masakra haha. A powiedz jak Twoje psiaki????
paninka87
Misia 12 czy te muszle zastępują wkładki??? Koleżanka mi je poleca, zakupiła w szpitalu ale jak one się sprawują nie wiem....
Zdycham... okna na dole i szafki kuchenne umyte , w pokojach w miarę ogarniete. Jutro poodkurzam i umyje podłogi. Nie wiem kto mi powiesi zaslonki
Teraz czas na prysznic i jadę jakieś zakupy zrobić bo na jutro zapowiedziały się kumpele. Standardowo piekę bezę
Zdycham... okna na dole i szafki kuchenne umyte , w pokojach w miarę ogarniete. Jutro poodkurzam i umyje podłogi. Nie wiem kto mi powiesi zaslonki
Teraz czas na prysznic i jadę jakieś zakupy zrobić bo na jutro zapowiedziały się kumpele. Standardowo piekę bezę
pumelova
Dziewczyny a powiedzcie mi jak robicie, zawsze karmicie z obu piersi? Moja rzadko kiedy pociągnie z drugiej :/ budzę ja, przewijam i karmie - od 15 do 25 minut z jednej piersi i potem już zasypia nie chce drugiej. Czy tak jest ok że na zmianę piersiami karmie? Zauważyłam że jak jej dam z drugiej to potem ma kolke:/ może to ten nadmiar laktozy w mleku poczatkowym? Można jedna piersią na jedno karmienie?? Nie wiem czy zbyt chaotycznie nie napisałam o co mi chodzi
Pumelova normalnie pierzesz je w pralce.
Ewella a ta polozna to ile lat ma czemu mialoby frugo zaszkodzic mleko powstaje z krwi a nie z tresci zoladka jedyne na co trzeba uwazac to alergeny szczegolnie mleko krowie-nabial .
Linone zawsze to lepiej na zdrowie bez slodyczy i fast foodow choc dla mnie nie do przezycia szcegolnie slodycze ja juz w szpitalu mala karmilam z twixem w reku;D
.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewella a ta polozna to ile lat ma czemu mialoby frugo zaszkodzic mleko powstaje z krwi a nie z tresci zoladka jedyne na co trzeba uwazac to alergeny szczegolnie mleko krowie-nabial .
Linone zawsze to lepiej na zdrowie bez slodyczy i fast foodow choc dla mnie nie do przezycia szcegolnie slodycze ja juz w szpitalu mala karmilam z twixem w reku;D
.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama