Aga_k_ma i Dobradziewczyna kciuki za jutro!! na pewno będzie dobrze
Przydałby się ten wątek wizytowy.
Dobradziewczyna, lepiej brać l4 na grudzień w takim razie. lekarz chyba sensowny, nie będzie robić problemów??
Nath,
Dlatego Ci pisze żebyś czasem się uparla przy swoim bo oni tacy są zlewkowi a tyle kasy za nic biorą ze szkoda gadać.. i właśnie paracetamol i woda to najlepiej na wszystko brać.. skargi na nich świetnie działają
Twoja choroba raczej przypomina mi moja. stąd pytanie czy jesteś pewna.. znowu jeśli o mnie chodzi, to nerwice wszelakiego typu są częścią mojej choroby, plus różne inne dziwactwa.. myslalam z opisu, że to bardziej rozbudowane jest no ale się pimylilam skoro masz tylko taka diagnozę.
Dobrze, że sobie tu radzisz jak tylko możesz ale nie siedź w domu.. wiesz a może chciałabyś iść na volontariat?? nie wiem czy lubisz zwierzęta.. ja mam chopla na ich punkcie i w p, i tutaj się temu poswiecalam. ogólnie, wo,e zwierzęta od ludzi
Agenss dokładnie jak Maziajka pisze.. jeden post..
Maziajka, tak! tak źle tak niedobrze. ta ciąża to kosmos mam marne objawy a jak dzis mnie dopadło to panika, że to coś złego haha. ja cyce tylko czuje, ale są juz spore. myślę, że nasze przeczucie jest ważne a jesteśmy pozytywnie nastawione. 7.12 tomjeszcze trochę ale teraz cięższy okres, i po sklepach się człowiek nalata, w domu trzeba coś przygotować to i czas szybciej leci.. tylkomte przeziębienia..
Pochwale sie.. Nie dawało mi spokoju to serducho.. wiec poszłam jak ta wariatka oglądać filmy na yt z detektorem. laski tam mówią, żeby przycisnąć..myślę.. zwariowaly.. pytam przyjaciółki.. Ona też naciskala.. to przyciskam.. A tam słyszę!! w końcu!! nie widzę a słyszę.. płacz momentalny, nie moglam łez powstrzymać.. tak slicznie..tak dawno tego niemslyszalam.. U nas na scanie nie dają słuchać.. Az ciężko opisać co czuje.. niemwiem czy za dwa dni powtórka..pewnie nie wytrzymam i jutro sprawdzę.. w poprzednich tez codziennie sprawdzalam a potem jak szukać nientrzeba było to rano i wieczorem.. ech
Dzis objadalam się domowym wrapem. nie poprasowane do końca..
Syn z goraczka to jutro nie idzie do przedszkola ale mamy z rana okuliste..