reklama
martac88
Zaciekawiona BB
Gratuluję wszystkim rozpakowanym!
Kto został na drugą połowę lipca? My z terminem na 20.07 czekamy cierpliwie.. na razie nic się nie dzieje..
Dziś wizyta do której doktor prognozował poród a jednak się nie sprawdziło, zobaczymy co dalej, mamy jeszcze chwilę czasu
Kto został na drugą połowę lipca? My z terminem na 20.07 czekamy cierpliwie.. na razie nic się nie dzieje..
Dziś wizyta do której doktor prognozował poród a jednak się nie sprawdziło, zobaczymy co dalej, mamy jeszcze chwilę czasu
Chybra
Fanka BB :)
No ja podejrzewam, że ok 20ego się rozpakuję. Leon nie chce wyjść. Ćwiczę, spaceruję, kursuję po schodach, jem ostre i dziś rano nawet okna umyłam
Jakieś chmury naszły, a i tak gdzieś za godz skoczymy do rodziców na basenik i obiad, później drzemka syna i podczas niej chyba u góry posprzątam.
Jakieś chmury naszły, a i tak gdzieś za godz skoczymy do rodziców na basenik i obiad, później drzemka syna i podczas niej chyba u góry posprzątam.
tea80
Witamy się dziś ,jeszcze ze szpitala,z liwia zostajemy do środy na pewno,tak szybciutko was czytam,dziś się już lepiej czuję,chyba że to jeszcze dzialanie czopka przeciwbolowego,ale przynajmniej umiem już sama zejść z łóżka,
Gratuluję wszystkim świeżym mamusiom które już urodziły a przeoczylam
Emil,wreszcie się doczekalas Artura,
My walczymy z cycem,wisi po 2 godz.traktuje to jak smoczek po czym płacz z głodu i idzie butla,ale mało z 20 ml ,nie wiem czy to nie za mało,czy się najada,odbija i ulewa tym mm okropnie,dostałam od położnej laktacyjnej herbatkę na rozkrecenie bo rzeczywiście narazie nic a nic nie mam,
Na szczęście psychicznie czuje sie zupełnie inaczej niż przy Janku 2 lata temu,nie mam już parcia na karmienie cycem,wyrzutów sumienia ze cesarka,itd,patrzę na moja ksiezniczke i cieszę się ze jesteśmy razem.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję wszystkim świeżym mamusiom które już urodziły a przeoczylam
Emil,wreszcie się doczekalas Artura,
My walczymy z cycem,wisi po 2 godz.traktuje to jak smoczek po czym płacz z głodu i idzie butla,ale mało z 20 ml ,nie wiem czy to nie za mało,czy się najada,odbija i ulewa tym mm okropnie,dostałam od położnej laktacyjnej herbatkę na rozkrecenie bo rzeczywiście narazie nic a nic nie mam,
Na szczęście psychicznie czuje sie zupełnie inaczej niż przy Janku 2 lata temu,nie mam już parcia na karmienie cycem,wyrzutów sumienia ze cesarka,itd,patrzę na moja ksiezniczke i cieszę się ze jesteśmy razem.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
Ja mam termin na 29.lipca także też czekamGratuluję wszystkim rozpakowanym!
reklama
Tea gratuluję podejścia, ja niby też się nie przejmował a wyłam jak bóbr. Podejrzewam że to hormony:/ po porodzie już więcej razy płakałam niż przez ciążę i chyba z 10 poprzednich lat.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom