Nath hmm bo tu gp nie zajmuje się ciąża.. On może skierować.. juz powinnaś mieć polozna przydzielona to z nią zalatwjasz a do gp idziesz zas by załatwić scan wczesnien albo na early.. gp typowy, idź do innego napewno ich dużo w placówce. tez mam przepukline haha comwidac na fotce brzucha. załatwia od reki.. Tu się nie prosi a wymaga i mówi co chce.. jak czytam co mówisz to widzę nas w pierwszym po,roczu bycia tu.
Powiadasz, że depreche sama wyleczylas? no proszę.. gratulacje., jakby mój psychiatra się o tym dowiedział tez by podziwiał.
Może kiepsko to zabrzmi i nie chce byś pomyslala, ze jestem niemiła czy cokolwiek ale wydaje mi się, że jeszcze mało wiesz.. strasznie wszystko przezywasz teraz w ciazy czy taka z natury jestez?? może źle ubralam słowa.. Nie chce byś poczuła się urazona.. i oczywiście wygadywanie się tu dużo daje, zawsze lepsze to niż trzymanie emocji.. ale dużo jeszcze przed Tobą..
Drogo u Ciebie te scany. powiedz, czemu Londyn wybraliście??
Może miasto obok scan byłby tańszy??
Widać, że musisz z kimś pogadać.. zerknij na londyńskie fora. choć uważaj na Polaków w uk bo niestety nie są zbyt przyjacielscy.
Teraz doczytalam.. postawili Ci diagnozę taka?? ilu lekarzy Ci ją potwierdziło?? leki na każdego działają inaczej. mogłabyś zasypiać po małej dawce hydro gdzid ktoś mógłby wziąść dużo więcej i nawet by nie zauważył.. to zresztą bez znaczenia teraz.. na lekowke mi to nie wygląda ale nie jestem lekarzem haha. raczej na zwykłą.
Maziajka dobrze, że jest lepiej. ciąża tez coraz starsza wiec niedługo może będzie jeszcze lepiej??
Kasiulka oj bidna Ty ale jak mówisz, dasz rade!!
Vicarica ja też na diazepanie typowo jadę i tu i w Pl kiedyś ale to trzeba uważać, gorsze niż anty. ale mi samych antydepresantow nie wolno bo szaleje, że hoho. na prawdę Ci wspolczuje, bo w tym wypadku i te petki ciezej odstawić. a co sadzisz o tych Eco? albo tych w kształcie papierosa?? myślisz, że o nikotyne chodzi czy odruch trzymania?? probowalas drazetek?? nie są złe.
Poszlabym za tydzień do giną dopiero. po co wydawać kasę teraz i niewiele zobaczyć?? za tydzidn juz powinno być i serduszko. taki ból jest normalny, ciezko Ci?? jakbyś kamień miała?? to może być. ale skurczy pilnuj i jak coś to nospa.
Agness dokładnie, idealnie Nath Ci odpowiedziała
Vicarinka dzielna i wytrwała kobietka z Ciebie!! myślę, że mialysbysmy podobne tematy do rozmowg
No ale cóż, nie lubię się uzalac nad sobą bo to nic nie daje i nie będę gledzic o takich pierdolach bo mamy tu zupełnie inne tematy a dzis jestem zupełnie nie w nastroju i ogólnie źle się czuje.. jest źle, to niedobrze.. poprawia się to też mi nie pasuje. jeszcze prasowanie nie skończone a tak mi się nie chce..
Kto jutro wizytuje??