reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Alex dzięki, czuje się dobrze, szwy nawet tak nie ciągną. Mleko mam, Ale Iga raz je więcej raz mniej właśnie no I w dzień myśli chyba że noc bo oczy cały czas zamknięte a w nocy otwarte I cały czas się rozgląda. A tak chce już być w domu, Czekamy jeszcze na wyniki tej bilurbiny

reklama
Oliweczkaa ja miałam ale nie pomogło :)
Ewella ja ostatnie dwa dni jadłam gołąbki, a dziś uwaga - botanika :)
Pola powodzenia w piątek :)
A ja się pochwalę że po karmieniu ściągnąłam 50ml w 13 minut. Mam młodego podkarmiac ściągnięty tyle że nie bardzo chce jak się obombi przy cycu. Uwielbiam jak sapie i mruczy jedząc :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Joanna mi tak leci tez od tygodnia i to nic złego:) wysłałam foto lekarzowi powiedział ze to nie czop :D taka glutowata galaretka własnie..

Ja wyszłam od lekarza
Mała ok 3600
Rozwarcie 3cm
Termin miałam na 10 - jak do 17 nie urodzę to zaprosił mnie na oddział
ALE
Dzis za moja zgoda zrobił mi masaż szyjki - mowil ze moze to przyspieszyć porod ..bol? Niesamowity. A w sumie to takie dziwne ciepło? Nie wiem jak to nazwać
Mam pytanie czy któraś z was to miała? Pomogło? Bo moge w piątek powtórzyć ale nie wiem czy to warte tego bólu [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ja miałam tydzień temu i od tego czasu mam jedynie okropny ból podbrzusza i krzyża ale nic się nie dzieje poza tym.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol dużo zdrowia Ci życzę zeby Ci sie ta hemoglobiny dźwigla bo teraz potrzebujesz duzo.sily :*

Ewella mojej spadła waga o 300g i to jest w granicach normy u noworodków tzn 10% wagi może spaść
Kciuki!

Paalinaa mam to samo, też walczę o kp..

Madwoman ja mam 160 i urodziłam 3280 więc da się:D 2 tyg przed terminem [emoji14]

Misia dzięki za pocieszenie z pudełkiem:D

Abed dam jak ogarnę kolke.
Już jutro![emoji173]

Kasia831 okazało się że to kolka tak orzekla ciocia więc próbujemy diety eliminacyjnej (mój mąż jak był maly miał uczulenie na wszystko - WSZYSTKO) dostałam kropelki delicol.
Trzymajcie kciuki żeby to było to:/

Aim Wow:-)))

Co do sikania powiem wam że nie sądziłam że mozna tak długo sikac ! Chodzi mi o czas oddawania moczu:o haha codziennie mnie to zaskakuje po porodzie

Ika KCIUKI!!!

Ewella ty walcz o jedzenie, będzie tylko lepiej :*:*:

Oliweczkaa mi się wydaje że mi właśnie położna zrobiła masaż szyjki dlatego mi się wody zaczęły sączyc

Misia widzisz jak ładnie rozkrecilas mleko[emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Oliweczka ja miałam tydzień temu ale dziś przy badaniu było bez zmian. Mam nadzieję że balonik coś pomoże, bo już mnie nastraszyli, że z taka szyjka łatwo nie pójdzie.
Ewella zdrówka dla Iguni!
Misia super że wychodzicie na prostą [emoji4]

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Morela- o to chociaz cos bo ja 2h po i zupełnie nic ☹️ zła jestem bo sie poświęciłam z nadzieja ze chociaz cos sie zacznie ale pewnie bedzie jak u Ciebie
Ale z tego co pisze
Pumelowa ...hmmmm moze moze [emoji51] No nic czekamy!
W czwartek na 13 KTG i mam sie zastanowić czy wtedy chce powtórzyć [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry