Hej dziewczyny
Witam wszystkie nowe mamusie
Kurcze dziewczyny wstałam dziś rano i piersi przestały mnie bolec, znikneły tez te wypustki wokół sutków :/ jestem przerazona, miałam jechac na bete, ale i tak musialabym zrobic dwa pomiary, a w piatek ginekolog. Teraz znów mnie lekko bolą, ale tylko jak na nie nacisne. Rano nawet nie moglam sie umalowac, bo dostałam ataku płaczu
nie wiem czy w ogole cos z tej ciazy bedzie
chyba nie przezyje drugiego poronienia.
Nath ja zaluje, ze nie zdecydowałam sie na dziecko wczesniej, wziełam slub jak mialam 22 lata i w sumie chcialam miec juz wtedy dziecko, ale oczywiscie rodzinka mowila, zebym lepiej studia skonczyła. No i pierwsze urodziłam jak mialam 25 lat. Gdybyśmy sie zdecydowali od razu na dziecko, to nie bylo by takich problemów z druga ciąza. No ale teraz to musztarda po obiedzie :/
Lilith gdzies czytalam, ze w takiej wczesniej ciazy lekarze nie puszczaja dopplera bo to nie zdrowe dla dziecka, ale nie wiem czy chodzi tylko o tego z usg czy tez o takiego jak Ty masz. Ale jesli Cie to uspokaja to najważniejsze. Ja bym raczej nie kupiła bo pewnie non stop bym z tym siedziała przy brzuchu
Tea mój synek od początku spał u siebie, z tym, ze ja miałam u niego w pokoju swoje łożko, jak miał kilka miesiecy to sie eksmitowałam do sypialni z powrotem, a on spał juz sam.