reklama
Alex_87
Fanka BB :)
A kupke robi codziennie? Moze faktycznie brzuszek boli..sproboj popracowac z malutką przy zmienie pieluszki nozkami tak jakby rowerkiem jechala..moze wtedy beda pierdzioszki I bol brzuszka minieLiluli serdecznie gratuluje!:*
Alex ale ona się denerwuje nawet jak jest przy piersi.. Wydaje mi się ze brzuszek ja boli. Usnęla..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny - wszytkim mamusiom bardzo gratuluje. Tulcie swoje maluszki ...i Wam wszytkim szybkiego powrotu do zdrowia i samych cudownch chwil z Waszymi maluszkami.
Fakt dużo nowych obywateli przybyło w ten weekend Czyżby jednak ta pełnia
Ja też nadal w dwupaku ...wiec dołączam do wszytkich mam cierpliwe czekających,
Pulelovoa ...a masz szumisia ??
Bo zastaniwaiam sie czy to sie sprawdza ....
Miłego wieczoru dziewczyny.
Emol ...za Ciebie kciuki też już trzymię
Fakt dużo nowych obywateli przybyło w ten weekend Czyżby jednak ta pełnia
Ja też nadal w dwupaku ...wiec dołączam do wszytkich mam cierpliwe czekających,
Pulelovoa ...a masz szumisia ??
Bo zastaniwaiam sie czy to sie sprawdza ....
Miłego wieczoru dziewczyny.
Emol ...za Ciebie kciuki też już trzymię
Integral
Fanka BB :)
Hej.
Tym co juz urodzily, serdecznie gratuluje. Jestescie mega dzielne.[emoji122] [emoji122] Czytam jak tylko mam jak.
Emol chyba sie nareszcie doczekala.[emoji110] [emoji110]
Ja dalej sie taczam. [emoji36] Tyle juz lipcowek rozpakowanych ze do 20 juz nikt nie zostanie. [emoji57]
Ja tez juz bym chciala urodzic. Przytulic moja mala myszke. Codziennie skurcze, napinania i od dzis cos sie saczy. Ale.nie wiem czy to wody bo to bylo jednorazowe. Narazie spokuj. [emoji5]
Bylam dzis z rodzinka na wyjezdzie za miasto. Opalilam sobie nos. Wygladam jak Rudolf.....[emoji27] [emoji33]
Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki. Pamietajcie ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.... nasze maluszki wszystko nam wynagrodza. To bedzie piekne pokolenie.[emoji7] [emoji7] [emoji8]
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Tym co juz urodzily, serdecznie gratuluje. Jestescie mega dzielne.[emoji122] [emoji122] Czytam jak tylko mam jak.
Emol chyba sie nareszcie doczekala.[emoji110] [emoji110]
Ja dalej sie taczam. [emoji36] Tyle juz lipcowek rozpakowanych ze do 20 juz nikt nie zostanie. [emoji57]
Ja tez juz bym chciala urodzic. Przytulic moja mala myszke. Codziennie skurcze, napinania i od dzis cos sie saczy. Ale.nie wiem czy to wody bo to bylo jednorazowe. Narazie spokuj. [emoji5]
Bylam dzis z rodzinka na wyjezdzie za miasto. Opalilam sobie nos. Wygladam jak Rudolf.....[emoji27] [emoji33]
Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki. Pamietajcie ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.... nasze maluszki wszystko nam wynagrodza. To bedzie piekne pokolenie.[emoji7] [emoji7] [emoji8]
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Tea, Liluli gratulacje serdeczne.
Pumelova dziś Grześ wisiał na cycku 2h. Teraz planuje kąpiel i znowu cyc. Za to muszę nasmarowac sutki bo zaczęły boleć. Mlekiem już smaruje i staram się wietrzyc.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova dziś Grześ wisiał na cycku 2h. Teraz planuje kąpiel i znowu cyc. Za to muszę nasmarowac sutki bo zaczęły boleć. Mlekiem już smaruje i staram się wietrzyc.
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama