reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Liluli serdecznie gratuluje!:*

Alex ale ona się denerwuje nawet jak jest przy piersi.. Wydaje mi się ze brzuszek ja boli. Usnęla..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova może jej się chce pić po prostu, nie pozwalaj jej spać na piersi... karmienie i koniec... a jeśli to brzuszek to położna powinna polecić jakieś kropelki i będzie dobrze

Liluli GRATULACJE :) moje ulubione imię :) mojego synka :)

Liluli serdecznie gratuluje!:*

Alex ale ona się denerwuje nawet jak jest przy piersi.. Wydaje mi się ze brzuszek ja boli. Usnęla..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A kupke robi codziennie? Moze faktycznie brzuszek boli..sproboj popracowac z malutką przy zmienie pieluszki nozkami tak jakby rowerkiem jechala..moze wtedy beda pierdzioszki I bol brzuszka minie

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny - wszytkim mamusiom bardzo gratuluje. Tulcie swoje maluszki ...i Wam wszytkim szybkiego powrotu do zdrowia i samych cudownch chwil z Waszymi maluszkami.

Fakt dużo nowych obywateli przybyło w ten weekend :) Czyżby jednak ta pełnia :)

Ja też nadal w dwupaku ...wiec dołączam do wszytkich mam cierpliwe czekających,

Pulelovoa ...a masz szumisia ??
Bo zastaniwaiam sie czy to sie sprawdza ....

Miłego wieczoru dziewczyny.

Emol ...za Ciebie kciuki też już trzymię :)

Hej.
Tym co juz urodzily, serdecznie gratuluje. Jestescie mega dzielne.[emoji122] [emoji122] Czytam jak tylko mam jak.
Emol chyba sie nareszcie doczekala.[emoji110] [emoji110]

Ja dalej sie taczam. [emoji36] Tyle juz lipcowek rozpakowanych ze do 20 juz nikt nie zostanie. [emoji57]
Ja tez juz bym chciala urodzic. Przytulic moja mala myszke. Codziennie skurcze, napinania i od dzis cos sie saczy. Ale.nie wiem czy to wody bo to bylo jednorazowe. Narazie spokuj. [emoji5]
Bylam dzis z rodzinka na wyjezdzie za miasto. Opalilam sobie nos. Wygladam jak Rudolf.....[emoji27] [emoji33]

Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki. Pamietajcie ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.... nasze maluszki wszystko nam wynagrodza. To bedzie piekne pokolenie.[emoji7] [emoji7] [emoji8]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea, Liluli gratulacje serdeczne.
Pumelova dziś Grześ wisiał na cycku 2h. Teraz planuje kąpiel i znowu cyc. Za to muszę nasmarowac sutki bo zaczęły boleć. Mlekiem już smaruje i staram się wietrzyc.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie tez sutki sie daja we znaki. Masc maltan polecam, staram sie smarowac. Wietrzenie srednio mi w szpitalu idzie bo ciagle cos, Liwke biora na podawanie antybiotyku itp. Moze w nocu podwietrze :)

Do góry